Nye køb: Label.m shampoo & Essie neglelak

Outfit of the day #348

Outfit of the day #348Outfit of the day #348Outfit of the day #348Outfit of the day #348
Adlinks:
ASOS shirt (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE)
Leowulff bag – Tokyo Jane bracelet – Bianco shoes (similar HERE)

Det her outfit går virkelig ofte igen hos mig i øjeblikket – jeg er simpelthen så vild med den skjorte (og med the fact, at der er plads til mine nødder i den 😉 ). Jeg har også skrevet om nederdelen før og jeg elsker dem bare. Genial pasform!
Min læbestift er i øvrigt denne her. En slags lipgloss med en masse farve i. Den holder hele dagen og er bare lidt mere praktisk end læbestift.

I dag skal jeg have pakket, fordi vi smutter jo til Hamburg i morgen og så efterfølgende et par dage i Frankfurt. Jeg krydser virkelig fingre for noget mere forårs-agtig vejr. Og senere skal vi på barselsbesøg, hvor vi skal møde en lille Lia-Marie for første gang!
I er velkomne til at følge med på min instagram HER. Hvad har I af planer for påsken?

Another “working” outfit from me. I love this skirt and shirt together! Today I’m packing for our trip tomorrow to Hamburg and Frankfurt in Germany. You’re more than welcome to travel “with me” on my instagram @missjeanett

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg er vild med den skjorte!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Marie

  Hej! Jeg haaber du naar at laese inden i tager af sted til Frankfurt. Jeg bor selv her nede med en lille paa 9 maaneder saa jeg vil lige sende nogle tips hvis i stadig har brug.

  Den store indköbsgade Zeil skal i helst gaa uden om med Barnevogn om lördagen. Den er sikkert et besög verd men saa helst om formiddagen inden alle meneskerne som ogsaa har paaskeferie kommer.

  Hvis i kommer til den sydlige bydel Sachsenhausen saa maa i helt klart besöge en gade som hedder Brückenstraße. Det er kun 15 min Gaatur fra Zeil og naesten lige ved Main saa det er et godt alternativ.
  Her ligger fine smaa butikker, man kan faa leakker is i “bizzice” eller god mad, kaffe, kage i en cafe som hedder “Brücke”.

  Ikke saa langt herfra ligger schweizer straße hvor man ogsaa kan shoppe og finde hyggelige cafeer.

  Om eftermiddagen er “alt Sachsenhausen” ogsaa en oplevelse vaerd. Man skal bare lade vaerd med at komme om aftenen naar det bliver vildt.

  I brückenstraße er der Ochse en store legeplads at komme til.

  Ellers er Bornheim med indköbsgaden “Berger Straße” super god.

  Der er jo daarligt vejr lige nu, saa et besög i Palmehaven som ligger i bockenheim er ogsaa fint.

  Nu er Bella jo lidt större saa hvis hun er interesseret i dinosaurer saa er Senckenberg Museum et must. Husker selv jeg elskede det som barn.

  Nu ved keg ikke hvor laenge i skal vaere her og hvor godt din veninde kenner byen saa jeg stopper lige her. Jeg er opvokset her saa jeg deler gerne mere hvis det er.

  God köretur!

  kh kisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skjorten er også bare så flot og lækkert outfit til dig 🙂 Og ja, lækkert med en skjorte hvor der er plads til brysterne, sådan at den ikke står åben imellem knapperne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er svært at finde gode.skjorter hvor der er plads!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye køb: Label.m shampoo & Essie neglelak