Rabarbercrumble og Snapchat

Outfit of the day #349

Outfit of the day #349Outfit of the day #349Outfit of the day #349Outfit of the day #349Outfit of the day #349Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Maria Black earing (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – Carvela shoes (HERE)

Første outfit efter ulykken – og det eneste man kan se her, er det fine blå-gule mærke på mit ene skinneben. Jeg har ikke haft udpræget lyst til, at stå foran kameraet siden det skete. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har bare følt mig lidt ekstra udstillet efter sådan en omgang – og man udstiller jo virkelig sig selv, når man lægger sig selv sådan ud. Men det er rart “at være tilbage”. Outfittet her er fra da jeg var i TV 2/FYN (I kan se indslaget her) og snakke lidt om sociale medier. Rød er bare altid godt på TV, så jeg planlagde tøjet lidt efter hvad jeg viste var godt på skærm. Sidste gang havde jeg den her på. Kjolen her er også ny og er fra altid-yndlings ASOS. Den er rigtig god til masser af former og jeg synes, at den går både til hverdag og fest! Ryggen (som I kan se her) er også ret fin!

Kjolen findes i både rød, blå og sort lige HER

Jeg vil lige lave en smule mere arbejde og så vil jeg hente Bella. Det bliver et lidt kort dag, fordi efter sidste uge kunne jeg godt mærke, at min nakke/ryg stadig ikke er helt med på flere lange dage, så nu prøver jeg at tage det lidt mere stille og roligt. Så kan mig og Bella i samme omgang også komme ud og nyde det lækre vejr!

The first outfit after my car accident! I just haven’t felt like standing in front of the camera before now. This dress is new from ASOS and is available in red, black and blue right here.

bloglovin

10 kommentarer

 • Mari

  Wauw! Smuk, smuk kjole. Sikke en sommerskøn farve. Den klæder dig virkelig.
  Og ja Asos er et meget “farligt” sted;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mari! Hehe Åh ja ASOS skal man nogle gange holde sig fra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har faktisk tænkt på hvordan I havde det nu her nogle uger efter. Jeg håber i hvert fald at det går bedre!
  I øvrigt ser du brandgodt ud i rød! Sjovt nok tog jeg en rød sweater på i går, hvor min kæreste som det første siger “den er godt nok rød, hva’?”, haha. Jeg går vidst med alt for lidt farver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød, Laura! Tusind tak!
   Haha du må noget mere i farver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Nej, hvor er den flot! Vil den gå til et bryllup med fine stiletter synes du? Og må jeg spørge hvad størrelse du har den i? Tror vi er samme størrelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ville da helt sikkert! Så fin til bryllup! Min er en str. UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er bare rigtig pæn til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  (Undskylder på forhånd banderiet) MEN, hold nu da helt kæft, hvor er du bare pissehamrende smuk i det sæt! Sorry, det kunne ikke siges anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sorry, men hold nu kæft hvor er du sød!! Fandme sgu tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbercrumble og Snapchat