TILBAGEBLIK: April 2014

Rabarbercrumble og Snapchat

Rabarbercrumble og SnapchatRabarber crumble i asiet fra Royal Copenhagen (her)

Jeg kom til, at lave aaaaalt for meget rabarber crumble i går… det lyder træls, ikke? 😉 Så søndagen står på, at æde så meget rabarber crumble som muligt. Jeg har allerede startet dagen med en portion til morgenmad, haha! Vi havde gæster i går til god mad (gammeldags kylling med flødesovs, hjemmelavet agurkesalat og det hele!), et meget langt spil risk og selvfølgelig rabarber crumble. Jeg laver alt en god en, hvis jeg selv skal sige det!
Opskriften kan I finde lige HER

Jeg er desuden endelig begyndt, at bruge Snapchat sådan rigtigt (før snappede jeg bare med to veninder og ikke så meget andet). I er velkommen til at følge jeg derinde: missjeanett
Det er knapt så pænt og poleret som på min instagram, og er ofte lidt mere bare i øjeblikket uden man tænker på pæne filters der skal på bagefter 😉 Bruger I Snapchat? Efter Facebook, er det dét medie danskere under 19 år bruger aller mest. Lidt vildt at tænke på!

Last night I made way too much of my rhubarb crumble. Poor me 😉 Now I have to eat rhubarb crumble all day today! Haha. You can find my reciepe right here. By the way, I’ve started to use Snapchat more and you’re more than welcome to add me if you want: missjeanett

bloglovin

4 kommentarer

 • Christine

  Jep – elsker snapchat (og følger dig nu derinde efter din IG opfordring igår). Min lillesøster (på 19) fik mig hooked sidste år. Det er vildt så populært det er blevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg startede egentlig bare derinde fordi jeg syntes at jeg burde (pga mit job), men nu er jeg også selv blevet ret hooked!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara E

  Puha, kom til at lave den, og den er MEGA god 🙂 din one-pot-pasta er også en fast favorit herhjemme, altid hyggeligt med lidt opskrifter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej fedt at høre! Det er også to favoritter her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: April 2014