Rabatkode til ASOS

To hverdagssituationer fra livet med en 2-årig

To hverdagssituationer fra livet med en 2-årigBuksedragt fra Forkids HER

2 år er meget anderledes end 1 år. Og det er helt klart med kæmpe overvægt til det positive. Jeg brygger lidt på et indlæg om det, så jeg vil ikke tage for meget hul på emnet lige i dag andet end af dele disse to sjove hverdagssituationer med jer. Fordi 2-årige er godt nok sjove! Den nederste udspillede sig tidligere i dag.

“Miiiiiiig muuuar”, sagde Bella, da hun kom gående i dette outfit. Det mest skræmmende er, at hun virkelig rammer den godt: mine glitter sko og lidt for nedringet buksedragt. Det der ligger længst fra sandheden er kosten. Ja, jeg har set sutten. Kosten er stadig den mest urealistiske. Men jeg er beæret over, at hun faktisk mener der bliver gjort rent!

Tidligere i dag:

Vi putter på sofaen, Bella ligger mellem mine ben imens vi ser “Landet for Længe siden”. Scenen hvor Lillefods mor dør glider over skærmen.

Mig (imens jeg giver hende et kys eller tre): Mor elsker dig. SÅ meget.
Bella vender sig rundt og kigger på mig, hvorefter hun planter en solid knytnæve i hovedet på mig, og vender tilbage til filmen.
Lesson learned. Ikke forstyrre 2-årig midt i tegnefilm med mor-sentimentale ting.

God søndag (tilbringes i IKEA og med at hente spritny bil – følg eventuelt med på Instagram og Snapchat. Begge steder hedder jeg missjeanett)

A few days ago my daughter came in like this saying “Me mommy!”. And she’s not that wrong: glitter flats and lowcut jumpsuit.

bloglovin

15 kommentarer

 • Katrine

  Jeg lover der kommer kun flere af de sjove ting.

  N har haft det med at vi skulle køre stærkt når vi kørte bil og køre forrest.
  Så vi har forklarer ham at det KUN er på motorvejen man må køre stærkt.

  Den anden dag køre vi så på hovedvejen pludselig sige N
  “Mor er det her motorvejen?”
  Mig: “nej”
  N: ” hvorfor køre du så, så stærkt???”
  Baaaah ja ø bøh – så måtte kan pænt sætte farten ned, ups
  Men meeeega sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det er godt at han lige holder øje med om I kører pænt 😉 Jeg glæder mig også til flere guldkorn fra Bella!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er alt for godt med den knytnæve der 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja der fik hun i hvert fald udtrykt sig ret klart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede lige at blive rørt af den sidste, hvor du erklærer din kærlighed til hende – og så læste jeg det med knytnæven i ansigtet og kunne ikke lade være med at grine lidt 😉 Børn altså! De er sgu herlige.
  Held og lykke med både Ikea og ny bil! Håber I er ved at være nogenlunde oven på igen efter jeg oplevelse i påsken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er så fantastisk hvad de får formuleret. Min 4 årige kanaliserer også efterhånden alt hvad jeg sige. Kan godt få lidt en dårlig samvittighed, når jeg hører hvad han vælger at sige videre til andre børn og lillebror.. :sweat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad siger du til hende når hun slår dig? Bliver du ikke sur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, jeg plejer at sige til hende meget bestemt (uden at råbe) “Stop! Det vil jeg ikke have” eller “Nej, det må du ikke. Det gør av på mor!”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Men jeg synes faktisk ikke der er nogen grund til at blive sur på hende. For mig handler det om at få kommunikeret, at jeg ikke vil have at du gør sådan noget. Men det kan sagtens siges uden at man skal blive sur. Jeg er opvokset meget med, at de voksne bar decideret nag, hvis man havde gjort noget dumt (snerrede af én i flere timer efter og/eller nægtede at tale til én længe efter), så at blive meget sur eller den slags stritter lidt på mig. Jo, jeg har skældt Bella ud sådan rigtigt nogle enkelte gange, men det har været noget jeg har fortrudt meget bagefter og i stedet ville ønske jeg havde sagt fra på en bestemt måde kontra en sur/hidsig måde. Hun er så lille, at jeg ikke tror hun forstår alle de ting hun gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Du er en god mor, Jeanett 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den kommentar betyder SÅ meget for mig. Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivy

  HAHAHA ::)))) jeg klukkede af grin ved knytnæven. Det er enhver tumligemoders lod i livet; stå til rådighed for en knytnæve ind imellem 😉 (har selv en to-årig, I know!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Både til fysiske tæv, men også til når der er brug for én <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg må altså også indrømme jeg kom til at grine højt over knytnæve-slaget 😀 Det kom lidt uventet for mig, haha!
  Men ja, sådan nogle størrelser er virkelig sjove! Det er helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg grinte også selv, da jeg skrev det ned, så det er fuldt tilladt 😉 Og ja, de er så sjove og dejlige umiddelbare

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til ASOS