New in: Palmer fra Vero Moda

Y.A.S. red jacket

Y.A.S. red jacketAdlinks:
Jakke fra Y.A.S. HER

Min nyeste ASOS-bestilling er endelig kommet (I kan se hvad jeg ellers også bestilte her), og i pakken var denne vildt smukke jakke fra Y.A.S. Den røde farve er simpelthen SÅ smuk! Jeg planlægger, at bruge den både som jakke, men også som blazer til hverdag. Den sidder virkelig dårligt på mig, når den er lukket (jeg bliver ret firkantet), men jeg har hele tiden alligevel tænkt, at den skulle bruges åbent, og kun lukkes når for eksempel cykler. Den er utrolig rar at have på og meget normal i størrelsen (min er str. 40). Tjek i øvrigt de fine detaljer der er på skulderne (det er lidt tydeligere på ASOS’ billeder her).

Jeg har købt min lige HER

I just recieved my newest order from ASOS and this beautiful jacket from Y.A.S. was one of the items I ordered. The red colour is soooo beautiful! I bought it here.

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Palmer fra Vero Moda