Nye sko fra ASOS + rabatkode (20%!)

Appesize: sunde snacks + konkurrence

Appesize: sunde snacks + konkurrenceVi kender det vist alle sammen godt: vi er på farten, vores blodsukker er lavt og man har brug for en hurtig snack. Det ender oftest (i hvert fald for mit eget vedkommende) med at være en usund snack, fordi de er nemme at få fat på. Typisk går jeg “kold” på jobbet lige inden frokost og sidst på eftermiddagen, når jeg er kommet hjem (men det endnu er for tidligt til aftensmad).

På det sidste har jeg testes Appesize. Konceptet er sunde, naturlige, glutenfri snacks som er pakket i små portioner, som er perfekte til at have med i tasken. Udover de små pakker med nødder og bær, så er der spændende figenstænger, kokosvand, palæobrød-mix og meget andet. Der er desuden ret mange poser nødder, så man går ikke lige tør foreløbigt. Kassen jeg har testet hedder “Rode Challenge“, men som noget nyt er de begyndt at gøre det muligt for jer at blande jeres egen kasse med personlige favoritter. På den måde får man kun det man kan lide og har brug for. Jeg har oplevet, at det var nemmere at takke nej til kage og lignende på jobbet, fordi jeg ikke var sulten og min koncentration har været bedre. Hvem kan også præstere, når man er sulten? Desuden har min snacks været meget sundere end det jeg ellers kastede mig over, når gav efter.
I kan læse meget mere lige HER og hvis I bruger rabatkoden JEANETT10 så trækker den 10% rabat.

Konkurrence:

I kan nu vinde den samme kasse (Rode Challenge), som jeg har testet. Alt I skal gøre er:

1) Gå ind på Appesizes hjemmeside HER og find jeres favorit snack i sortimentet.
2) Læg en kommentar, hvor I fortæller når på dagen I har mest brug for en snack fra tasken samt fortæller mig hvilken snack der var jeres favorit.

Konkurrencen slutter torsdag d. 4. juni kl. 22 og vinderen annonceres på fredag d. 5. juni

Indlægget er sponsoreret af Appesize

Lately I’ve been testing snacks from Appesize which are healthy and natural snacks you can bring with you on the run.

bloglovin

134 kommentarer

 • Mari

  Har mest brug for noget sen eftermiddag.
  Favorit: coco & macadamia:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh, helt klart stenalderbrødet. Det smager bare for lækkert! Min snackperiode er ALTID om eftermiddagen, hvilket er SÅ frustrerende. Kort tid efter frokost og lige inden aftensmad, så det er lidt træls..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise Eg Olesen

  Jeg gad godt at prøve deres nødderuller.. Især den med vanille og hindbær lyder lækker 🙂 jeg falder tit i snack fælden om eftermiddagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T. H.

  tror min favorit er den med pistachie og cashew 😀 Jeg har mest brug for en snack når jeg er på arbejde, fordi jeg arbejder et travlt sted hvor vi ikke har tid til stor frokost, derfor kunne det være lækkert lige at kunne smide en hurtig snack ned 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Benn

  Den her pose med pistacie & cashew er helt sikkert min favorit!
  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Den skal nydes efter en lang skoledag i 9000 Aalborg, hvor jeg har fået sat mig godt til rette i toget, og venter på ankomsten til 8000 Aarhus (Y).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Helt klart rollen med chili og abrikos! Jeg elsker balancen mellem det søde og det stærke, og den måde hvorpå det vækker alle sanserne!
  Jeg går typisk kold ved 15 tiden, og så et par timer inden jeg skal i seng – der kommer mange mellemmåltider ind! Og det er desværre ikke altid nemt at tage det sunde alternativ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda C

  åh der er ikke noget bedre end en lækker snack i tasken, til de sene eftermiddage hvor lækkersulten melder sig på banen. Ville elske at prøve “rode Challenge”, når jeg starter op på mit nye arbejde om et par uger 😉 perfekte timing
  God aften søde du
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg går som oftest kold/får lyst til at køre ALT ind i kæften efter frokost 😉 Jeg ved ikke om det er min favorit snack, men den der birkesaft med ingefær/lime kunne være utrolig spændende at smage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Ved 2-3 tiden er jeg altid ved at gå helt kold
  http://www.appesize.dk/coco-macadamia.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bergholm

  Jeg har helt klart mest brug for en snack (og energibooster) omkring klokken halv tre/tre, når jeg er på arbejde.

  Pistacie & Cashew-nøddeposen lyder vildt lækker!

  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth V

  Uh, jeg er på de der meatsticks. Jeg crasher typisk sidst på eftermiddagen, og så hjælper det bedst med et skud protein eller fedt. Så meatstick med røget okse vil være en god hjælp, tror jeg. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NH

  Min favorit er helt klart røget okse; det er svært at finde proteinrige mellemmåltider, af en ordentlig kvalitet. Min snackkrise er ubetinget om eftermiddagen, hvor det bare gælder om at komme hjem og få noget ordentligt at spise inden jeg ryger i sukkerfælden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Jeanett,

  Jeg har prøvet at benytte ovenstående kode, men den står til ikke at være gyldig på hjemmesiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Elsker cashew nødder, så det må blive denne! Det må blive om eftermiddagen på vej hjem fra arbejde, og man ved der alligevel er et par timer til man både skal lave og spise aftensmad. Der er det altså svært at holde sig i skindet for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Pistacie og Cashew er helt sikkert min favorit og den ville være velkommen hos mig når jeg har “krise”, som mest er sidst på eftermiddagen og ligeså når jeg sætter mig med en kop kaffe foran fjernsynet om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg er gravid og har lyst til at snacke hele tiden derfor kunne dette være super da jeg ligesom dig tit falder i den usunde fælde og ville gerne holde de værste kilo fra døren. Jeg er vilde medderes pistacie og cashew blanding som jeg har smagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kunne virkelig godt sætte tænderne i den der figen & solbær stang – nøj det lyder lækkert! Specielt når jeg hen først på eftermiddagen bare er ved at gå helt kold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pistacie og cashew-blandingen må næsten være min favorit – den nyder i hvert fald lækker! Især til sidst på eftermiddagen, som klart er tidspunktet, hvor jeg løber tør for energi 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Min favorit er kokosvandet, som jeg synes er så lækkert og forfriskende http://www.appesize.dk/forside-produkter/mycoco-kokosvand.html :)! Jeg går ofres kold om eftermiddagen, men også efter aftensmaden, når tv-kiggeriet er slået ind, får vi herhjemme lyst til en snack. Jeg ville elske at teste en sådan kasse, da det virker meget meget overskueligt end fx at skulle lave en skål skyr eller lign om eftermiddagen. Jeg krydser fingrer:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har mest brug for en snack lidt tidligt på eftermiddagen, når jeg har været i gang længe, men ved at jeg stadig har mange timer tilbage på uni. Så er det, at jeg enten falder i sukkerfælden eller får hovedpine.. Det ville de der pistacie- og cashewnødder nok kunne hjælpe på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kl 10 møder jeg typisk en “mur” spiser min morgenmad før kl 7, så kl 10 trænger jer til arvelige tanket op 🙂
  Rodes Challenge er den box jeg gerne vil vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette GLerup Kristensen

  Er virkelig en snack’er 🙂
  Birkesaft har jeg endnu ikke prøvet, men det lyder vildt lækkert: http://www.appesize.dk/forside-produkter/birkesaft.html til når jeg et par timer efter frokosten har brug for ny energi. Har indtil nu kastet mig over frugten her, men det er egentlig ikke optimalt når man trænger mest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Yndlingsbakterier på være posen med morbær, mandler, valnødder, goji-bær og græskarkerner – det egen skøn blanding af lidt af hvert!
  Jeg spiser mellemmåltid/snack både formiddag, eftermiddag og aften, men det er især om eftermiddagen jeg har brug for noget. Hvis jeg ikke går noget eller får det for sent bliver jeg svimmel, ryster og får kvalme da mit blodsukker virkelig daler. Er endda blevet testet for sukkersyge fordi jeg reagerer så voldsomt, men det havde jeg heldigvis ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rasmussen

  Jeg vil SÅ gerne vinde denne konkurrence. Jeg har tabt 35 kg. og kæmper nu med det sidste her op til sommeren og det vil jo være en kæmpe hjælp med denne præmie.

  Jeg kører altid sukkerkold omkring eftermiddag som så mange andre, og det er der at min selvdisciplin ofte kommer på prøve.
  Jeg tror faktisk at min favorit snack vil være, denne http://www.appesize.dk/webshop/polser/roget-okse.html røget okse pølse, bare fordi jeg er blevet en syg meat-lover under mit vægttab 😉

  Mvh Stine Rasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Jeg går alt for tit sukkerkold ved 16-tiden på arbejde. Der trænger jeg til noget energi, inden jeg skal hjem og have gang i aftensmaden!

  Det er virkelig svært at vælge mellem de mange lækkerier på Appesizes hjemmeside, men nødde-blandingerne ser alle VILDT gode ud! Hvis jeg skal vælge én, som min favorit, må det blive “Valnød og Goji”-blandingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Louise Christensen

  Min klare favorit må være Pistacie & Cashew, som skulle/skal spise i de tidlige erftermidagstimer hvor jeg virkelig begynder at få lyst søde sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne schelde

  Den med morbær og Pecan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H

  Jeg snacker allermest kl. 3 om natten, når jeg for gud ved hvilken gang har været oppe og amme. Det bliver man altså monster sulten af, og det er altid bare de kedelige knækbrød, jeg kan overskue at grave frem fra skuffen 🙁

  Det kunne være lækkert at udskifte det med disse:
  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker birkesaft! Så tror godt at denne kunne blive en favorit!
  http://www.appesize.dk/forside-produkter/birkesaft.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker nødder, så dette ville være et godt valg: http://www.appesize.dk/forside-produkter/pistacie-cashew.html

  For tiden er jeg på barsel med nummer to, og en snack er allermest tiltrængt omkring klokken 16, når den store er hjemme fra børnehaven og begge unger holder ‘ulvetime’… Pt. er yndlingssnacken hvad ældsten nu lige har overtalt forældrene til at købe. Typisk mælkesnitter eller andet snavs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Eftermiddage, efter en lang dag og inden aftensmad er der, hvor jeg er mest snacktrængende. Her spiser jeg nogle gange en figenstang (dem der “Naturlig” fra Castus, der er lidt mere “voksne” at se på – de er faktisk ret gode!) eller lidt ost smurt på en peberfrugt eller allerbedst: æble med peanutbutter på. Orv, det er godt!

  Jeg synes at denne snack lyder vanvittigt lækker: http://www.appesize.dk/forside-produkter/vanilje-hindbaer.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Pt. skriver jeg speciale, så der bliver ikke spist mange snacks fra tasken (at alle skabe derimod er ribbede for alle slags snacks og søde sager, er en helt anden sag), men når jeg er ude af hytten, så er det særligt hen på eftermiddagen, at min trang til snacks og søde sager tager over. Og i den situation vil jeg elske “Pecan & Morbær” snacks. Jeg ELSKER såvel pecan nødder som morbær, og det vil uden tvivl være sundere end mine nuværende snacks, som er chokolade, lakrids og – hvis jeg er meget “sund” – koldskål med masser af kammerjunker. Ahem.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura ST

  Jeg har mest brug for en snack om eftermiddag hvis jeg har fri, og om formiddagen hvis jeg er i skole!
  En lækker snack derfra ville være noget som f.eks en røget pølse.. mmh! (Er det underligt? 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Når man går hjemme på barsel, er hele dagen en lang række af fristelser og hurtige løsninger. Jeg er især dårlig tilsat få spist morgenmad, når jeg bare skal være hjemme, hvilket ofte resulterer i en dum snack sidst på formiddagen.
  Cashew og macademia blandingen ser så lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Det må være “røget gris”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uh der er så mange lækre ting i deres sortiment. Jeg er nok størst fan af deres nødderuller som er så handy at have med på farten til at redde en når blodsukkeret dropper. Jeg er en stor-snacker og behovet for en snack er helt klart størst om eftermiddagen eller om aftenen efter aftensmad 🙂

  Tusind tak for fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg ville med glæde nyde den her snack, i fritiden på efterskolen. For der kan man nemt komme til at spise noget usundt 🙂
  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/valnod-goji.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det er i hverdagene om formiddagen og/eller om eftermiddagen, hvor jeg sidder og sveder i skolen…
  Jeg tror at jeg er vild med denne her:
  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html
  Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Den her konkurrence kommer seriøst på det perfekte tidspunkt. Min baby er nu 3 mdr og det er vist ikke længere muligt at bruge undskyldningen “jeg har lige født” til at forklare efterfødselsdunken. Som ammende snacker man jo en del, har jeg hørt, og jeg er bestemt ikke nogen undtagelse (og det er langt fra den sunde slags). Nu har jeg kigget lidt rundt på siden og kunne umiddelbart finde flere favoritter, men skulle jeg vælge en ville det være denne: http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/valnod-goji.html
  Ps. Jeg genlæser med stor fornøjelse alle månedsindlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej dejligt at høre med månedsindlæg, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Min yndlingssnack fra sortimentet er helt klart deres Bake off stenalderbrød.. Jeg synes at det er så nemt og så lækkert!

  Jeg er en kæmpe snacker og om eftermiddagen er helt klart mit ømme punkt!

  Det ville være så lækkert at vinde denne lækre konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Min favorit er pecan & morbær. Kombinationen af de karamelagtige morbær, de sprøde pecannødder og søde kokosflager er helt optimal, når blodsukkeret er dykket helt i bund.
  Jeg går tit kold et par timer efter frokost, når man har været i gang en hel dag og måske ikke liiiiige har fået tanket op med helt de rigtige ting. Der kunne sådan en pakke altså være genial til at redde dagen, så man ikke falder i slik/chokolade/kagefælden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min favoritsnack er helt klart de lækre nøddemix. Jeg går tit helt kold omkring kl 16, hvor det kunne være helt fantastisk at vinde nogle sunde sager at erstatte de usunde med, der nogle gange komme indenbords

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg må indrømme, at jeg synes denne Vanilje & Hindbær rulle ser rigtig lækker ud: http://www.appesize.dk/forside-produkter/vanilje-hindbaer.html

  Jeg går altid sukkerkold i slutningen af arbejdsdagen ved 16-17 tiden på vej til træning. Jeg plejer enten at spise en banan eller en Quest-bar eller noget i den stil. Det kunne være spændende at få lov at prøve en ny type snacks der kan give energi til træning sidst på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Abrikos/chili-rullen tror jeg godt kunne få en fin placering i dametasken. Jeg har desværre lidt mere en én snackkrise i løbet af en dag – faktisk begynder jeg nok allerede at snacke, når morgenmaden har lagt sig … Det er alt fra pålægschokolade direkte fra køleskabet til et bette stykke ost au naturel. Men pistacienødder er nok favoritten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg går altid kold sidst på eftermiddagen, som desværre ofte falder sammen med, at jeg lige skal handle ind til aftensmaden på vej hjem fra arbejde.
  Det er uendeligt svært at træffe gode beslutninger med lavt blodsukker, og lidt for tit ender det med, at jeg vader hvileløst rundt i supermarkedet uden at kunne beslutte mig for et fornuftigt måltid – eller at der ryger en chokoladebar eller en anden usund snack i kurven, når jeg rammer kassebåndet.

  Jeg synes Abrikos & Chili-rullen lyder som en perfekt kombination af sødt og stærkt – og er helt sikkert et godt spark til at komme afsted til træning efter job i stedet for at ende på sofaen :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mmmmh Vanilje og Hindbær rullen lyder rigtig lækker! I min hverdag på studiet har jeg mest brug for en snack om eftermiddagen, for at jeg liiige kan tage mig sammen til at læse et par timer ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har sådan set brug for snacks.. ALTID!! 😀

  Og jeg er især fan af deres kokosvand
  http://www.appesize.dk/forside-produkter/mycoco-kokosvand.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes Birkesaft med ingefær/lime lyder super lækkert! For mit vedkommende kommer min snacklyst til udtryk ved at jeg nærmest falder i søvn omkring 15:30/16:00. Jeg er ikke nødvendigvis sulten, men super træt. Dette resulterer så oftest i at jeg et nødt til at tage et skud hurtig energi som Fredsted Chai Latte eller mørk chokolade, fordi jeg jo ikke er færdig med mine job den dag. Så tror at noget drikbart som den der Birkevand virkelig ville være godt! Det lyder som om de lige giver et skud energi på en frisk og sund fremfor sød måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Pistacie og cashew – eeeeelsker begge dele!
  Er gravid og hårdt kvalmeramt, så i øjeblikket er det snacktid hele tiden, så jeg ikke når at få for lavt blodsukker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine K

  Jeg har mest brug for en snack i løbet af eftermiddagen, hvis jeg har haft en lang arbejdsdag eller skoledag. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve nødderullerne med vanilje og hindbær :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie marland

  http://www.appesize.dk/webshop/nodderuller/vanilje-hindbaer.html

  Om eftermiddagen efter en lang dag i praktik. Det er virkelig der, det bliver seriøst svært for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg er i skolen, klokken 11. Det er jo spisetid i institutionsverden! og http://www.appesize.dk/forside-produkter/roget-okse.html mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den med pistacie og cashew ser virkelig lækker ud!

  Mit værste tidspunkt på dagen ift. snacktrang er om aftenen efter aftensmad – og der er det bare så let at falde i en pose chips!

  Jeg havde egentlig tænkt mig at købe netop Challenge-kassen, men så kom der noget forsikringsbetaling i vejen for mig, så nu er der ikke råd til det i denne omgang – så det kunne sgu være lækkert at vinde den i stedet! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Min favorit et MyCoco kokosvand. Vi var i Tunesien for et par år siden, og der fik kokosvand, og det var rigtig lækkert, og har ikke kunne finde det i DK. Jeg har mest brug for det midt på eftermiddagen hvor jeg meget ofte går sukkerkold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Jemon

  Jeg synes alt lyder super lækkert, men skal jeg vælge må det blive mycoco kokosvand krydser mine fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg tror min favorit må være figen og solbær rullen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Høgsvig

  Når jeg kommer hjem fra studie og inden jeg skal til træning. Der mangler jeg noget at kunne spise, som ikke fylder for meget i maven.
  Jeg tror cocu og macedamia er min favorit lige nu, men de ser alle sammen lækre ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Trængen til snack melder sig altid om eftermiddagen, når jeg er kommet hjem og har mulighed for at spise “hele” tiden.
  Favorit: Pistacie og cashew

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida F

  Min snacke-trang er stærkest om aftenen, efter aftensmaden – føler ikke jeg kan gå i seng, hvis ikke mit sidste måltid var noget sødt!
  Min favorit må være “coco & macadamia” – selve navnet lyder jo endda lækkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har mest brug for det der sidst på eftermiddagen ved 15-16 tiden især hvis jeg er på uni, puhaa. De der nødderuller lyder virkelig lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Min favorit må være http://www.appesize.dk/forside-produkter/pecan-morbaer.html – mmmm! Jeg er syg med nødder, og pecan-nødder skal man ikke nægte sig selv. Især ikke i den sene eftermiddagstime eller dér en time inden aftensmad: Dét kan jeg godt have krise.

  kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil helt klart helst have posen “coco & Macadamia”, når jeg sidder på gymnasiet og klokken nærmer sig 15:15, og en lang bustur venter forude. Jeg bliver altid så sulten, så en omgang nødder ville gøre godt i mavsen :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mit kritiske tidspunkt er ALTID mellem 15 og 18 – altså når der stadigvæk er relativt med tid til aftensmaden.. Tænker at pistacie og cashew kan redde mig dér 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Det er krise om eftermiddagen omkring Kl 15. Coco & macadamia ser lækkert ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har altid krise efter en arbejdsdag og kæmper for ikke at cykle forbi bageren og købe lidt lækkert.
  Min redning bliver ofte nødder, som jeg forsøger at gøre til fast inventar i tasken. Lige nu har en stor kærlighed til macamiennødder. Derfor er min favorit coco og macadamia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Denne her snack ser bare lækker ud…
  http://www.appesize.dk/forside-produkter/pecan-morbaer.html

  Det tidspunkt på dagen, hvor jeg falder I er typisk på jobbet omkring kl 14:00. Det passer med at frokosten har lagt sig, og sukkertrangen melder sig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Helt klart sidst på eftermiddagen, når jeg stadig er på job. Er for det meste god til at spise en banan, men ind i mellem ryger der altså også nogle knap så hensigtsmæssige ting ned.

  Jeg synes birkesaften med ingefær og lime ser spændende ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hansen

  Jeg elsker kokosvand og det minder mig altid om min ferie på Fiji! Jeg bliver ALTID sukker-trængende om eftermiddagen – efter skole og lige før aftensmad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror (desværre), at jeg er en “altid-og-hele-tiden” slags snacker. Jeg kan snacke om jeg har brug for det eller ej! Hæh!

  Det betyder så også, at kvaliteten af snacks skal være høj. Ellers kommer der alt for meget usundt i kroppen i løbet af sådan en dag. Især netop om eftermiddagen, hvor det endnu er for tidligt til aftensmad, men frokosten for længst stadig mætter.
  Min favorit må være valnød & goji. Det er et lækkert mix, der absolut må give fornyet (og sund) energi midt på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B.

  Åh, jeg kunne da virkelig godt tænke mig at prøve den med vanilje og hindbær. Den lyder da alt for lækker! Jeg går altid i det usunde skab (for sådan et har jeg jo…), når jeg kommer hjem fra en lang dag på studiet, men det endnu ikke er tid til aftensmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Hmm, jeg kan altså spise hele tiden. Blodsukkeret er dog helt i bund en time efter frokost. Det er på det tidspunkt der er hårdest brug for sund snack. Jeg har altid en kæmpe pose mandler stående samt knækbrød. I skuffen gemmer jeg lidt mørk chokolade, når ovenstående ikke er nok 😉 Det er da et fantastisk koncept og jeg er jo vild med nødder, så derfor er Coco & Macadamia min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Jeg har mest brug for en snack omkring kl 10, der er det et stykke tid siden jeg har spist morgenmad og der er stadig lang tid til frokost. Her tyer jeg ofte til mit hjemmelavede knækbrød eller kiks af en art. Min favorit på hjemmesiden er vanilje – hindbær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg går altid kold om eftermiddagen! Jeg er alt for dårlig til at få en snack med i tasken, selvom jeg ved, at jeg får brug for en 🙂 Jeg ville gerne prøve rullen med figen og solbær. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline E

  Jeg synes pistachie og cashew lyder rigtig god. Jeg går altid sukkerkold om eftermiddagen :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Abrikos/chilirullen <3

  Sidst på eftermiddagen er kritisk for mig :/

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Min snack craving starter ofte omkring 11-tiden eller sen eftermiddag, hvor jeg ofte køber en Isis bar, men hvis jeg havde disse kasser lige ved hånden, ville jeg vælge den med pecan og morbær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Omkring kl. 14 går jeg ofte sukkerkold. Har min skuffe på arbejdet fyldt med studenterbrød, hollandske vafler mm., men får helt dårlig samvittighed når jeg har onduleret en hel pakke studenterbrød :/ Elsker nødder, så måltidet med Pistacie & Cashew ser godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  coco og Macadamia lyder jo helt vildt lækkert så den vil jeg vælge 😀

  jeg er faktisk mest en snacker om aftenen – der er bare noget ved det tv der kræver snacks 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  Zoom

  Når jeg har fri fra arbejde er det tit en nupobar jeg snupper
  .

  Pecan & Morbær er min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Har brug for dem om eftermiddagen, hvor det ville være rart at have en pose med pistacie & cashewnødder at kunne guffe i sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Lige efter min træning sidst på eftermiddagen kunne det være lækkert med en “Hindbær og Vanilje rulle”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Min trang til snacks opstår især om aftenen hvor det ville være skønt med et alternativ til aftenslik. Især den her med vanilje og hindbær gad jeg godt smage:
  http://www.appesize.dk/webshop/nodderuller/vanilje-hindbaer.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie I. B

  Jeg tilslutter mig strømmen, med at om eftermiddagen er snacksulten stor. Jeg går på gymnasiet, og især hen ad eftermiddagen er jeg totalt energiforladt, træt og snack sulten melder sig. Jeg ender dog oftest med at gå ned i kantinen og købe noget dyrt og usundt 🙁 Derfor ville det være fantastisk at have noget til at snacke på, som samtidig er sundt. Syntes posen med kokus og macadamia nødder lyder vildt lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har især brug for snacks til hjemturen på dage hvor jeg skal ekstra langt, så det ville være godt med en pose ‘pecan og morbær’ i stedet for en pose slik…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth T.

  Kl 15-16 stykker om eftermiddagen begynder det at blive kritisk, lige til kage tid..
  En pose Valnød & Goji kunne være lækkert at have i tasken, så man undgik at falde i kage-fælden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Pistacie og cashew, ummenum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Min yndlings er cashew og pistacie, jeg eeeelsker nødder. Jeg går altid i fælden om aftenen, når man lige skal hygge lidt på sofaen og vupti så gik den galt, efter en lang dag. Jeg er så fan af appesize!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  elsker nødder, og det er oftes om eftermiddagen jeg lige trænger til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nørkjær

  Min favorit er den med morbær og pecan-nødder, fordi jeg ELSKER pecan-nødder, men de er bare utrolig dyre. Jeg har allermest brug for en snack efter aftensmaden. Jeg er ligeglad med at det strider imod alt det der med, at man ikke må spise lige før sengetid. Det er der jeg bliver mest lækkersulten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  Jeg har ofte brug for snack ved en 16-tiden, og det ender tit ud i en lille kiks, et stykke chokolade eller noget andet ikke så sundt..
  Min favorit fra hjemmesiden er umiddelbart pistacie-cashew, mmmh. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Favorit: Coco & Macadamia
  Jeg har altid behov for en snack i det sidste modul i gymnasiet, så det kunne være dejligt at kunne spise en sund snack, når der er behov! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  jeg synes at sunde snacks er en livredder om eftermiddagen på lange arbejdsdage, hvor det er et par timer siden frokost, og hvor der stadig er et par timer til fri og aftensmad – der ville jeg rigtig gerne kunne snuppe en af deres nødderuller, mhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Som mange andre, så går jeg altid sukkerkold sidst på eftermiddagen – og så er det svært at koncentrere sig om læsningen, have overskud til træning eller tøjvask (gys)! Og de der nødderulle er fantastiske til at få lidt energi – og så smager de jo skønt 🙂
  http://www.appesize.dk/webshop/nodderuller/vanilje-hindbaer.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid mest brug for en snack hen på eftermiddagen! Jeg mangler ligesom et eller andet sammen med kaffen! Og det ville helt sikkert være Vanilje og Hindbær baren! http://www.appesize.dk/forside-produkter/vanilje-hindbaer.html

  Fed konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Inden jeg går fra arbejde, så jeg kan nå at fordøje snacken inden træning – jeg tager gerne direkte fra arbejde og til træning, hvilket kan være hårdt når frokosten ligger 5 timer forude :joy:

  Men nogle pistacie og cashewnødder ville klart hjælpe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lidt lun på at begive mig ud i at drikke kokosvand :-)http://www.appesize.dk/webshop/drikkevarer/mycoco-kokosvand.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Agerskov Nilsson

  Særligt deres forskellige nødeblandinger (gerne den med pistachie og cashew) tror jeg, at jeg ville blive frygtelig glad for sidst på eftermiddagen, hvor jeg normalt har en (uheldig) tendens til at gribe ud efter hvad som helst der indeholder sukker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Da jeg pt. er gravid er der nærmest ikke et tidspunkt, hvor jeg ikke føler, at jeg har lyst til/brug for mad, haha 🙂 Men har ofte virkelig krise om eftermiddagen, et lille stykke tid inden aftensmad.
  Favorit: Pistacie & Cashew-nøddeblandingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Min umiddelbare favorit er den snack med pistachie og cashew 🙂 Jeg bliver tit snack-sulten enten lige før frokost, eller lidt efter frokost.. Og desværre ender det lidt for tit med kage eller andet der ikke ligefrem modvirker muffin-toppen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har mest brug for sent på eftermiddagen, hvor min snack-craving plejer at indtræffe. Min favorit er pistacie og cashew.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg har mest brug for snacks om eftermiddagen. Især når man sidder på læsesal hele dagen, så kræver det noget at holde energien oppe. Min favorit må være pistacie og cashew

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Pecan & Morbær kunne helt sikkert redde mig når jeg går kold om eftermiddagen efter lange dage på studiet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Pecan/morbær-posen må klar være min favorit! Jeg har allermest brug for snacks de dage, jeg skal noget direkte efter arbejde kl. 17 og derfor først får aftensmad omkring kl. 20.. De dage er 7/11 bare så fristende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm, Pistacie & Cashew er uden tvivl min favorit snack.

  Jeg har oftest brug for en snack omkring kl. 16. Jeg bliver i hvert fald ret ofte lidt sulten deromkring, men det er bare lidt for tidligt at spise aftensmad, men samtidig også for sent (ift. aftensmad) sådan rigtigt at spise noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel Zielke

  Min favorit er helt klart: pecan & morbær!

  Jeg har allermest brug for det, når jeg kommer hjem fra studiet, så jeg ikke kaster mig over usunde ting, køber chokolade med på vejen eller kommer til at overspise i noget, jeg ikke skal. Vi kender det godt alle sammen, ikke? Den der ustyrlige trang, hvor man bare MÅ have noget – NU! Jeg kan faktisk godt blive rigtig urimelig, når jeg har det sådan. Så tror jeg ikke, jeg er så rar at bo sammen med!
  Med den her snack kan jeg lige holde mig kørende indtil jeg skal i gang med at lave aftensmad. Det tror jeg faktisk, vi er flere end én herhjemme, som vil sætte pris på! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Forguder stenalder brød = 0 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  uhh det er især om eftermiddagen jeg har brug for noget 🙂
  http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min favorit er Coco & Macadamia. jeg har mest brug for en snack om eftermiddagen,der kan jeg mærke jeg skal have lidt for at få lidt energi igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  jeg er hjemme på barsel og ammer 8 gange i døgnet…jeg synes nærmest jeg har brug for en snack nonstop! 🙂 måske det her var vejen uden om vingummier og chokolade og kunne få bugt med de sidste graviditetskilo…
  Favoritten må umiddelbart være vanilje/hindbær baren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette W

  Jeg har konstant brug for snacks, da jeg er gravid i 9. måned…
  disse lyder lækre: http://www.appesize.dk/webshop/nodder-baerposer/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Jeg falder især i snack-fælden i løbet af eftermiddagen, og i øjeblikket hvor eksamenstiden er over mig, så har jeg lyst til at spise hele tiden. Rode Adventure lyder lige som noget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania nørgaard

  Jeg er vild med hele sortimentet, og har i den grad brug for at fylde alle skrivebordsskufferne på jobbet op med snacks. Jeg er nemlig gravid, og laver ikke andet end at spise. Måske disse lækre snacks kunne erstatte lidt af de muüslibarer og søde sager, som ryger ned i panik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart stenalderbrødet. Smager godt og mætter sindssygt godt, når man lige har brug for en snack. Eller til frokost med æg til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er allerværst til at snacke omkring kl 15-16. Frokosten er længe overstået, og der er laaang tid til aftensmad!
  Jeg har længe overvejet at prøve Appesize, fordi jeg ofte falder i 7/11-fælden på vej hjem fra arbejde, fordi jeg er gået helt sukkerkold. Der kunne det være rart med en lille snack i tasken!
  Min favorit må nok være den der abrikos/chili-rulle – den lyder altså virkelig lækker.. Og så kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve birkevandet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Min krise er ca kl 14, hvor min krop tror den har brug for noget sødt 😉
  Elsker nødder så det er helt klart min favorit http://www.appesize.dk/forside-produkter/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg bliver mest snack-sulten sidst på eftermiddagen 🙂

  Pistacie- og cashewnødder er min favorit 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Om eftermiddagen! Og jeg kunne spise pistacie & cashew poserne til hvert måltid! Mums! http://www.appesize.dk/forside-produkter/pistacie-cashew.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Min favorit er coco & macadamia. Jeg har allermest brug for en snack om aftenen. Det er der hvor jeg har min “ulvetime”, og i høj grad har brug for noget lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nancy

  Min farvorit må være Valnød & Goji… Lækkert med små hapser hen på eftermiddagen, når sulten er nær, men stadig laaaang tid til aftensmad.
  Elsker at have noget at snacke af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Pistacie & Cashew er altid læks, men Birkesaft m. lime og ingefær lyder altså heller ikke tosset! Ville være godt om eftermiddagen, når man er på farten med job eller sidder med eksamen – hvis jeg ikke er sulten, så er jeg lækkersulten. Ærlig talt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sikke en fin konkurrence. Jeg elsker pistacie- og cashew nødder! Så det må være favorit luksus snacken. Jeg har mest brug for noget omkring 15 tiden og senere efter aftensmad! Er en rigtig foodie, og har brug for at spise mange små måltider for at fungere ordentligt! 🙂
  Krydser fingre
  God onsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Popovska

  Det er som regel om eftermiddagen – min klare favorit er Pistacie & Cashew 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Min favorit er helt sikkert deres nødderulle med vanilje og hindbær, det lyder så lækkert! Jeg hat allermest brug for en snack om eftermiddagen, det er oftest der jeg går kold og har brug for lidt ekstra energi:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har mest brug for en snack om eftermiddagen, især de lange skoledage. Min favorit må være birkesaft med ingefær og lime, den lyder super lækker og forfriskende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Bundgaard

  Når man sidder på læsesalen på universitetet midt på eftermiddagen, og der stadig er et par timer til, at man med god samvittighed kan erklære fyraften, så har jeg ofte brug for en snack til at holde energien oppe. Jeg synes især, at nøddeposen med cashew og pistacie lyder som en lækker kombination 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Mit værste snack-tidspunkt er om eftermiddagen lige omkring når jeg får fri fra arbejde – og så om aftenen, altså efter aftensmad, hvor man jo helst ikke skal spise noget og i hvert fald ikke noget tungt – dér ville det være godt at have en let, sund lille snack.
  Jeg synes nødderullen med figen og solbær ser vildt lækker ud – og så ville jeg også gerne prøve den birkesaft med ingefær og lime!
  Fingrene er krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Figen / solbær lyder da helt ekstemt lækker
  Det tidspunkt på dagen hvor jeg har mest brug for en lækker snack er på vej i bilen fra arbejdet sidst på eftermiddagen hvor turen går til fitness centeret. Der er en lækker snack guld værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Åh lige der sidst på eftermiddagen, netop hjemkommet fra arbejde, typisk med dagens indkøb under armen. Og på samme tid hvor alle børnene kommer hjem og VIL ting, der er jeg lige ved at gå død. Kan spise hvad som helst, og gør helt amok hvis der ligger en åben pose af hvad som helst. Æder løs.

  Favorit ( den er svær!) er

  http://www.appesize.dk/forside-produkter/valnod-goji.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineS

  http://www.appesize.dk/forside-produkter/pistacie-cashew.html

  DEN hér – kunne godt blive min kl. 15-redning. Når børnene kommer hjem fra skole og får noget frugt/boller – har jeg virkelig krise! Sådan en lille snack ville redde mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Vil umiddelbart vurdere at min fovorit er pistacie og cashew, men det skyldes nok at der er mange af de andre snacks jeg endnu ikke har prøvet, og det ville da være dejligt, hvis der kunne laves om på det. Lækkert ser det ud!!
  Er klart mest snackhungrende ca mellem 16 og 17, hvor jeg begynder at lave aftensmad.der er røget lidt chokolade ned på den konto:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  http://www.appesize.dk/forside-produkter/pistacie-cashew.html haps!

  jeg er klart mest snacksulten om aftenen ved 20-21-tiden. Åh :b

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sko fra ASOS + rabatkode (20%!)