Outfit of the day #353

Birthday girl!

Birthday girl!Min ASOS kjole HER (se hele outfittet her)

I dag bliver jeg endnu et år ældre og jeg skal bare nyde dagen med min lille familie! Jeg holder en tapasaften for lidt venner på lørdag, men ellers planlægger vi en fest senere på sommeren. Jeg blev i morges vækket med fødselsdagssang og “uuuu-hraaaa” af Tim og Bella i morges. Det var så hyggeligt! Bella uddelte kys i massevis <3

Dagen byder på hygge med Tim og så henter vi nok Bella tidligt, så vi alle tre kan være sammen. Inden skal vi dog lige ind forbi banken, da vi skal underskrive den ny låneaftale i forbindelse med huset. Kan I huske, at jeg nævnte, at vi var ved at få huset gen-vurderet? Vi fik det vurderet til 2 millioner lige ud, så det er en stigning på 150K på under to år. Ret fin stigning, når vi intet har lavet. Men det vil vi så gøre nu! Og det er alle de papirer vi skal ind at have styr på. Og derefter skal jeg have kage, haha!

Hvis I ikke allerede har deltaget i min POMPdeLUX-konkurrence (hvor man kan vinde shopping for 1500 kr), så er det ved at være sidste chance. Den slutter nemlig i aften! I finder den lige HER

Today it’s my birthday! I’m gonna spend it with my boyfriend and our daughter. And eat lots of cake, haha! I’m having friends over on Saturday so today is just going to be very low key, but lovely <3 Don’t forget my POMPdeLUX competion right here.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #353