Outfit of the day #352

Mallorca #2 (om røde turistbusser)

Mallorca #2 (om røde turistbusser)Mallorca #2 (om røde turistbusser)Mallorca #2 (om røde turistbusser)Adlinks:
Mini Rodini dress HERE

Det her er uden tvivl den ferie, hvor jeg har gået mest siden Bella ankom. Hver dag er det blevet til et sted i mellem 14 og 22 km, og det har også godt kunne mærkes i ben og fødder 😉 (og balder… de gik amok med kramper i går aftes, av!). En del af alt det friturestegte seafood jeg har spist (tjek min instagram missjeanett), er helt sikkert blevet gået af igen! I går besluttede vi os for at skåne vores stænger en smule, og købte derfor adgang til de klassiske røde turistbusser. Jeg ville rigtig gerne se et slot, som ligger oppe på en høj/lille bjerg, og busserne kørte derhen. Så i stedet for taxa nød vi at få set en del mere af byen i en let brisen fra bussens top. Og som I kan se på det nederste billede, så syntes Bella, at det var ret så sjovt. “Deeet bussen, mere bussen” blev hun ved med at messe (at hun konstant lavede “en Michael Jackson” med sin tiger, dét taler vi ikke om 😉 ).
Da hun, efter slotbesøg og en masse bus-sightseeing, faldt i søvn i klapvognen, satte vi os på et hyggeligt sted ved havnen. Her nød vi en masse sangria, muslinger og burger. Det var virkelig dejligt med noget voksenkæreste-tid og at man ikke skulle stress-sluge ens frokost. Vi gik derfra med flettede fingre, småberuset af sangriaen og med en stadig snorkende Bella. Fantastisk!

Siden jeg købte denne kjole fra Mini Rodini til Bella, har jeg glædet mig til at tage den i brug. Det er den endelig blevet her på ferien. Kjolen kan købes HER, og den findes også i body HER.

More pictures from our vacation on Mallorca where I am right now! Yesterday we went to see a pretty castle and we got there by riding the classic red tourist busses. My daughter loved the ride! Her dress is from Mini Rodini and available here.

bloglovin

4 kommentarer

 • Nadja Kjeldergaard

  Det smil der, hun ligner en skøn spilopmager 😉
  Btw, til os (som i mig) der er lidt langsomme 😉 Hvad er en ‘Michael Jackson’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hun ER en spilopmager 😉
   Det er der hvor MJ holdt sit barn udover en balkon. Prøv at google “Michael Jackson balcony child” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, jeg anede slet ikke, at Mallorca havde så meget at byde på. Det lyder fuldstændig fantastisk 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det vidste jeg godt nok heller ikke! Jeg har været meget positivt overrasket, men det er en ø der har utrolig megen historie helt tilbage til, da romerne var på øen. Det er over 2000 år!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #352