Mallorca #2 (om røde turistbusser)

Mallorca life, I miss you already!

Mallorca life, I miss you already!
Bellas bluse fra POMPdeLUX HER
Min bluse HER og nederdel HER (der kommer “rigtigt” outfit i løbet af ugen)

Jeg har været i DK 3 timer og på min sofa i cirka 30 minutter – og jeg savner allerede Mallorca! Jeg har været rigtig positiv overrasket over øen og hvad den har at byde på. Indrømmet, så forventede jeg lidt en charterdestination (hvilket i mine øre klinger negativt), men Palma er hyggelig, emner af historie og kultur og så har vi spist SÅ godt. Der kommer en guide til Palma snarest.

Billedet her er fra i går, hvor vi brugte nogle timer på stranden. Vi besluttede, at dagen skulle stå lidt i Bellas tegn, så vi tog det ret stille og roligt hele dagen. Vi havde også begge set det vi VILLE se, så nu var tiden bare til at bygge sandslotte (og for Bellas vedkommende, smadre dem hurtigt igen), nyde vejret og ikke stresse.

Der kommer flere billeder, en masse outfits og en guide til Palma. Desuden “skylder” jeg jer min klumme fra sidste uges Ugeavis Odense.

I just arrived home here in Odense, Denmark but I miss Palma so much already! This is a picture from yesterday where we spent several hours at the beach. My daughter loved it!

bloglovin

5 kommentarer

 • Ninna kirkegaard

  Du må meget gerne knytte en kommentar til størrelsen på de 2 ting du har på her 🙂 har nemlig begge ting i kikkerten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Blusen er MEGET stor. Gå gerne min. en størrelse ned! Nederdel normal/en smule lille (men ikke meget).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må ærligt indrømme at jeg også er blevet positivt overrasket over Palma efter at have hørt om og set jeres oplevelser. Jeg forestiller mig heller ikke at det er så dyrt at flyve dertil – har ikke lige undersøgt, så det ville da være oplagt som en lille getaway, som I har været afsted her henover pinsen 🙂 Det er fristende – i hvert fald for solen og varmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt billede! 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Sara, jeg er også ret glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca #2 (om røde turistbusser)