Flere kjoler til bryllupper

Nu som klummeskribent

Nu som klummeskribent

Jeg har faktisk slet ikke fået delt denne lille nyhed med jer. Jeg er blevet klummeskribent for Ugeavisen her i Odense og den første kommer i næste uge. Jeg skal skrive om familie og økonomi; hvordan får man råd til de ting man gerne vil, gode sparetips osv. Det er ikke fordi jeg ser mig selv som det store økonomiske orakel (overhovedet, faktisk), men jeg synes det var en for sjov mulighed til at jeg kunne sige nej. Det bliver måske ogsåJeg håber, at jeg kommer til at inspirere en lille smule. Vi er i alt fire om at skrive klummen, så der går cirka 4-5 uger i mellem at jeg er i. Min tanke er, at jeg vil dele klummen herinde et par dage efter den har været bragt, og hvis emnet tillader det, så lægge op til lidt debat eller deling af yderligere tips i kommentarfeltet. Dét er jo noget en blog kan, hvor en klumme kommer til kort – at have den online samtale med jer. På den måde kan jeg også dele skriverierne med jer der ikke lige bor i Odense og har adgang til avisen.

Ugeavisen er en gratisavis, til dem af jer der måske ikke kender den. Bor man i Odense Kommune, så kommer den i ens postkasse hver onsdag. Med mindre man har “Nej tak til gratisavis” ;). Min første klumme er i d. 20. maj og jeg deler den herinde med jer et par dage efter.

Lille tip: ASOS kører 30% på alt beauty kun i dag. Og det gælder også den læbestift, som jeg anmeldte her og har på her på billedet. Den kan købes HER og HER

I have some small news to share with you guys: from next week I have a column in the local news paper about family and how to afford the things you want.

bloglovin

14 kommentarer

 • Spændende! Det glæder jeg mig til at læse. Måske du endda har en lille Mette Reissmann i maven? 😉 Det er ihvertfald mange, der kunne have gavn af lidt økonomiske tips.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha – DET tror jeg nu ikke. Jeg HADER det program af hele mit hjerte! Jeg har virkelig ikke lyst til at blande mig i andres økonomi!

   Og tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende! Ja tak til at du også deler klummen herinde 🙂 Kunne sagtens forestille mig at du kunne bidrage med noget til familie/økonomi-emnet. Jeg forestiller mig egentlig at I prioriterer derhjemme som jeg håber selv at komme til når vi engang bliver en børnefamilie – at der er tid og penge til ferier og oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør vi nemlig – prioriterer gode oplevelser over en del andet. Og så bliver det selvfølgelig nemmere at få råd til ting efter man ikke længere er studerende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Tillykke og sikke en spændende mulighed.
  Jeg glæder mig til at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fedt, Jeanett! Tillykke! 🙂 Hvordan har du fået jobbet? Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂 Jeg er blevet kontaktet direkte af dem på avisen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har ofte tænkt på hvordan i får det til at hænge sammen med din shopping(noget udover normalen), jeres mange ferier og hus på to alm indkomster + lidt for politik og blog. Måske har du nogle magiske tricks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kommer ikke til at komme ind år hvor meget jeg tjener. Det synes jeg simpelthen er super privat (for mig, i hvert fald). Men du skal ikke undervurdere hvad hhv blog og politik giver. Vi har begge en indkomst der ligger over normalen. Og så bor vi ikke i København. Det er væsentligt billigere at leve i Odense end i hovedstaden. Men jeg håber da stadig at jeg kan komme med nogle gode tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B.

  Jaaaa, hvor bliver det bare fedt! Tillykke med det. Jeg bor i Odense og læser faktisk avisen hver uge i forvejen, så nu vil jeg glæde mig til at læse dine indslag også. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt du allerede læser den! Jeg håber, at du kommer til at synes om den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor fedt for dig! Tillykke. Og skønt at du også kommer til at dele klummerne herinde, så os der ikke bor i Odense også har mulighed for at læse dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Simone! Ja, jeg tænkte at I ikke skulle snydes (og så kunne debatten være hyggelig!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere kjoler til bryllupper