Folketingskandidater på Instagram

Nye sko fra ASOS + rabatkode (20%!)

Nye sko fra ASOS + rabatkode (20%!)
Adlinks:
ASOS shoes HERE

Åh jeg har smule tømmermænd fra i går. Jeg havde besøg en gode venner til tapas, sangria og hygge. Den der sangria (som jeg havde lavet i groteske mængder) forsvandt liiidt hurtigere end jeg havde regnet med, og prisen betales i dag 😉

Jeg fik disse fine nye sko ind ad døren lige inden weekenden og jeg er ret vild med dem! I kan se dem på lige her på min instagram. De er ret normale i længden (jeg er en str. 40 og har dem i UK7 – det er som jeg plejer hos ASOS). De er dog en smule smalle i det, hvilket er perfekt til mig, men de er nok ikke gode til brede fødder.
Skoene kan købes HER i blå og HER i grå/snake.

Desuden er der i dag, og kun i dag, en 20% rabatkode til ASOS som gælder ALT. Den hedder BIGWINS og udløber i morgen tidlig kl. 9. Shop med koden HER

I just recieved these shoes from ASOS before the weekend. I love them! They’re very true to size, but have a slim fit so probably won’t work that well if you have wide feet. Get them HERE.
BIGWINS takes off 20% on ASOS only today!

bloglovin

16 kommentarer

 • Ja tak, hele verden er vist i gang med at shoppe på Asos, for siden går ned hver eneste gang jeg forsøger at lægge min ordre. Behøver jeg sige, at jeg er ved at blive ret frustreret? 😉

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har selv samme problem! Jeg kan godt kigge på alle tingene og lægge i kurv, men så snart jeg vil logge ind, så melder den fejl. Er det det samme der sker for dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja! Det er lige præcis mit problem. Det er ret frustrerende, da jeg kan se, at mine varer begynder at være low in stock – andre kan altså godt logge ind og bestille. :69:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan stadig heller ikke komme igennem 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Vil du dele din opskrift på Sangria? Leder nemlig efter en god opskrift, som kommer bare lidt i nærheden af den, jeg smagte på Tenerife. Tak for en spændende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, jeg kan ikke finde de søde blå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men jeg kan dog godt komme ind og shoppe!
  Hopper af, så I andre kan komme til 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Virker koden for jer? Den virker ikke for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil du mon dele din opskrift på sangria? Jeg æææælsker sangria, men har endnu ikke fundet en gennemtestet og smagsgodkendt opskrift 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ville jeg gerne, men jeg har ikke en! Jeg blander til den smager godt (dårlig undskyldning for at smage en masse undervejs 😉 ). Men ingredienserne jeg bruger er: rødvin, cognac, sukker og friske appelsiner (evt lidt friske jordbær og citron i selve glassene man serverer i). Den er bedst hvis den laves aftenen før så den kan stå og trække saften ud af appelsinerne. Og så smider man lidt isterninger og en smule danskvand i lige inden servering.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hæ, jeg må vist igang med at smage mig frem så

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er ikke andet for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til. Jeg planlægger en rodet halvopsat frisure og nogle smukke øreringe. Af sko vil jeg hoppe i dem her i kirken om dagen, og så enten mine Stella McCartney sandaler her eller mine Louboutions her. Jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folketingskandidater på Instagram