Spisestue update

Outfit of the day #350

Outfit of the day #350Outfit of the day #350Outfit of the day #350Outfit of the day #350
Adlinks:
Y.A.S. jacket (HERE) – Y.A.S. jumpsuit (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE)
Erbs Denmark bag – Report shoes

Jeg fik vist jer min nye Y.A.S. jakke her, men I får lige hele outfittet! Faktisk er buksedragten også fra samme mærke. Det er vist et mærke jeg er ved at blive lidt glad for. Jeg falder for item efter item, og så synes jeg, at deres priser er helt okay. Og den hænger sammen med kvaliteten!

Min uge er egentlig ret stille og rolig; jeg arbejder på noget for Svendborg Golf Klub på jobbet, har fået ordnet pas til Bella (hendes udløber selvfølgelig en uge før vi skal til Mallorca) og ellers fået ordnet en masse praktiske ting. I weekenden har jeg et blogevent i Odense… yes, i Odense! Det er awesome med noget her i byen. Ikke fordi at jeg ikke gerne kommer til dem i København, men det er bare lidt nemmere, når det er her i byen. Jeg skal forkæles sammen med en veninde og andre fynske bloggere. Det skal nok blive godt. Nå, der er lige et par dage til lørdag endnu, men det er godt at have noget at se frem til 😉

I’ve already showed you my new Y.A.S. jacket here, but I thought I’d show you the whole outfit.

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spisestue update