Hola Mallorca!

Outfit of the day #352

Outfit of the day #352Outfit of the day #352Outfit of the day #352Outfit of the day #352Adlinks:
Vero Moda kimono (HERE) – ASOS top (HERE) – Vero Moda shorts (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ZARA shoes (similar)

Åh sommer, dér var du! Skulle så lige til Mallorca for at finde dig, men du er nu fundet! Jeg er endelig hoppet i mit sæt fra Vero Moda, hvor kimonoen dog hurtigt blev for varm at have på i går, så den røg i tasken. Vi fik blandt andet set den smukke, meget store katedral her i Palma, sidst lækker is og shoppet lidt. Palma er en virkelig hyggelig by og på mange måder minder den mig om Barcelona – ment på positiv vis! I går var det omkring 22 grader og sol, sol, sol. I dag lover de vist 23, men hvor der kan forekomme skyer. Det er en rigtig rar varme at se en by i.

Kimono er HER, shorts HER og så vil jeg gerne lige slå et slag for toppen HER. Hold.nu.op hvor er den rar og blød… og billig! Den findes også i hvid her, og den tror jeg næsten også jeg bliver nødt til at have. Det er desuden sidste dag min rabatkode til Sunglassesshop virker. Læs mere her om den.

First outfit from my vacation here on Mallorca, Spain. The weather is so nice! Follow me on Instagram @missjeanett

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hola Mallorca!