Mallorca life, I miss you already!

Outfit of the day #353

Outfit of the day #353Outfit of the day #353Outfit of the day #353Outfit of the day #353Outfit of the day #353Adlinks:
Ganni dress (HERE and HERE) – Line&jo earing (HERE) – Ray-Ban “wayfarer” sunglasses (HERE) – ASOS bag (HERE) – ZARA shoes (similar)

Da jeg klikkede denne Ganni-kjole hjem, da havde jeg det som om at det kunne blive både et hit eller et miss. Det er et kæmpe hit! Kjolen er behagelig (især i sommervarme), men man føler sig samtidig fin. Den matcher min grønne ruskindstaske fra ASOS ret godt, ikke?

Og jeg kan da ikke lade være med lige at nævne det nyudskrevet valg. Vi vidste i går aftes, at den var god nok og de fleste medier selvsving de sidste par uger betyder også, at det ikke var den helt store overraskelse. Jeg regner ikke selv med at deltage noget i noget denne gang, men skal selvfølgelig ud og hilse på – og på Twitter kommer jeg til at pippe lidt 😉 Valgkamp for mig er et stort cirkus og en god omgang underholdning. Jeg har altid taget min beslutning inden valget går i gang, da jeg går efter partiets ideologi og ikke hvad de lover i løbet af det 3 uger lange cirkus. Desuden er der en kandidat der har gjort sig meget positivt bemærket det seneste års tid, så der ryger min stemme hen. Hvad med jer? Er I afklaret? Eller vil I lytte til debatter og alt det andet?

I bought this Ganni dress just before I went to Mallorca. It’s pretty and very comfy – especially when it’s hot outside! You can get it here.

bloglovin

9 kommentarer

 • Sandra D.

  Den er så fin den kjole, og den klæder dig virkelig 🙂
  ¨
  Jeg overvejer den selv, så vil lige høre hvordan den er i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Normal til lille! Der er elastik i taljen, så den kan giver sig lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

   Tak for svar…..Må jeg spørge hvad str. du har den i? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Min er str L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg må indrømme, at jeg altid har været Venstre-mand. Men så længe Lars Løkke har magten der, har jeg virkelig ikke i sunde at stemme på Venstre. Så er for første gang i mit liv lidt i vildrede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan godt forstå dig. Jeg synes virkelig også at de skulle have indsat Kristian Jensen i stedet. Alternativt kan du stemme blankt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt har jeg en idé inden valget går i gang, men denne gang er jeg faktisk ret interesseret i at se debatter og måske tale med dem, når de står på gaderne og den slags steder. Så får man virkelig en fornemmelse for personen, og man kan spørge ind til de emner man har mest på sinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør man helt sikkert! Det kan jeg også kun anbefale – at snakke med dem på gaden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] inde forbi (selvfølgelig). De har blandt andet min nye kjole sat ned lige her (I kan se den på mig her og her). Det er den perfekte sommerkjole – især til når det er rigtig varmt! Jeg synes, at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca life, I miss you already!