TILBAGEBLIK: Maj 2014

Spisestue update

Spisestue updateAdlinks:
1/ IKEA HER   2/ Lyngby HER   3/ Kartell HER
4/ HAY HER   5/ By Lassen HER

Jeg (vi) går for tiden og pusler med noget så voksent (og nogle ville nok også sige kedeligt), som omlægning af vores huslån. I den forbindelse har vores (gode!) bankrådgiver fået den idé, at huset skal vurderes igen, da han mener det godt kunne have steget noget i værdi siden vi købte det for snart 2 år siden. Uden at gå i detaljer, så ville en stigning betyde, at der kan rykkes rundt på penge, så der ville blive frigivet noget til at fixe ting på huset (hvis man vil). Vi har længe gerne ville skifte hele vinduespartiet i vores udestue, da det virkelig trænger (døren er næsten umulig at få op og ruderne er ikke særlig godt isoleret, så der er halvkoldt om vinteren).

Hvis vi er så heldige, så vil jeg også gerne give det indvendige i spisestuen en overhaling efterfølgende. Lige nu står der et smadret IKEA-bord, som har set bedre dage, og disse stole. Jeg vil rigtig gerne af med det hele og i stedet erstatte det med alt det overstående. Jeg har dog heldigvis allerede lampen hængende. Jeg er helt forelsket i kombinationen af træet sammen med det blå klare glas og de bordeaux stole. Så smukt! Den store By Lassen kubus ville jeg stille på gulvet.

I’m dreaming of re-doing my dinning room with all these things. I love the combination of the wood, blue glass and bordeaux chairs. I already have the lamp!

bloglovin

2 kommentarer

 • Hold op hvor lyder det virkelig også voksent :O Og vildt at I allerede har bået der i to år snart! Det føles næsten som bare nogle måneder siden.
  Min kærestes storebror og hans kæreste fik i øvrigt også omlagt deres huslån for nylig efter at have haft en ejendomsmægler ude for at vurdere det igen. Faktisk kun lidt over et halvt år efter de havde købt det. Vildt at der egentlig kan ske så meget så hurtigt på den front. Vi bidrog med børnepasning så de kunne få malet og pudset vinduer, så huset fremstod tiptop til ejendomsmægleren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  jeg ville aldrig selv have tænkt på eller overvejet bordeaux stole (på trods af at jeg elsker farven), men i den kombi du viser her kan jeg virkelig se det for mig.
  Go go go 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Maj 2014