Pinseferie: Tips til Mallorca

Tre kjoler fra Ilse Jacobsen

Tre kjoler fra Ilse Jacobsen1/ HER   2/ HER   3/ HER

Nyder I den ekstra fridag? Jeg var til SONY middag onsdag aften i København med en masse andre bloggere (der ligger lidt billeder på min insta @missjeanett), hvilket var SÅ hyggeligt, det var god mad og gik derfra forelsket i verdens tyndeste TV til 3000 euro (av). Til gengæld gik jeg også derfra med ondt i halsen. Meget endda. Hele natten havde jeg det elendigt og torsdag blev kun værre. Jeg fik derfor surfet rigtig godt rundt på webshops i går, i min ynkelige tilstand, og jeg faldt blandt andet over disse tre kjoler fra Ilse Jacobsen (nr. 1 og nr. 3 er den samme, bare i forskellige farver). Jeg har egentlig længe haft det indtryk af mærket, at det var lidt… konet? Det er også langt fra det hele jeg kan lidt, men lige disse kjoler kan et eller andet. Jeg synes, at det ligner, at det er kjoler som vil fremhæve de kvindelige former rigtig pænt. Nr. 2 kunne faktisk være fin til et forårsbryllup?

Og tusind tak for jeres rigtig gode tips til vores ferie på Mallorca. Jeg søger dog stadig et virkelig godt tapassted, så hvis I kender sådan et i Palma, så må I meget gerne gå ind på indlægget her og komme med jeres guldkorn. Tak <3

I was sick all day yesterday so I had a lot of time to surf around on webshops. I found this three dresses from Ilse Jacobsen that I really like. No. 1 and 3 is available here and no. 2 here.

bloglovin

8 kommentarer

 • Er vild med printet på nr. 2 🙂 Så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Åh den beet red farve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Jeg synes hun laver tøj til almindelig kvinder, der ikke nødvendigvis er super slanke:-)
  Vild med farven på den første kjole:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes printet på nr 2 er lidt konet, men det kan jo være at farverne står finere irl.

  Pasformen på slå om kjolerne ser tilgengæld ud til at kunne passe næsten alle kropsformer, så det er et hit. Særligt den i bordeaux 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Jeg er helt enig med dig i at Ilse Jacobsen er lidt konet. Jeg har i hvert fald ikke fundet noget endnu, som jeg lige faldt for.
  Men disse 3 er fine 🙂 og jeg er som de andre også faldet for den smukke farve på nr. 1.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinseferie: Tips til Mallorca