TILBAGEBLIK: Juni 2014

Et forsøg: videoblog om min uge

Jeg vil det næste stykke tid lige teste denne idé: at fortælle lidt om min kommende uge i en videoblog. Måske bliver det et fast indslag på bloggen på længere sigt. Jeg har nemlig følt, at jeg på en eller anden måde gerne vil have jer mere med i “hverdagen”. Ikke kun til fester, når jeg er klædt pænt på eller rejser.

Og ja, jeg er herre træt i dag og var iført en grim t-shirt. Der var ingen video-styling der 😉
Desuden har jeg fundet ud af, hvad det er jeg snakker om omkring fredag. Jeg havde på fornemmelsen at der var noget vi skulle. Og rigtigt nok, så er der sommerfest i Bellas vuggestue, så jeg har lige rykket min frisørtid til torsdag og tager derfor ikke til København. Jeg VIDSTE, at der var noget jeg havde glemt fredag 😉

Har I en spændende uge foran jer?

My first videoblog in a long time. I’m talking about what I’m doing this week.

bloglovin

39 kommentarer

 • Yasmin

  Det er da bare hyggeligt med videoblogs, og så synes jeg faktisk det fungerer ret fint at snakke om ugen, for som du selv siger er der jo ikke nogle billeder at vise alligevel! Så mere af det, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det tænkte jeg nemlig også… jeg prøver i hvert fald lige nogle uger 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er DEJLIGT, at du kaster dig ud i et nyt medie! Jeg gør det selv på min egen blog, da jeg synes, det er en super personlig måde at agere med sine læsere på. Meget mere af det! :smiley:

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes også at video er rigtig personligt og det føles som om jeg kommer lidt tættere på jer 🙂 Dejligt at du kan lide det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så er jeg også lige nødt til at kommentere på, hvor enormt sød du virker. Dejlig og helt igennem afslappet med at være på kamera 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det vil selvfølgelig kræve en masse, men noget lækkert redigering vil klæde det, så det bliver lidt mere spændende – evt bedre lys og noget fint underlægningsmusik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nu var den i dag næsten også så “rå” som den overhovedet kan blive. Næste gang vil jeg sætte mig ned et pænere sted, holde kamerat lige og lige forberede mig lidt. Underlægningsmusik er dog lidt for overkill til mig. Men vil klart gøre det hele lidt mere fint de næste par gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Jeg kan så netop godt lide det lidt mere “rå”, når nu din mening er at indvi os mere i din hverdag. Alt behøver netop ikke være så poleret og redigeret. Og dejligt at se at det ikke kun er herhjemme vi er mandagstrætte forældre med et lille barn.
   //B

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak! Nej, jeg synes netop heller ikke at den skal være for poleret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Jeg kan næsten ikke høre hvad du siger selvom alt er skruet max op… er der andre der oplever det samme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det virker fint her hos mig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, jeg har samme problem :pensive:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv hvor træls! Jeg ved desværre ikke helt hvad det skyldes? Har I prøvet også at skrue op på selve videoen på YouTube?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg kan nærmest heller ikke høre noget, selvom lyden er på max både på min mac og på youtube.. Øv :l

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var da irriterende. Jeg kan ikke rigtig finde ud af at løse problemet, da den virker fint her?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manna

   Ja skruet op både på mac og på youtube. Mystisk! Lyder heller ikke som alle har problemet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det virker som om I kun er nogle stykker. Meget mærkeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg har også samme problem :/ har skruet helt op på selve videoen også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så hyggeligt og uformelt Behøver ingen redigering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes det var rart at se sig afslappet og sjovt at høre din stemme 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at se dig skab, fx hvordan du organiserer dig. Og bare en Tour måske med yndlingstøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  jeg synes også det er en rigtig god ide! Meget nærværende 🙂 vil glæde mig til at se nogle flere videoer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rasmussen

  Jeg synes sgu det var godt! 🙂 Jeg har, uden det skal lyde alt for negativt, haft en anden opfattelse af dig, indtil nu. Jeg tog mig selv i at smile, fordi du bare er stille og rolig og helt nede på jorden.. Og jeg synes IKKE det skal være alt for opstillet, det er blogs i forvejen, det er fedt det kommer mere fra hjertet 🙂
  – MERE AF DET!

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Stine – jeg tager det som et kompliment 😉 Og jeg er enig med dig… jeg vil måske lige tage rigtigt tøj på næste gang og sætte kameraet et sted, så det ikke hopper rundt. Men jeg har ikke tænkt mig at overredigere det. Det passer ikke rigtig til konceptet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whaaaaaaat?

  Ses vi så ikke på torsdag????

  Så laver jeg altså en scene, så er det sagt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej desværre 🙁 Men vi ses næste torsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dit morgenhår 😀 Vil jeg glæde mig til at følge med på video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Balschau

  Dejligt at høre lidt om jeres hverdag og fedt det ikke er et “glansbillede”! Elsker at følge med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Keep ’em comming!

  Jeg er vild med det rå uredigerede Jeanett. Masser af personlighed – selvom du stadig er privat. Skønt med noget nyt.
  Det er sådanne tiltag der gør, at jeg bliver ved med at vende tilbage til din blog. Her får man ikke bare et glansbillede som alle andre steder. Her føler man at man rent faktisk også får lidt indsigt i dig. Og det er så dejligt ægte! 🙂 alene det at du skriver at du tester det af! Jamen fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Louise, hvor er du sød! Er glad for at du kan lide både den og bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Synes da netop din uge er spændende, for dit job lyder rigtig spændende! Kan du ikke fortælle lidt mere om hvad du laver på jobbet? Har læst dit indlæg om jobbet, men måske sådan noget à la “ugen der gik” hvor du laver en ” mini dagbog” for hver dag i ugen i et indlæg 🙂 Og så er jeg lidt nysgerrig om hvor mange dage om ugen du arbejde siden du måske skulle til københavn torsdag? Men synes dine videoblogs er gode! Elsker at se bloggeren bag og ikke bare et glansbillede som du selv siger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det vil jeg gerne mht job. Men jeg tror, at jeg tager den separat i forhold til “min uge” indlæg.
   Det er en rigtig fin idé med ugen der gik, men der er bare ret mange andre bloggere der gør det samme pt, så jeg tror at blogland inden længe bliver træt af den form, hvis jeg også hopper med på den. Men jeg skal have ideen med i baghovedet 😉
   Jeg arbejder ca. 25 timer om ugen. Og jeg har det lidt fleksibelt, så jeg kan tit planlægge min uge lidt selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanette 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juni 2014