Klumme fra Ugeavisen: Tips om rabatkoder

For 2 år siden: Barnedåben

For 2 år siden: Barnedåben

Jeg sad lige og surfede rundt i min gamle indlæg for junimåned igennem årene. I den forbindelse faldt jeg over disse billeder, som er fra Bellas barnedåb for præcis 2 år siden i dag. 2 år siden at hun fik sit smukke navn. Er hun ikke bare lille?? Jeg kan slet ikke forstå det er hende, som min lillesøster står med i armene. Lille sovende mus <3 Og min søster og jeg, som begge var i Ganni – slet ikke planlagt. Min søsters kjole har de lavet en næsten identitisk version af denne sæson også. Den er lige HER.

I kan læse om dagen, hvor vi holdte det (kan nemlig klart anbefales, hvis man skal holde i Odense!) og se mange flere billeder lige HER

Today it’s two years since my daughter got her pretty name, Bella. You can see more pictures from that day in my blog post here.

bloglovin

2 kommentarer

 • Hvor er det vildt at det allerede er to år siden :O TIden flyver jo afsted! Og hvor er det egentlig også bare et fint, fint billede. Det blik du giver Bella udstråler virkelig bare kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt vildt! Hvor blev tiden af? 🙂 Ja, jeg elsker også det billede. Er så glad for at jeg har et med min søster på også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klumme fra Ugeavisen: Tips om rabatkoder