Something blue: til bryllup og barnedåb

Gør mere af det der gør dig glad

Gør mere af det der gør dig glad

Her på det sidste har jeg både selv, men også i forbindelser med samtaler med Tim, tænkt meget over hvad der egentlig gør mig glad. Altså, udover at være sammen med de mennesker jeg holder, hvad jeg/vi så kan gøre til og fra i forhold til glæden i livet (okay, det lød stort og kliché-agtigt). Jeg har altid vist, at rejser var rigtige vigtige for mig, men siden Bellas ankomst er de også blevet meget vigtige for Tim. Vigtigere end de var for ham før. Vi nedprioterede rejser ret meget det først 1,5 år efter vi fik Bella. Det gjorde vi af forskellige årsager: vi syntes begge det var utrolig hårdt og besværligt at rejse med en der var så lille. Vi gjorde det stadigvæk, men lysten til at komme afsted var bare ikke lige så stor, som dem plejede at være og man kom altid helt smadret hjem. Det er virkelig blevet nemmere med hende (der sker noget magisk omkring de to år… selvom det stadig er hårdt, så bliver mange ting nemmere). Fx. er rejsen ikke lige så hård, hun nu har sit eget flysæde (hun koster så også en del mere nu end for bare tre måneder siden!) og hun er nemmere at kommunikere med. Desuden hygger hun sig nu også på destinationerne, hvor før var det nok mest for vores egen skyld. Hun synes, at det er sjovt at bade, sjovt at lege i sandet og på legepladser, hun får lov til at sove længe (hun er SÅ meget et B-menneske, min lille skat), hun nyder vi alle er sammen hele tiden og at hun kan rundt uden særlig meget tøj på hele dagen.

Nå, tilbage til det der gør én glad. Rejser. Vi er kommet frem til, at der skal skrues op for det igen. Vi er egentlig ret godt på vej allerede: Kap Verde i februar, Mallorca i sidste måned og Samos i næste måned. Vi skal også et smut til Stockholm i løbet af sommeren og overvejer også et smut til Norge (Fie-pigen har rykket teltpælene derop). Til september skal jeg afsted en uge til Kreta uden Tim og Bella (tror savnet bliver stort) og så kigger vi netop på flybilletter til London i efteråret. Vi vil også rigtig gerne mod varmere himmelstrøj til vinter igen, men om det bliver henover jul eller først i det nye år, det må tiden vise. Lige nu har vi lige et par andre rejser først 😉

Jeg vil i hvert fald til at gøre mere af det som står på min egen kuffert: follow your dreams.

Lately I’ve been thinking a lot about what makes me happy. And I know: I need to travel more with my little family. I love it when we’re “on the road” together. Next stop is Samos in July and we’re also going to Stockholm during this summer. Maybe Norway too (one of my friends moved there). In September it’s Crete and right now we’re looking for plane tickets to London.

bloglovin

12 kommentarer

 • Åh, hvor er det altså fint det kuffertag!
  Kan SÅ godt følge dig i lysten til at komme ud og rejse og opleve. Jeg vil langt hellere bruge mine penge på oplevelser og skabe minder på den front end på materielle ting. Og det er heldigvis også sådan min kæreste har det – det er trods alt lidt nemmere at få stillet sin udlængsel, når begge har samme drømme om og lyst til at rejse og udforske verden.
  Jeg er godt nok spændt på hvordan det kommer til at hænge sammen når vi engang får børn. Jeg håber at vi kommer til at rejse på samme måde som I gør og prioritere det i økonomien, for at få nogle oplevelser sammen som familie.
  Er det i øvrit Mit Udtryk-Fie der har rykket teltpælene til Norge? Hvor er det vildt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ændrede sig som sagt for os det første års tid, men nu synes jeg at vi er ved at være “back on track”. Et huskøb gør også lidt ved ens rådighedsbeløb det første års tid 😉
   Og ja, det er Fie. Dog for en begrænset periode. De er hjemme igen til jul, er planen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har du nogensinde overvejet at flytte til et andet land eller arbejde “på farten”? Ved godt det ikke er sådan noget man bare lige gør, men det ville da være perfekt for dig, ligesom dem med bloggen nomadicdanes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja mange gange!! Det gad jeg SÅ godt. Men Tim er desværre en helt modsat type på det område. Det har han ikke lyst til, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er også ret nysgerrig ift. økonomi. Hvordan får I råd til at rejse så meget som I gør? Altså netop med huskøb og barn osv. Er der nogle bestemte ting I vælger fra? Altså I køber jo stadig lækkert tøj og fine ting til Bella osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Generelt er der jo bare kommet flere penge til efter jeg blev færdiguddannet (og bloggen giver også mere nu) og Tim tjener samlet mere end gennemsnittet (omkring 50K). Og så bruger vi ikke lige så mange penge på restaurantbesøg, takeaway og biograf som før Bella. Egentlig ikke noget vi har gjort overlagt, det er bare en naturlig udvikling. Og det giver også lidt plus. Mht ting til Bella,så ja, jeg køber gode ting, men er god til at shoppe med rabatkoder og udsalg. Fx så køber jeg altid hendes miniature forårsjakke året før på minus 40-50%. Meget Mini Rodini napper jeg også nedsat.
   Vi bruger ikke penge på internet og elektronik, da det meste stilles til rådighed igennem arbejdet. Jeg har fx ikke købt en computer siden jeg gik i gymnasiet. Alene prisen på en Mac er en hel rejse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det lyder jo fint!
   Er Tim lærer på fuldtid og hvordan fungerer det sammen med hans politiske arbejde? Altså ift at han da må arbejde ret meget. Du må undskylde jeg spørger så meget, jeg er bare meget nysgerrig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tim er lærer på 32 timer og så politik for resten. Hver anden uge er der kun et enkelt møde, hver anden uge er der 3-4 aftener med møder. Og så kommer der seminarer, heldagsmøder/forhandlinger og ture oveni også. Han skal fx være på seminar i dag og i morgen i Kbh.
   Men ja, han arbejder også nærmest 1,5 job.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you!
  Rejse står også allerøverst på min liste. Plus en at rejse med. Så du er nok nødt til at hooke mig op med en lækker mand! Asap! 🙂

  PS – gæt hvem der har samme kuffert-tag…. Scary, efterhånden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahaha hvad sker der for at vi har så mange af de samme ting?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint indlæg! Som faktisk sætter fokus på noget, man (jeg) ofte glemmer. Nu tror jeg lige, at jeg vil overveje, hvad der egentlig gør mig glad i livet! Den slags bliver jo til klicher af en grund 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Tinderbox åbnede dørene for første gang og jeg havde et par fede dage sammen med min søster! Læs mere om Ellie Goulding, god mad, regn og meget andet HER Jeg skrev et indlæg om, at man skal huske at gøre mere, af det som gør en glad! For mig betød det, at efter 1,5 år på lavere plus, ville vi til at skrue op for rejseriet igen! Læs indlægget HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something blue: til bryllup og barnedåb