Outfit of the day #354

Jeg skal til Tinderbox!

Jeg skal til Tinderbox!

Der er virkelig kommet gang i Odense og et af de sidste nye skud på stammen er vores egen festival. Og uden at være forudindtaget, så er jeg godt nok imponeret! Jeg er ikke den store festivalperson, men jeg skal uden tvivl ud og drikke kolde drinks, lytte til god musik og bare hygge mig. Tinderbox, som festivalen hedder, er som koncept tæt på Northside. Det er en weekend (fredag-søndag), masser af god musik, en festivalplads inde i en stor by, men ingen overnatning på selve pladsen.
De har lavet fede aftaler med lokaler virksomheder og derfor kan der både købes vilde bøffer fra Lei:K, lækker kaffe fra Nelles, vinbar og bobler fra H.J. Hansen, pop-up restaurant fra Pasfall og meget, meget mere.

Jeg glæder mig personligt meget til Ellie Goulding, MØ og Robbie Williams (man er vel gammel poptøs 😉 ), men der er også mange andre jeg rigtig gerne vil høre. I kan se det fulde program nederst i indlægget. Hvem glæder I jer mest til?

Skal I afsted? Billetter kan købes lige HER (der er både partoubillet og endagsbilletter). Der er max. 25.000 billetter til salg og de offentliggjorde i starten af denne, at de har solgt over 19.000 nu. Salget er eksploderet den sidste måned.

Ses vi? Jeg ved, at både mig, hende her, hende her, hende her og hende her kommer til at være derude 😉

Denmark has a new music festival – Tinderbox! It’s placed in the heart of Denmark, right here in Odense. I’m going and I can’t wait to see Ellie Goulding, MØ and Robbie Williams – amongst others. Are you going? Tickets are available right here.

Jeg skal til Tinderbox!

bloglovin

6 kommentarer

 • Hvis ikke jeg var i Paris, så var jeg der! Jeg håber virkelig, at det bliver en succes, og at den stadig er der, når jeg flytter hjem igen.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe Paris er heller ikke at fornægte 😉 Og det håber jeg virkelig også. Men det kommer til at køre i min. 10 år ved man allerede nu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som my kind of festival 😉 Selvom jeg dog ikke tropper forbi denne gang. Pengene må gemmes til andre oplevelser senere på året. Men jeg gad nu godt opleve Hoizer live. Han skulle have været ret god til Coachella. Echosmith gad jeg faktisk også godt høre live! Og selvfølgelig Robbie Williams, haha. Den er jeg helt med på! Håber du får en god festival 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Laura. Ja, det er et ret fedt program de har fået lavet i år, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wup, wup – jeg glæder mig så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også især til fredag formiddag med dig og de andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #354