Pigelørdag

Måned #26

Måned #26
Adlinks:
Mini Rodini kjole HERPOMPdeLUX cardigan HERPom Pom sko HER

Det er en kliché og som forældre siger man det hele tiden… men, bliver hun ikke bare stor? Smuk, fræk, vil-selv-skrid-med-dig lille store pige. Udviklingen går knapt så stærkt som det før har gjort. Der sker ikke så meget på den fysiske bane andet end at hun blive mere modig og tør mere med sine lemmer. Heldigvis går det også en del langsommere med at vokse ud af tøjet (hvilket er både godt og skidt. Godt for pengepungen, men jeg er begyndt at blive træt af hendes tøj, når hun har været længe i den samme størrelse. Vi skal nok blive et godt shopping-team, når hun engang finder det interessant).

Her er lidt om hvad der er sket siden sidst…

– siger nye ord som “Kakka” (skildpade), sus (sugerør), numse, arm, finger, pan (pande), ooos (ost), fek (fisk), bab (bryster), fuss (fod), bloms (blomst), bubær (jordbær), vej (betyder “vi skal den vej!” og mange andre.
– generelt laver lange sætninger. Fx “den Bella ha’ den der” “kom her far – sid!”.
– det er meget tydeligt, at vi kan kommunikere med hinanden og hun forstår rigtig meget at det vi siger.
– hun er en utrolig hidsigprop i øjeblikket. Et “Nej” bliver taklet meget skidt og oftest resulterer det i, at hun ligger sig ned og gokker hovedet ned i gulvet. Please sig, at jeres børn også gør det en gang i mellem?
– hun hundser også utrolig meget med os. “Kom her mor” og “Far! Sid der! Siiiiiiid”.
– spørg hele tiden “hva’ deet?” – også selvom vi har svaret på det 4 gange allerede.
– vi øver både tal og farver meget. Hun er ret nysgerig på det og peger tit på ting og siger “Gul!”, “blåfff” (blå), lilla og alle de andre. Gul er dog favoritten. Hun kan også sige “pink”… det hedder “pik”, og derfor synes jeg, at det er voldsomt sjovt at få hende til at sige så meget som muligt. “Bella, kan du sige pink?”. “Jaaa, pik!”. Fnis.
– Vi læser 28 bøger om dagen. Mindst! Hun elsker bøger, og blandt favoritterne er Totte (jeg har pædagogisk købt den hvor Totte skal i seng og Totte rydder op. De hjælper ikke), alt med Mumitroldene og hunden Plet.
– Hun er meget knyttet til et par af hendes bamser for tiden: tiger- og girafbamse begge fra Odense Zoo, babydukke og så har den her fået en renæssance. Tigerbamsen er den I ser her på billedet. Den var med alle steder på Mallorca.
– Bedsteveninden er “Bertes” er røget af 1. pladsen til fordel for vores venners datter Ag-sen (Agnes). Bella taler om hende non-stop.

My daughter Bella is now 2 years and 2 months old. She’s getting so big and wants to do everything her self!

bloglovin

9 kommentarer

 • Hold op hvor er det altså nogle skønne billeder af hende!!
  Det med børn og temperament har vi også fået set et par gange ved min kærestes nevø. Så snart han bliver utilfreds, lægger han sig på gulvet og skriger heeeelt sindssygt. Hans forældre fandt ud af at det hjalp at optage hans flip, og når de viste ham det, faldt han til ro :joy: :joy: Ret sjovt at se, for han bliver helt befippet når han ser sig selv ligge og skrige sådan på video, haha. Men ellers er det vist kun det og sutten der hjælper 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Fedt at du stadig laver månedsopdates, det giver os med lidt yngre børn en forsmag af “whats to come when” 🙂 Hun er en stor pige nu jo, hvor går tiden stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dejligt at du stadig kan lide indlæggene! Ja, jeg føler nærmest hun snart skal starte i skole – selvom der er længe til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når man er 21 og bare læser kommenterene for at finde ud af om små børn virkelig lægger sig ned og gokker hovedet ned i gulvet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Du er ikke den eneste med en hidsigprop i husstanden!! Er du gal jeg øver mig på at tælle langsomt til ti…. Nej 100, for ikke selv at begynde at lægge mig på gulvet og sparke og sprælle med arme og ben.
  Godt de også er uimodståeligt charmerende og dejlige de kære unger engang imellem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er godt at høre, at vi ikke er de eneste der har en 😉 Og ja, de er jo så søde resten af tiden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Bella og Elvis ville være et godt team – Elvis er meget glad for farven rød, men her bliver det bare til “røv”…:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahahaha!!! Røv og pik… Ville være så yndigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigelørdag