Hvordan fandt du ud af hvad du er god til? (+ konkurrence)

Outfit of the day #357

Outfit of the day #357Outfit of the day #357Outfit of the day #357Outfit of the day #357Outfit of the day #357Adlinks:
Glamorous t-shirt (HERE) – Gina Tricot skirt (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ASOS bag – ZARA shoes (similar)

Da jeg delte dette outfit på Instagram (missjeanett), da fik jeg ret mange spørgsmål omkring nederdelen. Jeg købte den i Gina Tricot lige inden vi tog til Mallorca, så der burde være chancer for, at den stadig kan fås. Der er få størrelser tilbage på webshoppen her.
T-shirten er godt nok oversize i style, men hold.nu.op den er kæmpe. Man kan nemt gå 1-2 størrelser ned og den vil stadig være oversize. Hvis den havde været en smule længere, så kunne jeg bruge den som kjole. Jeg endte med at binde den op foran, da jeg ikke rigtig viste, hvad jeg skulle stille op med alt det stof. Men pæn og rar er den! Og meget billig. Jeg har købt den lige her.

Er havnen i Palma i øvrigt ikke den fineste baggrund til outfits? Ville ønske jeg lige havde den liggende i baghaven 😉 I dag står den på barnedåb og kombineret rund fødselsdag (som jeg også fortalte om i min videoblog HER). Vi er i København de næste par dage, så jeg skal hjem og pakke i aften. Vi kører i morgen direkte fra arbejde, så der skal lige være styr på det hele, inden jeg går i seng i aften. I næste uge har jeg en masse gode planer – mere om det i en ny videoblog snart! Har I en god uge i vente?

An all-white outfit from my vacation on Mallorca. I’m really looking forward to going away again! Today I’m going to a christening and birthday, and later today I’m going to Copenhagen for a few days.

bloglovin

10 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig forelsket i det outfit! Det er så sommerfint, og jeg elsker alle blonderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Simone! Jeg tror også, at jeg må gå mere i all-white denne sommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej Jeanett

  Der står på siden, at nederdelen skal håndvaskes. Gør du det? For jeg vil gerne ha’ den, hvis den kan tåle vaskemaskine, 30 grader 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har endnu ikke vasket den, så kan desværre ikke svare dig på det. Jeg vil nok give den håndvaske program i min maskine. Måske har din også sådan et program?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Virkelig fin t shirt. Hvilken størrelse har du den i? Er lidt i tvivl om hvilken jeg skal tage nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har taget UK12, som jeg plejer. Og jeg ville ønske at jeg havde gået min. 1 str ned

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Det er virkelig et fint sommersæt du har sammensat der. Det udsender ferievibes og jeg føler mig hensat til noget med en bountystrand og sol sol sol. Hvid klæder dig ret godt må man sige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak søde Anne 🙂 Jeg tror også, at jeg må noget mere i hvid denne sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs indlæg fra ferien HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Måneden var fuld af sommerlige outfits. Outfit 1 HER (nederdelen sælger jeg HER) – outfit 2 HER – outfit 3 HER outfit 4 HER (kjolen fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan fandt du ud af hvad du er god til? (+ konkurrence)