Bryllup i Jylland

Outfit of the day #358

Outfit of the day #358Outfit of the day #358Outfit of the day #358Outfit of the day #358Outfit of the day #358Outfit of the day #358
Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Warehouse trenchcoat – DKNY “gansevoort” bag (HERE)
Mango earrings – Unknow hairband (similar here) – Stella McCartney shoes

I lørdags var jeg, som tidligere nævnt, til det dejligste bryllup i Jylland (vielse i Vær Kirke nær Horsens og derefter fest med overnatning på Ømborgen med udsigt over søen ved Ry. Virkelig et skønt område af Danmark, som jeg aldrig har udforsket!). Jeg laver indlæg om selve brylluppet i denne uge.

Jeg var hoppet i min nye one shoulder kjole fra ASOS, som jeg synes er noget nær den perfekte kjole til et sommerbryllup! Den er let, behagelig (og med masser af plads til at man kan æde løs af alle de lækkerier der serveres) og så smuk! Jeg syntes, at den ene bare skulder kaldte på opsat hår, så for første gang meget længe tog jeg afsted til fest med håret oppe.
Ja, mega lækker taske, ikke? Mere om den snart, men tjek lige hvad der er tilbage på min finger? Min fødselsdagsgave fra Tim var, at den er blevet lavet større (hold.op. det ved de godt hvad de skal tage for!) og nu er den ENDELIG tilbage på min hånd. Jeg har godt nok savnet min sindsygt smukke ring.

Kjolen er i sig selv ret normal i størrelsen, men ASOS’ one shoulders har det med at være en smule lille over barmen. Så hvis I, lige som mig, har en okay stor barm, så gå en størrelse op. Det gjorde jeg, og godt nok gaber den en smule på mig i siderne, men jeg tror omvendt ikke, at min barm kunne have været der i en UK12. Kjolen kan købes HER

Ps. Sidder I og tænker “Øh… har hun ikke lukkede øjne på alle billederne?”, så forstår jeg jer godt. Det har jeg dog ikke, men lyset var mærkeligt på den der måde, hvor det gør ondt i øjnene, så samtlige billeder herfra står jeg og kniber øjnene ret meget sammen, haha.

This weekend I was in Jutland for some of our friends’ wedding. I wore this outfit with my new dress from ASOS. It’s available here.

bloglovin

28 kommentarer

 • Ann

  Din håropsætning er sindssygt flot! Det kalder jo næsten på en guide… 😉

  Og fed detalje med hårbåndet. Matcher kjolen og outfittet perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du har ret! Jeg må se om jeg ikke kan lave en videoblog med guide i denne uge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Helt enig! Guide til smukt hår til bryllup Vi er nogle der varierer mellem hestehale og løst hår…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er noteret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simpelthen så smukt et outfit. Er så vild med kjolen og dit hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Utrolig fin kjole! Og sikke flotte øreringe:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser du godt ud, Jeanett! Du bærer den kjole så meget flottere end modellen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes måske cremefarven, som er i bunden i kjolen ikke gør noget godt for din kulør, og den skrappe røde farve er for stor en kontrast til det meget hvide/blå. Det er en smagssag om man kan lide det 🙂 Mønsteret i kjolen er pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er selv vild med den smukke kontrast som læbestiften skaber! Det er så fint (og med en lysere læbestift var det hele blevet meget lyst i beige osv).

   Helt fair – vi er bare ikke enige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har haft den kjole “liggende” i min Saved items på Asos i evigheder – hvordan er størrelsen? Er den strecthy eller ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har beskrevet størrelsen i indlægget. Normal, men hvis du har stor barm, så gå op! Den er dejlig løs, og så er der bindebånd i taljen. Ikke noget der strammer osv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Wauw!! Den klæder dig VIRKELIG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Rigtig flot outfit. Der er kælet for detaljen 😉 Hvis man må komme med en forespørgsel, kunne jeg godt tænke mig at høre mere om din træning og kost. Du har jo haft virkelig gode resultater, så måske du kan inspirere os andre (mig?) igen… Hvad gør du, hvor meget, resultater osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Mie! Jeg brygger faktisk på et “lowcarb” indlæg lige nu. Det skulle gerne komme meget snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Du ser virkelig smuk ud. Kunne du måske fortælle hvad det er for en neglelak du har på fingrene? Må bare have den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Iben 🙂 Selvfølgelig! Den er fra GOSH og hedder “Sunkissed” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud – perfekt look til et bryllup 🙂

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  det outfit er nok det flotteste du nogensinde har haft… Wow, elsker kjolen, jakken og skoene, ja selv håret er perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Super flot outfit!
  Hvad gjorde du mht. bh under sådan en one S-holdet kjole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er først lige startet for vores vedkommende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup i Jylland