Tinderbox!!

Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)

Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Outfit of the day #359 (Tinderbox og udsalgskup!)Adlinks:
mbyM blouse – Pimkie skirt (HERE) – gold tattoo (HERE) – ASOS necklace (HERE)
Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag – ZARA shoes (similar)

I dag står den på dag 2 til Tinderbox Festival, men inden jeg smutter afsted med min søster igen, så vil jeg lige dele mit outfit fra i går sammen med jer. Jeg var hoppet i både ny strik og ny nederdel (kan købes HER). Strikken fra mbyM har jeg fundet på udsalg i Magasin med -40%, så den kostede nærmest ingenting og den er SÅ rar. Jeg har de sidste par år kun haft en hvid strik (den her) og den er efterhånden så slidt, fordi jeg bruger den hele tiden. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at jeg måtte have mig endnu en. Jeg fandt den i Magasin Odense, hvor de havde en del i både hvid og mintgrøn. Jeg kan desværre ikke finde den online, så I må ind forbi butikken og kigge. Der er dog også flere gode ting nedsat fra mbyM online lige HER. Magasin har i øvrigt åbent hver eneste søndag i Odense, så hvis I ikke er til Tinderbox, så er det et oplagt sted at bruge en eftermiddag her i weekenden på. Udsalget er ret godt derinde!

Jeg er ikke den mest garvede festivalgænger og det var derfor en klar fejl, at jeg var hoppet i nude ballerinaer 😉 Så da jeg var hjemme et par timer i går eftermiddags, fik jeg skiftet til nogle grove ankelstøvler. Begynderfejl 😉

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin

My first outfit from the Tinderbox Festival. Today I’m going there again! Knit is from mbyM and the skirt is from Pimkie and available HERE

bloglovin

11 kommentarer

 • Helene

  Hej! Hvor længe holder sådan en guld tattoo? Det ser virkelig fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg satte den på i går morges og den er lige så fin i dag, indtil videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint med den (midlertidige?) guldtatovering på dit håndled. Giver lige det sidste til festivallokket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe den er meget midlertidige! 😀 Og tak, jeg synes også selv lige det addede den sidste touch 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget festival lækkert. Jeg ville dog ikke turde have hvid på, af frygt for alle de andre klistrede og fulde gæster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var der ingen fare ved! Tinderbox er heller ikke ligesom Roskilde – man sover jo fx ikke på stedet. Min strik var i hvert fald lige så hvid, da jeg kom hjem, som da jeg tog afsted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er vild med nederdelen (og resten af dit outfit selvfølgelig også :D)! Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Amanda 🙂 Nederdelen er ret normal i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] “must haves” er en god taske og et par solbriller. Sidste år havde jeg blandt andet dette på og det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] første Tinderbox outfit kan I se HER og I kan læse om hele min weekend […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Outfittet fra sidste år HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderbox!!