Mit Tinderbox 2015

Outfit of the day #360

Outfit of the day #360Outfit of the day #360Outfit of the day #360
Adlinks:
Ganni top (HERE) – Tattoos (HERE) – Friis & Company pants (similar here) – Ray-Ban “wayfarer” (HERE)
Marc by Marc Jacobs bag (HERE) – Pavement boots (HERE)

Jeg tænker, at vi lige runder Tinderbox af med det sidste outfit jeg har derfra. Lørdag havde metrologerne lovet skulle være våd og det blev den også i den grad. Jeg var derfor hoppet i bukser, men havde trods alt valgt et par gamle palietbukser af slagsen, så det ikke blev FOR praktisk, haha. Dertil ny bluse fra Ganni og højt hår. Himlen åbnede sig dog imens jeg stod her (det kan man lige nå at fornemme på nederste billede), så resten af dagen blev tilbragt iført regnslag også.
Nu vil jeg i den grad nyde at sommeren er kommet til DK! Jeg tror, at vi må til stranden i denne uge!

Mit første Tinderbox outfit kan I se HER og I kan læse om hele min weekend HER

Another outfit from the weekend at the Tinderbox festival. Saturday was pretty wet and it actually started raining while we were taking these pictures (that’s why I’m looking up in the last picture).

bloglovin

3 kommentarer

 • Sara

  Er du stoppet med at løbe og gå i fitness? Synes ikke der er opdateringer mere med det på instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg løber stadig fast 🙂 Fitness har jeg dog haft svært ved at nå efter at jeg fik arbejde. Mht løb så tænkte jeg bare, at det nok ikke var så interessant for jer at se et billede af mine fødder hver eneste gang jeg løb en tur 😉 Har faktisk været ude at løbe + gå en tur lang tur to gange den sidste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Men fordi det hele ikke skal gå op i TV-optræden, så har jeg også siddet og prøve at planlægge mine outfits til Tinderbox i næste uge, som er torsdag, fredag og lørdag. Jeg har lige købt kjolen fra Minimum og den regner jeg med at hoppe i en af dagene. Kjolen fra Ganni ville også være genial, men jeg tror lige, at jeg giver mit dankort en pause, så jeg må finde nogle ting i min egen garderobe. Skoene er for fede og vil sætte prikken over i’et på de fleste festival-outfits! Og så koster de endda ikke så meget. Andre festival “must haves” er en god taske og et par solbriller. Sidste år havde jeg blandt andet dette på og det her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Tinderbox 2015