Vinder af Appesize-konkurrence

Pigelørdag

Pigelørdag

Tim er til polterabend (inden klokken havde rundet 10 fik jeg sms’er med gommens bare røv. Det tegner godt), så i dag skal Bella og jeg bare have en pigedag. Vi har hygget hele formiddagen med Disney-film (3 stks; SOS fra Australien, 101 dalmatiner og Løvernes Konge), Bella har været i karbad, leget i hendes store tipi på værelset, vi har handlet, Bella har sovet lur og nu spiser vi rugbrødsmadder og jordbær. Man har godt nok mange timer sådan en formiddag, når man bliver vækket kl 7.45 på en lørdag (gab). Resten af dagen skal gå med besøg hos søde venner, hvor Bella skal lege med Ag-sen (Agnes). Det har hun glædet sig til siden i går. Jeg håber på dejligt vejr hele weekenden og at få en ikke alt for tømmermændsramt kæreste hjem i morgen 😉

God lørdag!

Today me and my daughter are home alone, so it’s an all Girls Day. 

bloglovin

2 kommentarer

 • Dejligt med en pige dag
  7.45 er altså ret luksus, her hedder det ” helt til kl 6.00″…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe I know at hun egentlig sover godt. Det er stadig bare for tidligt for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Appesize-konkurrence