Greek life (og lidt Tyrkiet)

Togtur: Tim gør det igen!

Togtur: Tim gør det igen!

Gæt hvem der startede togturen hjem med at få smidt sin nyindløbte iskaffe decaf udover sig? Jep, mig! Jeg nåede, at skælde Tim ret meget ud. Så meget at den svenske dreng, som sad lige ved os blev helt bange (tror jeg). Ej, men er det ikke også okay, at blive liiiidt sur, når det nu er to togture i streg, hvor han smider drikkelse udover mig? (I kan læse om den vildt åndsvage togtur her). Manden må da styre sine armbevægelser! Findes der et kursus i den slags?

Jeg ligger lige nu på sofaen og hygger mig med blog og instagram. Bella ligger i den anden ende og ser Frozen. Hun har vist savnet Netflix på ferien, fordi hendes først reaktion, da hun så Netflix-logoet på TV’et, var “Jubiiiiii!”. Kan man allerede være afhængig af Netflix som 2-årig? 😉 Tim har jeg sendt på stadion. Han manglede lidt mandligt selskab efter 8 dage med to piger, som køber underlige turistting, spiser is, kigger på kattekillinger og plasker forsigtigt i poolen. Han trængte til at komme ud og brøle lidt med de andre hankatte 😉 (også nu hvor jeg igen-igen har skældt ham ud). Jeg kan på de sociale medier se, at OB fører, så hvis det holder, så får jeg en ret glad kæreste hjem 😉

Der kommer masser af Samos de næste par dage – kameraet skal lige tømmes, og så skal jeg samtidig lige have styr på vores næste tur. Knap så eksotisk som Samos, men ikke desto mindre er det en af Europas hovedstader, som jeg stadig har til gode. Kan I gætte hvilken?

Billedet er fra i går på Samos, hvor jeg havde denne kjole fra New Look på (virkelig rar og virkelig billig), solbriller fra Ray-Ban HER og min taske fra DKNY.

I’m finally home in Odense after a week on Samos, Greece. It has been a very lovely trip and I’m gonna show you much more the next couple of days. My dress is from New Look here and sunglasses from Ray-Ban.

bloglovin

6 kommentarer

 • Pernille

  Stockholm! Og der er SÅ hyggeligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha, altså! Jeg kan ikke lade være med at få et lille smil på læben, selvom det i situationen nok ikke var særligt sjovt! Håber resten af turen hjem forløb okay! Glæder mig til at se billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er helt ok at smile! Resten af turen gik helt fint, men jeg troede lige, da vi startede med den lille scene, at vi ville ende med en gentagelse af den anden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kan vi få et billed af hele kjolen? Og hvordan er str og stoffet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror desværre ikke at der blev taget et i hel figur lige denne gang, men hvis du klikker på linket til kjolen, så kan du se længden på modellen. Stoffet er mega behageligt, falder pænt og rart i varme. Den er af viskose.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hov, jeg glemte ang størrelsen. Meget normal!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greek life (og lidt Tyrkiet)