Min seneste ASOS ordre

Dagens ferie-accessories

Dagens ferie-accessories

Jeg har allerede fortrudt, at vi kun nappede en enkelt uge her på Samos. Det var dumt. Vi nyder ikke at have planer i stor stil og det meste af dagene bliver primært brugt ved poolen eller stranden (Bella og mor er mest til pool, da det er en stenstrand, så den er vi mest ved). Jeg har tænkt mig at lave det samme i dag – altså ikke det helt store! 😉 Dog vil vi i dag ind til byen Pythagorion (uden n til sidst, siger grækerne) lidt før vi skal spise og bare kigge rundt. Jeg vil blandt andet gerne spotte en Pythagoras statue (I ved, ham med den matematiske ligning A^2 + B^2 = C^2), som skulle stå ude for enden af den ene mole. Han er født her i byen (byen er også opkaldt efter ham), så ham gør de lidt ud af her. Jeg vil også bare gerne se den lille fine by i solskin. Den er super fin!

Klipklapperne her er fra ASOS og koster ingenting lige HER

I kan også følge med på insta missjeanett. Der er bla. billeder af den der nye fine blå badedragt fra ASOS (ja, altså med mig inde i den! hehe!)

Todays accessories. Doing nothing here on Samos, Greece and loving it! Get my ASOS flip flops here

bloglovin

5 kommentarer

 • Der er nu heller intet bedre end “ingen” planer og ren afslapning når man er sydpå 🙂 Håber I nyder det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej nemlig! Og tak, det gør vi virkeligt’

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Vi var på samos i 2 uger- det var skønt. Statuen står lige ved molen ved havnen. Der er mange skønne butikker med sjove ting når man kommer lidt ind i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Jeanett.
  Jeg har forelsket mig i den smukke hvide bluse du har på et palmeshortsne på et bollede på insta, og vil så gerne købe den til min ferie om lidt. Hvor er den fra?
  God ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er fra H&M Trend. Jeg købte den lige inden vi tog afsked i Odense 🙂 Der kommer et “rigtigt” outfit-indlæg med det jeg havde på den aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seneste ASOS ordre