Strippere til polterabends

Den perfekte beach bag

Den perfekte beach bag

I år er min strandtaske denne her fra ONLY. Dejlig billig og så faldt jeg for det fine print! Den lille toilettaske vil jeg bruge sammen med, og have solcreme, læbepomade osv i (så skal man ikke sidde og rode rundt efter det i den store taske. Er jeg den eneste som altid gør det? Og aldrig kan finde de der små løse ting? Well, problem solved i år!). Nettet er ret slidstærkt og har en god størrelse. Jeg købte den egentlig til ferien på Samos, men nu får jeg den nok også testet i weekenden med den hedebølge som rammer os 😉

Hvad bruger I som strandtaske?

This ancher canvas bag from ONLY is what I’m going to use as a beach bag this season. I love the print!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strippere til polterabends