Dagens ferie-accessories

Den røde jakke på udsalg

Den røde jakke på udsalgDen røde jakke på udsalgAdlinks:
Y.A.S. jacket on sale HERE

Udsalget raser alle steder, og jeg har netop opdaget, at min røde jakke fra Y.A.S. er blevet nedsat. Det tænkte jeg, at I gerne ville tippes om, da I er flere, som har udtrykt at I lurede på den. Jeg har selv brugt min utrolig meget og den fungerer både som blazer indendørs, men også som jakke på forår- og sommerdage. Af samme grund af det en jakke man kan bruge hele året rundt! Størrelsesmæssigt er den meget normal og min er en str. 40.

I kan finde den nedsat til halv pris lige HER

Og outfittet på billederne her kan I finde her

I know a lot of you liked my red jacket/blazer from Y.A.S. so I just wanna share that it’s on sale right here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens ferie-accessories