Rabatkode til Hotels.com

Love Moschino: red love

Love Moschino: red loveLove Moschino: red loveAdlinks:
Love Moschino red bag HERE

Jeg har lagt mærke til en ting: jeg køber tit nye tasker i bølger. Der kan gå utrolig lang tid, hvor jeg ingen køber, og så pludselig køber jeg tre indenfor en kort periode. For så igen ikke at købe nogen i meget lang tid. Lidt sjovt mønster?
Lige inden jeg tog til Samos, var jeg så heldig, at jeg fik et gavekort af ASOS. Det brugte jeg på denne super fine, røde taske fra Love Moschino. Jeg har længe cravet en lille lækker en rød taske, så jeg var slet ikke i tvivl om at den skulle hjem til mig at bo. Den er ret rummelig (den er større end min DKNY taske) og i lækkert læder. Den findes også i helt sort HER og en sort/hvid version HER

Den røde finder I HER
Kjolen er denne fra Vero Moda – og I skal nok få hele outfittet her snarest 😉

Følg med i dag på min Instagram HER – jeg får besøg af en af de store TV-kanaler i dag 😉

Before I went to Samos I got a gift certificate for ASOS and I used it to buy this red bag from Love Moschino. It’s also available in black here and a black/white version here.

bloglovin

11 kommentarer

 • Den er virkelig flot – men den har da godt nok skelet en del til Chanels Boy, har den ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Ih, den er fin 🙂 Men på asos står der, at den er af polyurethane..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den er virkelig fin! Ifølge beskrivelsen er den dog ikke i ægte læder, men PU, men det betyder jo også bare at prisen er mere rimelig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh det troede jeg faktisk det var! Får det lige rettet, så ingen føler sig snydt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den altså bare fin 😉 Jeg er hvert fald vild med den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Jeanett.
  Det har ikke så meget at gøre med dig indlæg, men min mor, søster og jeg selv skal på en shoppe/hyggetur til Odense i næste uge. Og da jeg opfatter dig som en inkarneret odenseaner, kan du måske hjælpe mig
  Hvordan er det med shoppingen i Odense? Er det nok ‘bare’ at holde sig til gågaderne eller er der andre steder vi skal sørge for at tage hen?
  Om aftenen har vi snakket om at spise tapas, kan læse mig frem til at Bar Snik Snak serverer dette, er det er ok sted eller hvordan?
  Puha, det var en hel smøre, men jeg har aldrig været i Odense før, og jeg vil så gerne have det bliver en dejlig dag! Jeg håber du har tid til at hjælpe
  Dbh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Rikke,
   Det lyder hyggeligt med en tur til Odense! Shopping er klart bedst i gågaden, ja. Men husk også de små sidegader til gågaden. Fx. Vintapperstrædet, som også er vildt hyggeligt. Snik Snak er rigtig godt – der kan I roligt tage hen! Der vil I få rigtig god mad. Du spørger bare hvis der er andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusind tak for din hjælp! Jeg er helt sikker på vi nok skal få en god dag i Odense

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det håber jeg at I gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Hotels.com