Samos

Next stop: Stockholm

Next stop: StockholmAdlinks:
Marc by Marc Jacobs pung HERRay-Ban solbriller HER – Turen går til Stockholm

Jeg er nærmest lige landet fra Samos (sådan føles det i hvert fald), og nu smutter jeg ud af landet igen! Denne gang skal jeg til Sverige: et par dage i en lille by nær Stockholm, hvor vi skal bo ud til vandet. Tim var med en af sine skoleklasser på udveksling i samme område sidste år og han kom rigtig godt ud af det med en af de svenske lærere. Så godt, at de har inviteret os op i deres sommerresidens nu her. Efter et par dage i den svenske natur, så tager vi til Stockholm. Jeg har, som den eneste danske blogger (cirka), aldrig været i den svenske storby, så det glæder jeg mig til. Tusind tak for alle jeres tips til gode hoteller på henholdsvis Instagram og bloggens facebookside. Vi endte med at booke dette hotel.
Har I ellers nogle gode tips til Stockholm? Jeg har hørt om et tivoli, som skulle ligge ud på en af øerne. Er der nogle af jer som har været der? Jeg tænker, at det ville Bella være vild med. Hvis I har anbefalinger til, hvor man kan spise frokost med en energisk 2-årig, så tager jeg også gerne imod dem med kyshånd 😉

Vi tager afsted i dag og er hjemme senere på ugen. I er mere end velkomne til at følge med på Insta HER

Now I’m going on vacation again! This time I’m going to Stockholm, Sweden and it’s my first time there. I’ve booked this hotel in Stockholm. You can follow my travels here on Instagram

bloglovin

7 kommentarer

 • Mette

  Jeg var i Gröna Lund (Tivoli), da jeg var på udveksling i Stockholm. Det er så fint derinde, og ligger smukt ned til vandet. Tag ikke Bella med i spøgelseshuset, det er skide uhyggeligt (selv for vokse), der er klovne der løber efter én, men ellers er det super fint, og børnevenligt 🙂 Snyd ikke jer selv for at tage på Fotografiska, det er sådan et fedt museeum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt tusind tak for tip! Vi dropper spøgelseshuset 😉 Er der entré på Tivoli?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ME

  Tivoliet hedder Grönalund og ligger på øen Djurgården, som bestemt er et besøg værd. Her ligger mange attraktioner, for eksempel Skansen (en dyrepark), men går man lidt længere ud på øen er der skøn natur og det er virkelig hyggeligt at gå langs vandet. Man kan for eksempel tage sporvognen ud, gå en tur og sejle tilbage til Nybrokajen.

  Iih, hvorfor er det ikke mig, der skal til Stockholm. Jeg elsker bare den by. Snyd heller ikke jer selv for nogle af de mange fine udsigtspunkter, der især er på Södermalm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Jeanett! Jeg har et lille spørgsmål, og jeg håber du vil svare :blush: Jeg er – ligesom du vist også er – ret glad for at bruge min telefon, og jeg bryder mig ikke om at undvære den (og især de sociale medier) når jeg er på ferie. Nu følger jeg med både på insta og snapchat, og det virker til, at du bruger din telefon ret meget når du er i udlandet. Så mit spørgsmål går nok på: hvad gør du ift data? Det er jo ret dyrt – eller med mit abonnement er det i hvert fald. Har du et specielt med fri data i udlandet? Eller bider du bare i det sure æble, og betaler de mange penge det koster pr. mb?

  Jeg håber ikke at du synes det er for privat et spørgsmål :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har indtil nu gjort en blanding. Når jeg har været indenfor EU, så har jeg brugt data og betalt for det. Og ellers så hopper jeg på gratis WiFi rundt omkring. Og jeg booker KUN hoteller med WiFi 😉 I sidste uge skiftede jeg teleselskab, så nu har jeg et, hvor data koster det samme som i DK. Det er ret lækkert 😉 Håber du kunne bruge mit svar? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Ja – tusind tak :grinning: Det var nok også det, jeg regnede med. Jeg rejser ikke så tit, at et sådan abonnement kan betale sig, så jeg må nok betale hvad det koster når jeg skal til London næste uge :sweat_smile: Heldigvis har de mange steder med gratis WiFi :stuck_out_twe:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, steder med gratis WiFi er guld værd! Når jeg er udenfor Europa, så er det også det jeg bruger (fx ved altid at booke hoteller der har det). Udenfor Europa tør jeg ikke bruge løs af data.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samos