Den perfekte beach bag

Outfit of the day #361

Outfit of the day #361Outfit of the day #361Outfit of the day #361Outfit of the day #361Outfit of the day #361Outfit of the day #361Adlinks:
Selected Femme top (HERE) – ASOS necklace (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet
Ganni skirt (similar here) – Marc by Marc Jacobs bag (HERE) – ZARA shoes (similar here)

Kan I holde varmen? 😉 Ej, det er dejligt. Mere af det, tak! Jeg kager lidt rundt i de outfits, som jeg stadig ikke har fået lagt på bloggen. Måske er det varmen, som har kogt hjernen en smule? Jeg har i hvert fald mistet det kronologiske overblik en smule. Men det betyder vel heller ikke det store, eller hvad? Dette er fra et par uger siden, hvor jeg var til sommerfest en eftermiddag i Bellas vuggestue. Vi nåede ikke med sidste år, så i år skulle det altså være. Det var også ret varmt den dag, så jeg var hoppet i kort nederdel og en let luftig bluse.

Blusen er faktisk sat ned lige HER (og jeg har naturligvis givet fuld pris… suk!). Nederdelen fra Ganni har jeg sat til salg lige HER. Jeg får simpelthen ikke brugt den nok, så den må videre og gøre en anden pige glad.

Jeg kan se på min trafk, at sommeren har ramt blogland. Det sker hver evig eneste år, når Roskilde går i gang. Det er sikkert som amen i kirken! Hvor skal I hen på ferie i år?

It’s really hot in Denmark these days. How’s the weather in your country? This is from a few weeks back when I wore my new blouse that’s on sale right here.

bloglovin

8 kommentarer

 • Sikke et fint outfit. Sommervejret må gerne fortsætte lidt endnu eller komme igen om en uges tid. Jeg sidder nemlig og nyder årets ferie på Korsika 🙂 Her er så skønt!

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Line! Ja, det må skam gerne fortsætte! I dag er her virkelig lækkert igen.
   Og fedt at du læser med fra din ferie – tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Jeanett!
  Jeg læser med fra skønne Italien, her er så skønt. Læste lige indlægget med Bella, håber det går bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej det er altså cool at I læser med fra jeres ferier! Respekt! Og det gør det! Hun er i super bedring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Selvfølgelig læser jeg med 😉 Der er nogle som siger at man skal koble af de sociale medier og nettet generelt når man er på ferie, men det har jeg ikke lyst til. Jeg slapper fint af, mens jeg er online en gang i mellem. Synes det er rart at følge med i hvad der foregår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig med dig! Jeg forstår godt hvad det er de mener med de anbefalinger, men jeg nyder bare at være online og også at blogge. Så hvis min ferie skal være perfekt, så vil jeg ikke undvære det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LeA

  Du er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte beach bag