Ting jeg vil have

Outfit of the day #363

Outfit of the day #363Outfit of the day #363Outfit of the day #363Outfit of the day #363Adlinks:
Ganni top (HERE) – Pimkie skirt (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – DKNY bag (HERE) – ZARA shoes (similar here)

Åh hvor vil jeg gerne være tilbage på Samos lige nu! Både på grund af vejret (stop så med det regn!) og fordi jeg allerede savner det carefree liv man har, når man er taget væk. Fyn var et af de steder i landet, som blev allerhårdest ramt af regnen her i weekenden. Hele vores vaskerum stod i vand (det gik til min ankler), så jeg brugte 2 timer i går på at få vandet ud og få reddet en masse af det vasketøj, som lå på gulvet. Denne strik havde ligget ved siden af en rød kjole, som er smittet af på den hvide strik. Jeg er stadig så glad for strikken, så har I et godt tip til hvordan jeg kan prøve at redde den? Desuden har vi fået besøg af en stor klam tudse. Den sad og gloede på Tim, da han var nede og tjekke rummet, da det begyndte at regne igen. I dag er den så væk – rimelig creepy! Tudse, hvor er du?

Nå, lidt om tøjet her… outfit fra Samos (som I nok havde gættet 😉 ). Jeg er virkelig glad for nederdelen fra Pimkie; sidder godt, billig og har stadig et hav af ideer til hvad jeg kan sætte den sammen med. Jeg skal lige have luret lidt mere på mærket Pimkie. ASOS har et fint udvalg af det HER, og det hele er rigtig billigt!

Another outfit from Samos. I really love this skirt from Pimkie and I keep on finding new ways to style it. I need more items from the Pimkie brand (it’s so cheap!). ASOS has a selected of it here.

bloglovin

21 kommentarer

 • Julie

  Et lille tip! Den kjole pink, fra Stine Goya er hos Henny og My med 25% rabat lige nu. Koden er offer25 :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes, der mangler noget, der binder outfittet sammen. For mig bliver det lidt rodet, og jeg synes det er en skam, at din talje bliver skjult – jeg ville føle mig som en pose, men sådan er vi jo forskellige 🙂 Måske er det også vinklen forfra der snyder 🙂 Men flotte omgivelser og ja, lad nu den regn stoppe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh du har altid lige lidt kritik 😉 Om det så er en forsvunden talje, kjole der intet godt gør for min kulør, at jeg burde “redigere mig selv” noget mere eller spørgsmål til om jeg er holdt op med at løbe, fordi det kunne du “godt se på mig”. Always a pleasure! Hvad får du ud af det? Har du det lidt bedre bagefter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det har jeg ikke skrevet! Jeg spurgte om du ikke gik i fitness mere, fordi der ikke længere var noget om det på (toiletselfies) på mit instagramfeed – hvilket faktisk var en befrielse – men jeg har ikke skrevet jeg ikke har kunne se noget på dig – det må være din egen fortolkning og det lader jeg være op til dig, at du har det sådan.
   Videoen var konstruktivt ment, da jeg ser youtubevideoer, og jeg synes, fx Emma Martinys videoer er gode og du var ny, og BAD(erindrer jeg) om feedback. Det vidste jeg ikke var en forbrydelse at komme med noget konstruktivt. Så vidt jeg ved, plejer jeg også at være god til at skrive “jeg synes”, “det ville jeg” og netop ikke proppe noget ned over halsen på nogen.
   Og ja, jeg synes det her ser grimt ud, det skrev jeg ikke, og jeg synes ofte du klæder dig ud end på – eller sådan er det blevet. Det var ikke ondt ment, undskyld hvis du tog det sådan, men det her handler vel om at VISE tøj frem og TALE om tøj? Hvis man kun må sige det er pænt det du tager på, hvad får du så ud af det? En blog er vel ligeså meget et samlingssted for folk med en fælles interesse for tøj og mode, hvor dette kan italesættes, hvor man kan skrive, hvis man synes det er pænt eller ej, ligesåvel hvis man sad med et modemagasin og tale med sine veninder – her er kommunikationsvejen bare forkortet. Du er vel også voksen nok til at tænke “jeg er over 30, jeg synes det her er pænt, så fuck hvad andre tænker” i stedet for at blive sur over, at jeg ikke synes sammensætningen her er i skabet – der er tydeligvis andre der deler din mening – det er vel også meget subjektivt. JEg har lagt rigtig mange pæne kommentarer de sidste FEM år, men det er som om, det er sjovere at hive frem, når man skriver noget, som stryger lidt mod hårene. Fint, jeg er stoppet med at følge dig, for jeg var ikke ude på ballade, men såment bare ville tale tøj, hvilket det her ikke længere er et samlingssted for. Jeg får det ikke bedre, tværtimod, men jeg synes ikke rød/brun passer med pastelblå, og det tænker jeg må have set endnu mere sjovt ud i virkeligheden. Måske går folk anderledes klædt på Fyn? Hvad ved jeg? Hvis du får det godt med den kombination, så er det godt for dig. Heldigvis for mig, betyder en tabt blog ikke så meget for mig, som en tabt læser betyder for en blogger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Har du seriøst læst den her kommentar igennem før du udgav? Der er jo ny negativ stikpille efter stikpille. En befrielse at slippe for toiletselfies (dem har jeg aldrig lavet?), at det jeg har på her er grimt osv osv.

   Der er vi nemlig ret uenige. En blog er ikke et sted, hvor du bare kan fyre hvad du tænker af, fordi “du kan”. Man må gerne skrive hvis man ikke synes en bluse er pæn. Men der er en grænsen for hvordan man siger det og hvad man ellers siger. Du stoppede jo ikke efter kritik af farvevalg. Du gik videre til at kommentere krop, kropsform osv. Og det kan jeg virkelig ikke se hvad skal til for? Du burde da som kvinde vide at det er et emne hvor man skal træde varsomt. Du taler jo ikke bare tøj, som du selv siger? Og hvordan er det “konstruktivt”? Konstruktivt betyder at man giver info man kan gå videre ned og forbedre. Du kommer kun med kritik – ikke ideer til forbedringer. Og sådan er det i ALLE de kommentarer jeg har fået på din mail de sidste 6 mdr. Jeg ved ikke om du har skiftet mail på de 5 år, som du siger, men jeg har ikke en eneste 100% positiv kommentar liggende fra dig overhovedet. Især faktisk altid med en mere eller mindre skjult hentydning til min krop. Måske du selv lige skulle granske den måde du formulerer dig på skrift?

   Og så tror jeg at du overvurderer hvor meget tal betyder for os bloggere 😉 Javist vil vi da gerne blogge for nogen end for døve øre, men hellere et mistet klik end det andet.

   Du må forresten hilse din fætter Ais og hans søde AK – nogle af mine gode venner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og du kan jo selv i kommentarfeltet her – der er flere der synes din kommentar ikke er ok

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  SÅ lækre stænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er altså ret vild med det outfit! Kan ikke rigtig beskrive hvad det er ved det. Måske det er farvkombinationen, som man ikke ser så tit? Jeg synes i hvert fald det ser vildt pænt ud. Overvejer kraftigt at købe nederdelen, men har bare ikke særlig pæne ben, så er bange for jeg aldrig får den brugt…. hm…. Må lige i tænkeboks 😉 God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, tak! Du skal da bare gøre det! Ikke være ked af dine ben. Jeg er sikker på de sagtens kan vises frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ikke så ofte jeg kommenterer, men måtte lige smide en bitte én her. Jeg synes du ALTID er top lækker og har en fantastisk stil. Jeg finder SÅ meget inspiration hos dig og må ofte købe nogle af dine outfits
  Godt du ikke lader dig påvirke af negative kommentarer.
  Og ja lad os så få sol og sommer nu, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Camilla, hvor er du sød! Jeg har efterhånden oplevet lidt af hvert på de 7 år jeg har blogget, så jeg har udviklet lidt hård hud. Det rammer mig ikke længere, men derfor synes jeg stadig ikke det er i orden!
   Og tak igen – yes, lad os få sommeren tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du ser absolut skøn ud – og jeg kan slet ikke se nogen forsvunden talje eller det, der ligner. Jeg har selv skjorten, og outfittet var virkelig inspirerende, da det viser, hvor fin farven egentligt er sammen med andet end grå, sort, hvid og nude, som jeg selv har været lidt slem til udelukkende at parre den med.

  Jeg ELSKER din blog, selvom jeg er slem til at kommentere – og du er SÅ smuk på en næsten oldschool Hollywood-agtig måde. Jeg synes, det er SÅ træls at læse sådan nogle kommentarer, der prøver at være “ordentlige”, men reelt set bare er en regulær sviner. Det er jo ikke, fordi du – eller andre – ikke kan tåle kritik, og man ikke må have en mening, men kommentarer der er pakket ind som “en mening”, når de egentligt bare er nedsættende. Ej, men jeg bliver så træt. SÅ uopdragent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt vildt enig med dig! De kommentarer som lidt prøver at lade som om de er søde, men egentlig bare er spydige kommentarer pakket godt ind er en værste! Så heller en regulær sviner, fordi der ved man da hvor man har folk henne! Jeg synes også det er helt ok fx at skrive at man ikke er vild med farvesætningen. Fair nok, vi er ikke alle ens! Men at begynde at kommentere på min krop og især hvad der IKKE klæder den – det er bare ikke i orden og rent og skær dårlig opførelse. Jeg gider ikke acceptere det.

   Og jeg er super glad for at du finder inspiration! Det we jeg beæret over at du gør 🙂 og mange mange tak for der old Hollywood kompliment. Det kommer jeg til at leve højt på resten af dagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iv

  Synes virkelig farverne passer rigtig godt sammen!

  øv hvor træls med oversvømmelse, men grinte lidt over det med tudsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja jeg grinte også lidt, da Tim sprang rundt efter den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor ser du bare dejlig sommerlig ud 🙂 rigtig fint sæt, er helt vild med nederdelen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Camilla! Ja, den er jeg også glad for. Det var et godt køb!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • theresa

  Jeg elsker det outfit! Og hvot ser samos dog fantastisk ud.!
  Så lige til husmor tippet vedr. Hvid bluse: hvis den er hvid og ikke beige, så lidt lig den i kold vand med klorin og vand. Skyl grundigt og giv den en hvid vask.
  Har også haft succes med skumklude (engangs), at putte dem med i vask, de suger farven.
  Vanish! – det virker også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Theresa, du er sød 😘
   Og tusind tak for tip, det vil jeg prøve, fordi jeg er virkelig ked af evt at måtte smide den ud. Jeg tror at jeg starter med Vanish, fordi det plejer at tage de værste ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg vil have