Outfit of the day #362

Rabatkode til Hotels.com

Rabatkode til Hotels.comRabatkode til Hotels.comRabatkode til Hotels.com
Adlinks:

Skal I snart ud at rejse, men mangler stadig at få booket hotel? Så har jeg en rabatkode til jer! Lige nu gives der 10% rabat på Hotels.com, hvis man booker hotel på en destination med strand (det behøver ikke at være en strandferie, byen/stedet skal bare have strand. Det har Barcelona fx!).

Rabatkoden gælder indtil 26. juli og den gælder på rejser der foretages fra nu og indtil 31. december. Så man kan eventuelt også booke ens efterårsferie eller varmeferie i december med den nu. 10% er alligevel en god klat, når man jo oftest booker hotel for flere tusinde.

Hvis I fx. skal til Barcelona, så kan jeg varmt anbefale både DETTE og DETTE hotel. Alternativt kunne det være det hotel på Samos HER, som vi netop er hjemvendt fra.
Koden hedder SUN15 og I bruger den ved at klikke HER og indtaste koden ved betaling. Sig lige til, hvis I får det til at virke på ikke-strand byer 😉 Har nemlig selv et par rejser jeg så hurtigt vil have booket!

Are you travelling soon, but still needs to book the hotel? I have a 10% discount code for hotels.com for you! It’s valid on destinations with beaches and travelling no later than 31st of December. You need to book before 26th of July. The code is SUN15 and you’ll find the chosen hotels HERE.

bloglovin

7 kommentarer

 • Nina

  Hej Jeanett.
  Vi har lige købt en rejse til Samos – og efter at have set alle dine billeder glæder jeg mig bare endnu mere! Har du nogle råd, fif eller lign.? 🙂 Hvordan er prislejet dernede? Meget lig andre europæiske byer eller? Vi er godt nok i tvivl om alt bare er blevet dyrere dernede ift. de reformer de skal gennemføre.. Vh. Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Har du set mit nyeste indlæg om Samos? Det er lige kommet online i dag! Det er generelt billigere nede med alt. Og det bliver kun billigere, hvis de går helt bankerot 😉 Hvor skal I bo på øen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Jeanett,
  Tusind tak for tippet om koden 🙂 Jeg har netop booket dette lækre hotel:
  http://da.hotels.com/ho353187/acta-mimic-barcelona-spanien/
  Nu er jeg klar til at stifte bekendtskab med Barcelona for første gang om tre uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Jeanett,
  Kan det passe, at kommentarfeltet ikke altid virker? Jeg har prøvet at poste kommentarer på forskellige indlæg gennem tiden, og det er ikke altid, de dukker op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De hopper nogle gange ind i mit spamfilter og det kan jeg kun tjekke via computer. Og for det meste godkender jeg kommentarer fra telefon. Er der et bestemt indlæg du mangler på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Jeg ville faktisk bare sige tak for dit tip om koden til hotels.com 🙂
   Jeg skal besøge Barcelona og Spanien for første gang om to uger, og takket være koden har vi kunnet tillade os at booke det lidt dyrere, men mega lækre hotel 🙂 http://da.hotels.com/ho353187/acta-mimic-barcelona-spanien/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor fedt! Det ser ret lækkert ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #362