Outfit of the day #363

Samos

SamosStranden lige ved hotellet. Den hedder Glicorisa Beach og selve hotellet kan I finde HER og HER
 SamosHotellet vi boede på lå lidt udenfor byen Pythagorion (en kort taxatur på under 10 min for at komme dertil), som er byen, hvor Pythagoras blev. Byen er lille, men rigtig hyggelig og klassisk græsk. Prøv at undgå restauranterne på selve havnestykket – de fleste er turistfælder.

SamosIngen græsk ferie uden masser af græsk salat med god feta!

SamosMor & datter på ferie (min kjole herfra og sko herfra)

SamosSamosVi havde den skønneste aften på en lille restaurant som lå PÅ stranden. Vi fik et bord 2 meter fra vandkanten, hvor vi kunne slappe af med kold hvidvin og mousakka, alt imens Bella var mere en godt underholdt af at kaste sten i vandet. Meget bedre end iPad’en 😉

SamosHvad de fleste dage gik med: afslapning ved og leg i poolen 😉 (hele Bellas outfit er fra H&M)

Samos Jeg blev aldrig træt af udsigten fra vores værelse; kig til strandbugten til højre og flot view til Tyrkiet på den anden side af vandet! (Hotellet kan findes HER)

Samos
SamosEn anden god restaurantoplevelse vi havde, var en aften på meget klassisk græsk restaurant (den hed Maritsa Taverna). Maden var god, tjenerne søde og der var massere af gulvplads, så Bella kunne løbe rundt. Hun var også godt underholdt af et stort aquarium og af en gammel mand, som hang blækspruttearme til tørre. (Hendes kjole er fra MarMar)

Så fik jeg set mine billeder fra Samos igennem og har udvalgt lidt lækkert her til jer. Det var en virkelig god ferie, hvor vi fik gearet helt ned og bare nydt tid, varme, mad og hinandens selskab. Jeg kan virkelig mærke, at Bella stornyder, når vi alle tre er sammen hele tiden. Vi boede på dette hotel og det er rigtig fint til prisen. Det kan især anbefales alene på grund af udsigten fra værelserne og afstanden til stranden virkelig awesome! Jeg laver en regulær Samos guide, hvor jeg skriver lidt mere om hotellet, ting at se og restauranter. Jeg laver desuden også et separat indlæg om endagsturen til Tyrkiet med Kusadasi og Efesos, da det er et ret informativt indlæg.

Nu vil jeg pakke min kuffert igen, da jeg i morgen smutter udlands igen. Mere om det i morgen 😉

Finally had time to edit my many pictures from our vacation on Samos, Greece. It was such a lovely holiday and we enjoyed it so much! We stayed at this hotel and the view from the room was stunning!

bloglovin

4 kommentarer

  • Hvor ser det altså lækkert ud <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det dog lækkert ud 🙂

    Og hvor bliver man dog bare grøn af misundelse, når man ikke selv skal nogen steder i år!
    Men ud fra dine billeder er det da klart værd at overveje, om det skal være næste års feriedestination 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #363