Outfit of the day #360

Smukke bogmærker til sommerlæsningen

Smukke bogmærker til sommerlæsningen
Adlinks:
1/ “Fell asleep here” HER   2/ Tom Dixon fjer HER   3/ Bronze bookmark HER
4/ Tom Dixon pen HER   5/ Navnemærke HER   6/ Kobber plade HER   7/ Tom Dixon mælkebøtte HER

I går da jeg lå og læste ude i haven, da gik det op for mig, at mit bogmærke var en bon. Fra SuperBrugsen. Og den har jeg brugt længe! Derfor skal jeg have mig et ordenligt (og pænt!) bogmærke til min kommende græske ferie. Det er i øvrigt også pænt upraktisk at have et bogmærke af papir – det flyver væk hele tiden, når det ikke er i bogen! Derfor er jeg hooked på ideen om et bogmærke der vejer til mere… et af disse for eksempel! De er alle af en form for metal og ingen af dem koster en bondegård. Og så er de alle ret pæne! Jeg er ret vild med nr. 2, nr. 3 (fordi det der står er sandt, hvis man har fundet den rigtige bog!) og nr. 7. Den her er også virkelig fin og personlig. Måske skulle jeg bare nappe to?

I kan finde mange flere smukke bogmærker der er til at betale HER og Etsy har rigtig mange HER

Hvad bruger I som bogmærke?

Senere i dag smutter jeg til et event med bObles og Flying Superkids her i Odense. Både Bella og Tim skal med, så det bliver rigtig hyggeligt. I kan følge med på Instagram og Snap: begge steder hedder jeg missjeanett

When I was reading in my garden yesterday then I realized that my bookmark is an old supermarked receipt. Not very cool 😉 That’s why I need a new and pretty bookmark. And I would love one that’s not made of paper – the ones of paper tends to fly away all the time 😉 I really love no. 2, no. 3 and no. 7. You’ll find many more bookmarks right here.

bloglovin

8 kommentarer

 • Mette Straagaard

  Jeg laver et æseløre. Det er nok lidt fy fy. Men jeg er ret hurtigt gennem bøger (læste Sara Blædel Kvinden De Meldte Savnet på knap 5 timer i går) Så når jo nærmest ikke at skulle bruge et bogmærke! Længe leve sommerferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja ok så har du turbo på 😉 udenfor sommerferien er jeg typisk et par måneder om en bog og selv på ferie kan den ikke færdiggøres på en dag, når man har et barn 😉 Så jeg har i den grad brug for et bogmærke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Må nok indrømme, at jeg også bare laver æselører 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor sjovt at I er flere der gør det! Det har jeg aldrig gjort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg har et bogmærke fra Mulberry i læder som forestiller et lille monster 😀 Jeg elsker det!

  Jeg har foræret min far fjerpennen fra Tom Dixon. Det er også virkelig flot synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk for nyligt fået mælkebøtten fra Tom Dixon i fødselsdagsgave og jeg er simpelthen så glad for det – så smukt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også lige landet herhjemme – så fin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg elsker mit fine bogmærke fra Tom Dixon! Det kan fås HER og der er masser af inspiration til andre bogmærker HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #360