Smukke bogmærker til sommerlæsningen

Strippere til polterabends

Strippere til polterabends

Vi render til ret mange bryllupper i øjeblikket, og med dem hører der sig oftest også polterabens. Tim har været til lidt flere end jeg har på det seneste og derfor er det gået op for mig, at (de fleste) mænd stadig synes det er bomben at booke strippere til den slags. Til 3 ud af de sidste 4 polterabens har der været en stripper (og til en af dem var der endda to). Jeg forstår bare ikke konceptet? Og jeg forstår det heller ikke omvendt til kvinder. Det er ikke lækkert? Er det fordi man aldrig ellers gør det?
Jeg vil gerne skynde mig at understrege, at det for mig ikke handler om, at jeg ikke vil have, at Tim kigger på andre damer. Hvis han havde tænkt sig at lave noget han ikke burde, så behøvede han nok ikke en stripper før at det skete. Der stoler jeg 1000% på ham. Og han må for min skyld også gerne glo alt det han vil. Det rører mig ikke. Det handler heller ikke om feminisme. Jeg er bare oprigtigtalt blevet meget overrasket over, hvor meget det stadig er “et must” at booke en stripper til en polteraben. Jeg troede, at det var noget man gjorde i 90erne? Er det ikke tacky og lidt hulemandsagtigt at sidde 8 fulde mænd (eller kvinder, for den sags skyld!) i en rundkreds og brøler imens en kvinde tager tøjet af foran dem?

Jeg synes heldigvis, at tiden er løbet fra, at polterabens skal være en lang latterliggørelse af bruden eller brudgommen. De fleste har fokus på at det skal være en god dag for alle. Ikke noget med at kaste gommen ud af et fly, klæde brude ud og sende hende ud for at sælge kys eller smide en fordrukken gom ombord på en færge til Norge uden telefon, penge eller dankort. Der har tiderne, heldigvis, ændret sig. Jeg kender seriøst ingen kvinder der gider at skulle gøres til grin for offentligt skue på dagen. Det er jo sjovt for alle andre end bruden/brudgommen. Og er det ikke deres dag?

En hel anden ting er forældre til polterabens! I min verden hører de slet ikke hjemme der. Hvis gommen eller bruden ønsker det, så er det selvfølgelig dem man skal lytte til, men ellers kan jeg slet ikke forstå hvad forældre skal der. Det er jo de unge der skal sende parret godt ind i ægteskabet med en “sidste” vild aften.

Hvad er jeres holdning til det hele? Strippere? Drillerierne og forældre på dagen?

Debate about bachelor and bachelorette parties: I don’t get why people book strippers, have their parents at the parties… do you?

bloglovin

49 kommentarer

 • Janni

  Jeg kunne ikke være enig med dig! Jeg fik min polterabend for 3 uger siden og min kommende mands for 1 uge siden, og der var virkelig gjort noget ud af, at det skulle være i vores og vennernes ånd! Så ikke nogle pinligheder og heller ingen strippere. Det var en hyggelig og perfekt dag, hvor der virkelig var tænkt over hvad jeg/min kæreste godt kan lide!

  Jeg synes det er SÅ tacky med strippere, og jeg ved da virkelig ikke hvad jeg skulle stille op med en mandenumse og deslige svansende omkring mig. Man har jo også hørt om diverse skrækhistorier, hvor der var dildoshow involveret og den kommende brudgom nærmest blev tvunget til at bruge diloden på stripperen. Lad mig bare sige det sådan, at det næsten kostede det forestående ægteskab OG at de såkaldte “venner” IKKE blev inviteret til brylluppet efterfølgende. Det er simpelthen sådan noget svineri og kommer bestemt ikke nogen til gode, i min optik!

  Så jeg er helt på din side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Wow det “dildoshow” lyder godt nok også grænseoverskridende! Tim har slet ikke lyst til en stripper til hans (his words – not mine). Jeg har sagt til ham, at hvis han ville, så er det fint med mig. Jeg gider bare ikke høre, at han har slikket på stripperens bryster eller lignende – der går min grænsen alligevel. Nok se, ikke røre 😉

   Og fedt at du er enig! Din polteraben lyder som den perfekte – det er gode veninder du har 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sjovt du nævner det, vi har lige haft samme snak herhjemme da vi har oplevet det samme til de seneste tre og selv har vores polterabends tilgode. Jeg er bare slet ikke til det, synes det er dybt latterligt og spild af penge. Mine veninder ved godt at jeg bestemt ikke vil se det fede i det til mit polter, frygter lidt de vil gøre det for at drille 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej hvor vildt – så lever strip til polterabens åbenbart i bedste velgående! Jeg havde virkelig ikke regnet med at det stadig var så udbredt!
   Åh kan du ikke få kommunikeret med dine veninder, at du virkelig virkelig ikke vil have det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er SÅ glad for det her indlæg!
  Jeg skal giftes til september og jeg har hele tiden sagt at jeg ikke gider at have et latterligt polterarbend som netop består i alle ovenstående beskrevne ting!
  For mig handler dagen om hygge med mine rigtig gode veninder og at lave ting jeg synes er pisse fedt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Det er også sådan en fed polteraben er i min verden. En god dag med veninder – selvfølgelig må der gerne komme overraskelser og alkohol på bordet, men alt det andet dér fatter jeg ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg må erklære mig helt enig med dig i alle punkter. Strip er så… klicheagtigt. Og hvis der er noget der er værre end en kvinde der stripper, så er det en mand! Gyyys, det synes jeg virkelig ikke er lækkert. Hele fænomenet omkring Chippendales var jo decideret usmageligt i mine øjne. Altså fred være med at nogen finder fornøjelse i det, men it’s a no from me…

  Hvis forældre kan give den gas, kan de fint deltage, meeeen jeg kan immervæk ikke komme i tanker om en eneste gang jeg har haft mine forældre med i byen, så det ville heller ikke naturligt være den første tanke jeg fik til et polterabend. Nu jeg tænker mig om, kan jeg faktisk heller ikke huske at have set en forælder til et af de polterabends jeg har været til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er enig! Jeg forstår fx heller ikke hypen over den her Magic Mike film der hærger biograferne igen. Det er i min verden bare “Chippendales anno 2015”.

   Der er helt sikkert nogle enkelte forældre der ville blende helt fint ind sådan en dag, men jeg kan komme i tanke om min. 10 gange så mange mødre, som bare gør det hele mega akavet, fordi de ikke helt lige kan finde ud af at det er de unges dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er jeg fuldstændig enig med dig! Det er heller ikke fordi, jeg ikke vil have, at min kæreste skal se på andre (nøgne!) damer, for det må han sgu gerne. Ligesom jeg gerne må kigge alt det jeg vil. Det er fint at få tændt bålet ude, så længe det bliver slukket hjemme. MEN strip har jeg virkelig aldrig forstået fidusen ved. Hverken kvindelige eller mandelige. Med alt respekt for strippere, så advr! Jeg finder intet tiltrækkende ved en mandestripper. Snarere det modsatte – jeg ville virkelig finde det absolut akavet og tæerkrummende, hvis jeg en dag havde “fået” en stripper. Det er virkelig neandertaler-ish og som jeg ser jeg slet ingen værdi i at sidde i samlet flok og overbeglo et menneske smide tøjet – mand som kvinde. Jeg kan sagtens se og forstå den nøgne krop som kunst f.eks. Men nu finder jeg det heller ikke særlig kunstnerisk at kunne smøre sine pa…er ind i olie eller gå rundt med en elefantsnabel på de ædlere dele. Hver sin mening – og heldigvis for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er “ulækkert” at booke stripper. Jeg ville ikke selv bryde mig om en nøgen mand, i g-string og olie over hele den oppustede krop, skulle gnide sig op af mig. Derfor ville jeg heller aldrig være fortaler for det til mine veninders polterarbends. Der er 10.000 ting jeg hellere vil, for mig er det spild af penge.

  Jeg ville til gengæld heller ikke bryde mig om at min kæreste skulle pille ved en eller anden stripper, eller deltage i dildo show som Janni beskriver. Der er lige over grænsen. Men fint med mig hvis de nøjes med at kigge..

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det der dildoshow, synes jeg godt nok også lyder ret vildt!

   Og jeg ville også hellere have at mine veninder brugte pengene på noget andet end en stripper til min polteraben.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  You know me 😉 det er stadig dig som kommer til at planlægge min hvis det er han nogensinde frier 😉 ingen forældre, ingen strippere og ingen strøgtur i wierd outfit!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er alt sammen noteret og jeg lover at der ikke bliver nogen af de dele (men hepper på et frieri 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Heh, ja det har vi så gjort i maaaabge år

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Lidt sjovt, at reklamerne på bloggen idag er for Magic Mike!

  Jeg er meget enig. Det vigtigste tænker jeg, er at det er brudens/gommens dag. Til de polterabends jeg har været med til at holde, har vi inviteret forældrene til brunch, og ikke mere. Men det har været fordi, det var naturligt at gøre det. (Vi har medbragt brunchen, og så har forældrene ryddet op når vi tog videre -win!)

  Mht. Strip, så synes jeg det handler utroligt meget om hvad personen er til. Kender ingen piger, der ville synes om det. (Så Magic Mike forpremiere igår med mine kollegaer, og vi var ret enige om at scenen hvor han, fuldt påklædt, bygger en reol er frækkest) Men kender både fyre der ville være for og imod.

  Tror det handler meget om, at folk (især fyre) synes at der SKAL være strip, til et “rigtigt polterabend”. Og så glemmer de lidt, at deres kammerat måske hellere ville have rapellet ned af et vandtårn, og drukket 100 bajer rundt om et bål bagefter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHA ja lidt sjovt de lige ramte i dag, men jeg får sjældent fjernet reklamer, bare fordi jeg ikke lige selv er til filmen. Jeg har set den første Magic Mike film, og kedede mig noget så grusomt. Blev virkelig træt af at se på deres “knalde-bevægelser” på scenen. Jeg har faktisk kun bedt om at få fjernet et par reklamer i min tid: en for Krifa (vil ikke støtte gule “fagforeninger”) og så en der drillede jer læsere teknisk og fik bloggen til at crashe, når I var herinde. Men jeg takker nej til mange spons indlæg 😉

   Ja, det er win hvis man kan få forældrene til at lave noget efterfølgende, haha! Og helt enig – en stripper er faktisk dyr, så man kunne have lavet så meget andet fedt for samme penge i stedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Jeg havde en fantastisk polterabend for fire år siden. Mine veninder var SÅ seje og holdt bare den bedste dag helt i min ånd. Elskede det!

  Men. Da vi kom hjem til min bedste veninde om aftenen, afbrød de pludselig middagen. Herefter blev jeg sat på en stol, fik bind for øjnene og pludselig bragede Nik & Jay ud fra højtalerne. “FUUUCK! Det har de bare ikke gjort!”, for jeg HAVDE jo sagt, at jeg ikke ville have en stripper.
  Men der sad jeg, og pludselig kunne jeg mærke et par mandehænder på mine skuldre, som aede mig lidt. Jeg var så tæt på at rejse mig og gå!

  Men pludselig fik jeg bindet af, og det var så min venindes kæreste! For selvfølgelig havde de hørt efter!

  Jeg har det på helt samme måde som dig. Er fuldstændig bedøvende ligeglad med, om min mand er samme sted som en stripper. Men jeg synes bare, at det er så ligegyldigt. Altså strip. Forstår ikke fascinationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAAHAHA du nåede helt at blive nervøs? Men gode veninder, og sådan noget dril synes jeg er helt ok til en polteraben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Vil I høre en mands synspunkt?

  Nuvel, jeg hverken kan, eller for den sags skyld vil, varetage mit køns interesser. Jeg kan dog give jer en indsigt i “vores” verden.

  Strip i sig selv er en klassisk disciplin og kan være ganske sensuel, hvis formålet er at “showet”, i bedste burlesque-stil, skal være pirrende, og ikke en konkurrence om hvem der først kan smide tøjet, for dernæst at tømme en liter babyolie ud over sig selv. I min optik er der en klar forskel på striptease på en stripbar du selv opsøger eller som du bliver præsenteret for til en polterabend – nej selve formen er der formentlig ikke forskel på, men til en polterabend opsøger du ikke selv “oplevelsen”.

  Jovist, flere, lige som du, vil mene, at strip er et levn fra 90’erne. Det er fondue også, alligevel trækker vi troligt af og til gryden frem og efter et par timer er alle rundet om bordet fedtede og lugter at friture – faktisk lidt den samme oplevelse man kan ende med efter en tur på stripklub. Hovedårsagen er, at vi er blevet underholdt. Vi kender formentlig alle en “Fætter Lasse” vis bedste årti var 90’erne og derfor også mener, at strip er nødvendigt.

  Synes jeg selv at klassisk polterabend strip er underholdende? Nej, på ingen måde (Det samme er i øvrigt gældende for fondue)! Synes jeg at karakteren “Stripper Åse” der i sin 200 kilos dragt smider “tøjet” og valser rundt mens sveden driver af hende? Ja bestemt.

  Generelt så mener jeg, at der på tværs af parret og arrangørerne af aftenen, skal ske en klar forventningsafstemning når det kommer til strip – go/no go. Jeg tror at de fleste par kan acceptere en stripper til en polterabend, men jeg mener helt sikkert, at arrangøren af brudens eller gommens polterabend, bør sikre, at det er OK med begge parter.

  Det jeg tror jeg vil sige er; at der efter min mening, i forbindelse med en polterabend hvori strip absolut SKAL indgå, bør lægges meget mere vægt på underholdningen i form af grin og latter og meget mindre vægt på det seksuelle. En seksuel stripper til en polterabend bliver hurtigt upassende og er glemt i samme øjeblik som aftenen slutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes det er MEGA fedt at høre en mands synspunkter! Tusind tak for din kommentar!

   Jeg er i øvrigt enig med dig omkring konceptet strip. Et koncept som der som udgangspunkt ikke er noget i vejen med. Jeg er fx vild med burlesque, som du selv nævner. Det er oftest bare ikke den type strip der er på menuen til et polterabend 😉

   Og jeg synes det er fedt, at du nævner at det skal cleares med begge parter af parret. Det synes jeg nemlig tit der glemmes. Jeg har siddet med en ulykkelig brud, fordi hun senere fik at vide at der havde været en og give hendes mand en lapdance – efter længere tid hvor mændene havde prøvet at holde det hemmeligt for hende. Det er ikke så skide fedt.

   Ps. Jeg kan virkelig godt lide fondue, men der er aldrig nogen der gider at spise det sammen med mig! Snøft

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Fedt med din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Haha, well, jeg er åbenbart totalt kliché og so last year, for jeg har nærmest bedt min kommende mands drenge sørge for en stripper til hans polterabend – og meddelt mine egne piger (ifm. Magic Mike-forpremieren i går, apropos din kommentar længere oppe) at jeg gerne kigger på dansende sixpack til min egen polterabend. Jeg tror dog at der er lidt forskel på de to shows, da jeg har en idé om, at drengene gerne ser lapdance mv. og anden fysisk “omgang”, hvor jeg måske har lidt svært ved at skulle forholde mig til en stripperdiller/-ass i ansigtet – der tror jeg hellere at jeg ser lidt pæn koreografi, og så selv bestemmer om jeg vil røre ved sixpack. I Imperial i går var der tre pæne unge mænd der fremførte “The Pony” (en Magic Mike-koreografi), og det synes jeg sgu var nice – men jeg er også tit imponeret så snart to mennesker danser synkront 😛

  Derudover er jeg enig i, at strøgtur i udklædning er no-go. Selv er jeg lidt i tvivl om hvorvidt min mor (og min faster) skal med til min polterabend – for jeg tror ærligt talt at det kunne være ret så sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er skam okay at have andre holdninger. Jeg forstår det bare ikke helt 😉 Er din mand også til det?
   Haha til det med koreografi. Jeg dansede meget (salsa og musicals), da jeg var teen, så jeg tror mest, at jeg syntes at strip er planlagt knaldebevægelser – ikke så meget dans eller pæn koreografi 😉 Men hey, hvis du har lyst til det, så krydser jeg fingrer for at de finder en der er lækker til dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Er helt enig i drillerier og forældre, men må indrømme at jeg ikke kan se noget galt i lidt strip, vel at mærke hvis brudgom/brud synes det samme 🙂 Jeg synes bare det er sjovt man kan sidde sammen med tøserne og hvine lidt, og være fjollede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes heller ikke der er noget galt i det – jeg forstår det bare ikke. Og ville heller ikke selv hvine, hvis det var mig han var bestilt til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, lidt sjovt at der netop er Magic Mike bannere over det her indlæg (på mobil i hvert fald) :p
  Men jeg er helt enig mht. strip – jeg kan virkelig ikke se det lækre i det. Det værste der kunne ske til en evt. polterabend for mig, ville nok faktisk være hvis der kom en mandestripper – jeg synes det er SÅ kikset!!

  Da min søster blev gift var polterabenden et heldagsarrangement, hvor vi startede piger og drenge sammen, spiste morgenmad, tog hver især ud til nogle arrangementer og mødtes så igen om aftenen til fest. Begge hold forældre var med til morgenmaden, hvor det hele var meget stille og roligt – for også lige at være med til at sende dem af sted. Det fungerede fint. Men ellers forstår jeg overhovedet heller ikke forældre til polterabend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de var også på her hos mig – lidt sjovt tilfælde 😉

   Det med morgenmad/brunch med forældre synes jeg også sagtens kan fungerer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sjovt du lige nævner det- har lige haft snakken med en veninde i weekenden. Strippere er SÅ no go og har været det længe i min verden, altså er egentlig ret ligeglad og absolut ikke jaloux, men syntes det er så tacky og prol agtigt!! Jeg kan helt personligt virkelig ikke se det “lækre” eller “frække” i strip og vil ALDRIG have en mandlig stripper til mit polterabend- så næsten hellere end kvindelig hvis vi er derude ha ha. Totalt turn off med mandestrip!!

  Mht. forældre til polterabend, kommer det meget an på forældrene og selvfølgelig brudeparret. Jeg kunne sagtens forestille mig at have min mor med til mit. hun er en ret cool mor (på den mor agtige måde, ikke på Joy og Mor måden i “mig og min mor” ha ha). tror alligevel hun vil fordufte når/hvis det blev for crazy, og alle mine veninder ville alligevel syns det var pisse hyggeligt med hende på slæb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt med på det tacky og prol! Det er også sådan jeg har det med det. Det handler slet ikke om jalousi – der er jeg kold.

   Mht mødre, så ville både jeg og mine veninder syntes det var anstrengende, hvis min var med. Uden tvivl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Altså det der med strippere lever tilsyneladende i bedste velgående…Har været gift i 10 år, og der var heldigvis ingen strip til polderabend, hverken min mands eller min….MEN nogle af min mands venner/netværksforbindelser/forretningsforbindelse synes det er det første der skal afsættes penge til når de mødes til jule/påske/sommer you name it arrangement er en stripper?!?!?!? WTF…alså de er alle lige omkring 40+/- 2-3 år og de fleste har kone/kæreste og børn…I don´t get it??? Min mand er som han selv siger helt for bryster, men det der strip er helt ligemeget…. :confounded:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   What? Så de har strippere til festerne et par gange om året? Vildt nok! Det lyder som om de har et eller andet der ikke får afløb andre steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes godt der må være noget, der udfordrer brud/brudgom lidt – indspille en cd (hvis hun kan synge) eller klatre i træer – noget som er en smule ud af comforzonene – men på en positiv måde – hvor hun bagefter tænker: fedt! Umiddelbart har jeg altid tænkt “ingen forældre” men jeg har nu oplevet flere gange at forældrene bidrog positivt og sørgede for mad, transport og kun var med først på dagen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der må skam gerne være udfordringer – men bruden skal synes de er sjove! Jeg synes fx ikke det er fedt at sætte en brud der ikke har en tone i livet til at indspille en sang. Så er vi jo tilbage til latterliggørelsen igen (og slet ikke, hvis den så skal spilles til brylluppet, som jeg har set flere gøre!)

   Forældre først på dagen kan også være ok, hvis forældrene er cool 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Puha synes alt for tit at jeg ser nogle ‘kække’, friske damer klædt i tyl, spritstive på mac d kl. 24. På strøget i Købengavn. Hvor bruden er klædt skørt ud og skal kysse/danse for 5’ere……

  Jeg skal til polterabend i vestjylland, hvor gommen og bruden (samt gæster) mødes, spiser aftensmad og fester sammen derfra. Det synes jeg er underligt….
  Og nej, min svigermor/tante/mor skal heller ikke med til min

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh ja, gå væk tylnederdel!
   Jeg er heller ikke fan af at man mødes på dagen. Det var jeg egentlig for nogle år tilbage, men det var indtil at jeg var med til at planlægge et, hvor vi mødtes i byen til sidst. De gik direkte hjem, da de så hinanden, fordi bruden syntes at manden var blevet for fuld. Og vi var nærmest ikke kommet i gang endnu! Det fungerede i hvert fald ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Jeg er SÅ enig! Jeg blev gift i august sidste år og mine veninder havde fået stablet den mest fantatiske polterabend på benene! Forud for det havde jeg frabedt mig strippere – simpelthen fordi jeg synes tanken om en eller anden svedig dude i g-streng med måsen helt oppe i ens face var ret utiltalende!
  Jeg synes så dog at de havde fundet et ret sjovt kompromis, da de var ret skuffede over min holdning til stripperne! Så de havde hyret en frisk ung fyr til croquis tegning – fordi jeg elsker at tegne og fordi der så alligevel var involveret nøgenhed!! 🙂 Han var simpelthen så sjov og frisk – nøgenheden blev til noget sjovt og humoristisk, dels fordi vi skulle omtale den som “Tordenkøllen”, ,”Mjølner” eller kødhammeren!! :joy: Foruden det at tegne ham fra alle mulige sider! :stuck_out_twe:

  Det var virkelig sjovt! Hvad angår forældre og deltagelse i polterabend synes jeg godt det kan være hyggeligt nok – min mor og svigermor deltog i min da vi skulle spise aftensmad og tog afsted bagefter. Det var også dem der havde stået for al maden (og bagefter opvasken).

  Jeg havde en helt igennem skøn dag med nøgenhed på et genialt plan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Croquis er en rigtig fin idé! Det er også bare en smule mere classy (hvis man kan bruge det ord om et event, hvor folk er nøgne 😉 )end et stripshow! Jeg kunne faktisk godt se de sjove i en omgang croquis. Også fordi jeg selv har tegnet meget, så det kunne være en fed “udfordring”.

   Ja, det med forældre til brunch/morgenmad virker som en udbredt ting. Jeg kan også godt se fungere – især hvis de tager opvask bagefter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg forstår virkelig ikke, at du ligefrem understreger, at dit forbehold mod strip ikke handler om kvindesyn og feminisme.
  (Ja ja, jeg ved godt, at der også findes mandlige strippere – men lad os nu lade være at lade som om, at kvindestrip og mandestrip er på niveau.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvorfor forstår du ikke det? Vil du ikke uddybe det? Fordi det handler ikke om kvindesyn for mig. Jeg kan ikke helt finde ud af, om du med din kommentar mener, at det er det der er til grund for min holdning – kvindesyn. Eller om det er, at du mener at jeg burde være imod pga kvindesyn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er til dels enig i mange af de ting du skriver.
  Jeg synes heller ikke at det ville være fedt og blive klædt ud og latterliggjort – det er virkelig en dårlig vane mange har fået. Jeg ville blive så sur og ked af det hvis der var nogen der gjorde det ved mig. Angående forældre med til polterabend ville jeg ikke have noget imod hvis de var med i løbet af dagen og med ud og spise om aftenen. Det er som ofte det forældrene har været med til i vores vennekreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, der ville jeg virkelig heller ikke være glad! Men der kender mine veninder og min søster heldigvis mine holdninger 😉
   Det er også meget forskelligt fra person til person. Jeg vil hverken have svigermor eller mor til min. På nogen som helst måder og heller ikke med til bare morgenmad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Ved du hvad, jeg har virkelig længe spekuleret over, hvorfor en polterabend handler om at udstille og gøre grin med bruden eller brudgommen. Jeg har aldrig og kommer aldrig til at kunne se det sjove i at gøre grin med andre.

  Det synes jeg jo lidt stripperne er en del af, man sætter den stakkels brud eller brudgom på en stol, og griner af ham eller hende når de rødmer eller ikke ved hvor de skal kigge hen. Ej men come on.

  Rigtig godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil ha en stripper! Ikke at jeg er i nærheden af at skulle giftes, men det vil jeg. Bare tanken om scenen fra Friends med lille bitte mandestripper – åh så sjovt. Fordi det er kliché.

  Tror det er meget bundet op på landsdele og traditioner. At jo længere væk fra de store byer, jo mere holder man fast i de “gamle” traditioner som at sælge kys for en 5’er.

  Håber virkelig at mine damer ved, at det skal involvere noget spa, cocktailkursus eller miniferie til en storby (Ekstravagant men fed idé, synes jeg selv :-D) – så man har det fedt og får gode minder.

  Dem, der bestemmer noget, hvor de hænger mig ud eller ydmyger mig, de ryger altså ud af venskabet. For så kender vi tydeligvis ikke hinanden.

  Men det er jo individuelt, hvad folk synes er sjovt og udfordrende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv

  Hej, ved godt det er en gammel tråd, men har lige en kommentar. Min kæreste fylder snart 40, vi arbejder samme sted og nogle kolleger er inviteret med til fødselsdag (herrehygge). Nu har vores kolleger så planlagt at hyre en stripper til min kæreste, som kommer hjem i vores stue og skal tage tøjet af foran 12 stive (!) gutter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   OMG, det ville jeg godt nok heller ikke magte. Og det er netop mere kringlet fordi I alle arbejder sammen. Hvad siger kæresten generelt til strippere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv

   Han synes egentlig også det er lidt 90’er og gider ikke være centrum for en, men det kommer han jo så til… tjekkede sådan en stripper-side ud og nu kan man jo så købe body tequila osv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahaha – ja hold dig væk fra siderne! Vi må alle bare håbe på at det er hurtigt overstået!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke bogmærker til sommerlæsningen