Love Moschino: red love

Videoblog: Min uge 30

Der var lige gået lidt ferie-mode i mine uge-videoblogs, men nu er de tilbage! Denne uge har budt på udsalgsshopping, tur til Kerteminde, besøg af TV caster fra DR (se lige videoen – måske skal en af jer også være med i programmet?) og i aften (indlægget blev egentlig udgivet i går, men dukkede ikke op, så jeg mener i går aftes – torsdag 😉 ) står den på middag med venner, som er hjemme fra henholdsvis Oxford og Jerusalem!

Min røde kjole er fra Gestuz købt HER, total yndlings læbestift HER (farve: Hot pepper) og halskæde fra Line&jo HER

Og link-love til de to bloggere er Rikke og Jacqueline

A new videoblog about my week: having a meeting with a caster from the biggest TV channel in Denmark and eating dinner with great friends that are home from Oxford and Jerusalem. My dress is from here, lipstick here (my favorite lipstick of all!) and necklace here.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Moschino: red love