TILBAGEBLIK: August 2014

9 støvler med frynser

9 støvler med frynser9 støvler med frynserAdlinks:
1/ ASOS HER   2/ALDO HER   3/ ASOS HER
4/ ASOS HER   5/ Park Lane HER   6/ ASOS HER

7/ Sam Edelman HER   8/ Supertrash HER   9/ ASOS HER

En af de ting jeg MÅ have her til efteråret, er et par korte støvler med frynser på. Og meget gerne i ruskind! Jeg tror umiddelbart, at jeg er mest til et par i brune nuancer, men et par sorte ville omvendt gå til det meste. Jeg har samlet de pæneste jeg kunne finde her, og mine egne favoritter er nr. 1, nr. 4 og nr. 7. Nu skal jeg bare lige have besluttet hvilke det skal være. Hvilke kan I bedst lide?

Er I til frynse-trenden? Jeg er vild med den, men synes dog det bliver for meget her fx. På accessories er jeg dog helt ombord!

I love that fringes is trending this fall and I need to get my self a pair of short boots with fringes. Preferably in suede. My favorites here are no. 1, no. 4 and no. 7. Which on do you like the most?

bloglovin

4 kommentarer

 • Lea

  Uhh jeg kan godt lide nr. 3, men tror de vil blive set über alles så snart vejret er til det. Nr. 1, 5 og 9 ville være gode at gå efter, hvis man som dig ofte går i skørt, da de har den v- udskæring. Super flatterende når man har strømpebukser på tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Godt set med v-udskæring – det havde jeg slet ikke tænkt over!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil SÅ gerne have et par korte støvler med frynser, men har bare ikke fundet de HELT rigtige endnu, fordi mange af dem er ret spidse i snuden, og jeg er bare ikke helt med på, at det allerede er moderne igen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt spidse er også lidt for “spidst” til mig endnu, men dem her kan jeg sagtens! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: August 2014