Nyt fra Baum und Pferdgarten (+rabatkode)

Min nyeste ordre fra ASOS

Min nyeste ordre fra ASOS
Adlinks:
1/ Sweatkjole HER   2/ Stribet sweatbluse HER   3/ Calvin Klein trusser HER & top HER

4/ Sort sommerkjole HER   5/ Bronze sko HER   6/ Selfie-natkjole HER

Hold op, det er varmt i dag! Jeg vil også bare lige hurtigt tjekke ind hos jer, fordi lige om lidt ankommer nogle bekendte fra København, og så er planen kolde drikkevarer og kage i haven. Jeg fik slet ikke vist jer resten af min ASOS-ordre udover det jeg havde på her til brylluppet. Jeg har nappet alle overstående ting og de er super fine alle sammen! Der var ikke en eneste “misser” denne gang – jeg elsker når det sker! Kjolen med flet er hverken min søster eller Tim udpræget fan af, men jeg er helt tosset med den. Det bliver også en god hverdagskjole til efterår! Der er links til alle tingene under collagen.

Jeg sender i øvrigt de sidste par dages bestillinger fra min Tictailshop HER, i morgen mandag. Så hvis I skal have noget med er, så kig forbi HER

God solskinssøndag! <3

My latest order from ASOS had all these things in it (plus all the things from this wedding outfit). Everything fits – I love when that happends!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Baum und Pferdgarten (+rabatkode)