Outfit of the day #368

Min træning: Det der holdtræning…

Min træning: Det der holdtræning...

Indrømmet, så har jeg aldrig været så vild med holdtræning. Det har bare altid fungeret bedre for mig, at jeg selv har kunnet bestemme hvornår, hvor meget og hvordan. Faren ved den metode er så også, at man lidt nemmere kan springe en træning over, fordi man ikke skal forklare sig for andre end en selv 😉 I det sidste indlæg her efterspurgte jeg gode hold i FitnessDK. Stor tak for jeres mange kommentarer – jeg blev virkelig inspireret og har flere hold jeg gerne vil teste nu.

Siden sidst har jeg faktisk været afsted på hold. Og jeg har en indrømmelse: jeg er fuldstændig forelsket i mit formiddags-yogahold. Hold nu op, hvor er det rart! Jeg er helt “zen” hver gang jeg går derfra og er meget overskudsagtig resten af dagen. Yoga er mit nye drug. Desuden strammer det op flere steder (især i mavenregionen – win, hvis man har været gravid!) og jeg er allerede mere “bendy” 😉 Jeg havde på forhånd tænkt, at det måske ville være en smule “langhåret”, men det er det virkelig ikke. Mit yogahold er nu en fast rutine hver uge og det giver jeg ikke slip på igen.

En af fordelene ved FitnessDKs ANYTIME Premium medlemsskab er, at man kan booke hold 4 uger før. Derved kommer man altid forrest i køen og undgår at ikke kunne komme på et hold, fordi det er fyldt. Det er ret smart og det gør det nemmere at planlægge. Jeg har netop booket yoga de næste fire uger frem, og når de uger er gået, så vil jeg prøve BODYflow. Det skulle være et mix af yoga, pilates og Tai Chi. Jeg skal også have kigget lidt nærmere på BODYcombat, og så krydser jeg fingre for, at BODYjam kommer til Odense. Det er ikke i byen lige pt, men en af medarbejderne i mit FitnessDK center sagde, at hun havde hørt rygter om, at de starter undervisning af instruktører i bla. BODYjam til Odense her til efteråret. Jeg håber, at det rygte holder 😉

Har I prøvet yoga? Og hvordan har I det med holdtræningen generelt?
Ps. Der er forresten røget 1 cm på mave og om hofterne siden jeg gik i gang med at træne igen. Win!

Indlægget er sponsoreret af FitnessDK

I’ve finaly tried yoga and I love it! I seriously addicted to it! And I really love being back in the gym again. I’ve already lost 1 cm around my stomach and hips since I started again.

bloglovin

15 kommentarer

 • Yoga er det dejligste! Man får brugt kroppen, men man føler sig ikke døende. Det er skønt for sådan en som mig, som gerne vil røre mig en smule, men ikke må styrketræne på grund af rygproblemer.

  Combat er til gengæld det vildeste! Min gymnasielærer var uddannet instruktør, og det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet, haha!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha åh nu trækker jeg lidt i land igen med combat. Er det virkelig så hårdt?
   Men yoga er det lækreste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Bodycombat er det sjoveste! Jeg går ikke i fitness længere, men det var klart min favorit. Det er fedt, fordi det er lidt danseagtigt med en serie til et bestemt stykke musik – serierne er jo så bare slag og spark, og man føler sig totalt power.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Yoga er helt klart også mit yndlingsdrug når det kommer til motion. Det eneste, som jeg i mit voksenliv virkelig har nydt og vender tilbage til.
  Og det er både de timer der er virkelig styrkekrævende og de helt blide timer der er fede. Den der følelse af at rent faktisk mærke sin krop og få den strukket den ud efter en hel dag på kontoret, det er sgu rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Jeg kunne virkelig “mærke” min krop på en rigtig rar måde – både under og i dagene efter. Ja, det er virkelig nogle øvelser, som kræver udholdenhed og som gav mig sved på panden – men uden at det er fordi man står og hopper helt vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det er nemlig en dejlig kombi. I forhold til det der med at dyrke yoga hjemme som Lika også nævnte, så bruger jeg youtube ret meget. Min yndlings youtuber er nok Yoga with Adriene her:https://www.youtube.com/channel/UCFKE7WVJfvaHW5q283SxchA

   Der er eksempelvis en aftenrutine, som er helt vildt god til, hvis man har svært ved at falde i søvn. Der er også en god rutine til inden løb og alt muligt andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej fedt, tusind tak! Jeg vil tjekke Adrienne ud 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg elsker yoga. Dyrker det pt hjemme når min 9 uger gamle søn sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kan du bare øvelserne udenad i hovedet eller følger du nogle videoer eller lign?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Bodycombat er ikke vanvittigt, hvis man er I ok form – altså jeg vejer lige over 100 kg, og jeg træner det regelmæssigt som en del af mit vægttab, og følger fint med 😉

  Til gengæld er bodyflow røvkedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Okay så tror jeg godt at jeg tør at prøve combat. Har du prøvet yoga? Mere for at sammenligne om du bare ikke er til den type træning eller om det lige er flow som er kedeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har aldrig dyrket yoga, men er ellers stor fan af holdtræning. Det motiverer mig så meget, at det er sammen med en masse andre mennesker. Jeg er selv helt bidt af step – den sjoveste form for cardio ifølge mig 😉 Nu er jeg dog netop begyndt at fokusere mere på muskel opbygning og der er jeg strakt noget mere udfordret, puha, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Step kender jeg også mange som er fan af, men det er ikke så godt for mit knæ med de mange trin op og ned hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Yoga er fantastisk! Det er omkring 18 siden jeg var til min første yogatime. Jeg havde det som dig: var helt høj på det og svævede hjem efter hver time. Fantastisk! Selvom jeg har holdt en del pauser fra yogaen, falder jeg altid tilbage på det. For jeg savner det i mit liv, når jeg ikke dyrker det. Pga stress er jeg atter tilbage på yoga-stien. Det hjælper rigtig meget. Jeg dyrker yoga hver morgen (når vejret er godt, er der ikke noget bedre end at lave min morgenyoga i solen på terrassen under blå himmel). Hvis du skulle få lyst til at dykke mere ned i yogaverden, og lave øvelser hjemme, så kan Karen Pallisgaards bog ‘begynderyogabogen’ og Sisse Siegumfeldt ‘yoga – et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind’ anbefales. Namaste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg elsker at du lige slutter af med namaste 😉
   Og fedt – tak for anbefalinger! Yoga i det fri lyder da voldsomt nice!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #368