60% på Ganni

New shoes: leoparder fra ASOS

New shoes: leoparder fra ASOS Adlinks:
ASOS leopard heels HERE

Der har længe manglet et par højhælet leopard stiletter i min garderobe. Jeg ved ikke hvorfor, men leopardsko er næsten som et basis item hos mig. Jeg bruger de flade jeg har (dem her) til alt og hele tiden. De kan lige pifte et hvert outfit lidt op! Lige inden jeg tog til Samos klikkede jeg så disse fine høje “søstre” hjem til dem. De er perfekte med ikke for meget plateu (den trend er jeg langt “over”), peep toe, pænt leo-print (det kan ofte være ret grimt og så er de tilmed billige! De er ret normale i størrelsen: jeg er normalt en str. 40 og en UK7 hos ASOS, og det er også hvad jeg har disse i. De dukker snart op i nogle outfits også 😉

De fås lige HER til ca. 320 kr

I dag står den på lidt oprydning, ankomst af ny vaskemaskine (jeg glæder mig SÅ meget. Er det underligt at glæde sig til at sætte vaske over igen? Ih det er så hyggeligt) og i aften smutter jeg på VIP’en på Odense Stadion og ser OB-AGF sammen med Bella og Tim. Det er inklusiv middag, så jeg slipper for at lave mad i dag, yay 😉 I er som altid velkomne til at følge mig på både instagram (HER) og Snapchat: missjeanett

For a long time I’ve felt like my wardrobe was uncomplete because of the lack of a pair of high leopard heels. Not anymore! I just bought these leopard heels from ASOS – they’re cheap and pretty! Get them here

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

60% på Ganni