Outfit of the day #369

Nyt fra Baum und Pferdgarten (+rabatkode)

Nyt fra Baum und Pferdgarten (+rabatkode)Adlinks:
1/ Kjole HER   2/ Top HER   3/ Strik HER

4/ Nederdel HER   5/ Kjole HER   6/ Nederdel HER

Jeg kan allerede nu afsløre, at Baum und Pferdgartens kommende sæson bliver et dyrt bekendtskab for mig. Det er noget tid siden, at jeg har været head-over-heels med en af deres kollektioner (det er faktisk ikke sket siden den, hvor jeg købte denne kjole), men det nye er alt for fedt. En af mine favoritter er nederdelen “Selene” og jeg ville elske at kunne hoppe i hele sættet med både nederdel og top. Dog starter jeg lige ud med nederdelen først. Jeg er meget i tvivl om farven. Egentlig er jeg mest vild med den i den brændte karryfarve, men hvis jeg skulle have hele sættet, så vil jeg helst have det i den sarte lyserøde farve. Hvad siger I?

Begge de sorte kjoler (nr. 1 og nr. 5) er også for lækre, og jeg har især et svagt punkt for nr. 5. I kan godt høre, at det her bliver dyrt, ikke? 😉 Hvis I vil se endnu mere af det nye fra Baum und Pferdgarten, så er der et rigtig stort udvalg lige HER
Bruger I rabatkoden BLOGGERSDELIGHT så trækker den 12% rabat. Den gælder kun i dag og den gælder på alle nyheder hos Boozt HER

Husk også at kigge forbi min Tictail shop HER – jeg har netop lige lagt en masse nyt på.

I love everything from Baum und Pferdgartens new collection. Especially the Selena skirt and matching top. You can find the collection here. Use BLOGGERSDELIGHT at check out and get 12% at Boozt right here.

 

bloglovin

5 kommentarer

 • Kathrine

  Bortset fra at koden ikke virker på nyheder fra …

  Bemærk venligst, at din rabatkode ikke gælder på Denim & Supply Ralph Lauren, Hilfiger Denim, Hilfiger Denim Shoes, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Underwear, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren, Ralph Lauren Golf, Ralph Lauren Kids, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Golf, Tommy Hilfiger Kids, Tommy Hilfiger Shoes, Tommy Hilfiger Underwear, ECCO, Danefæ, 2ND DAY, Day Birger et Mikkelsen, DAY Home, Decadent, MarMar Cph, Julie Fagerholt – Heartmade, molo, Hummel, By Malene Birger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det havde jeg ikke set! Men Baum und Pferdgarten duer den da heldigvis til 😀 Og den gælder fx også på Ganni 😉
   Og listen ser visuelt voldsom ud, men omvendt kunne de jo bare skrive “Tommy Hilfiger” istedet for ALLE Tommy Hilfigers brands på en lang lidt efter hinanden. Ralph Lauren står der også 5-7 gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Lidt malplaceret spørgsmål måske, men arbejder du stadig hos Oxygen? Synes bare det er længe siden, du har skrevet/instagrammet noget om dit job 🙂 God weekend til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det gør jeg ikke, så det er rigtigt spottet.
   Og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kære miss jeanett. Hvor er du altså bare en smuk kvinde. Jeg bliver meget inspireret af at følge dig. Jeg er også stor fan af Baum und pferdgarden og er forelsket i deres blonder. Derfor vover jeg at søge din ekspertise. Jeg har brug for din mening og håber meget du har tid til at svare mig. Jeg er blevet total forelsket i nederdelen og toppen 2 og 4 i farven sort men har set at de nu også nu har lavet en kjole i samme materiale som hedder ADINA. Hvilken er din farvorit hvis det skal være farven sort. Kjolen eller nederdelen med top. Håber du kan hjælpe mig med det rette valg da jeg er så stor fan af din stil. På forhånd tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #369