Flotte naturlige negle med MICROnail

Outfit of the day #364

Outfit of the day #364Adlinks:
MbyM blouse (HERE) – Ganni skirt (HERE and HERE) – Ray-Ban “Meteor” sunglasses (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – ZARA shoes (similar here)

Kl. 4.30 kunne jeg lukke min øjne efter en begivenhedsrig dag: jeg havde arrangeret og været til polterabend for en veninde, som skal giftes om to uger. Det var en rigtig god dag, dog lige minus det øjeblik, hvor sabling af champagneflaske går galt og prop (inkl det der ståltråd der sidder rundt om den) ender i øjet på mig. Få sekunder efter står jeg med hænderne smurt ind i blod og tør ikke åbne mit øje. Hvad hvis jeg ikke kan se? Jeg er dog så heldig, at blodet kommer fra en flænge lige under øjet og mit syn er ok (det første jeg så, da jeg åbnede øjet, var dog bare orange og røde farver… det stammede fra blodet jeg havde fået i øjet). Mit syn var lidt blurry i et par timer efter, men i dag er det helt normalt. Den kommende brud er læge, så hun fik kigget på mig og vurderet af flængen ikke var så dyb, at den skulle syes. I dag er der allerede sår på og jeg har en mørk “skygge” under øjet. Det er heldigvis ikke blevet til et helt blåt øje. 30 minutter senere sad vi og nød lækre lyserøde champagner i solen på terrassen. Jeg holder mig dog langt væk, når der i fremtiden skal sables flasker 😉 Ellers var det en virkelig god dag og der ligger rigtig mange billeder på min instagram @missjeanett
Vi fik brunch (med mange donuts), flere gange dessert, champagne, sushi, Summerbird og endte natten med flere timers dans på Boogies. Jeg kan godt nok ikke huske hvornår jeg sidst er vågnet op med et stempel fra et diskotek på håndledet!

Outfittet er fra vores dage i Sverige. Der kommer mere om turen i morgen, men tænkte at jeg lige ville smide dette. Vi var ikke så heldige med vejret og derfor puttede jeg mig ret meget i min hvide strik fra MbyM. Både strik og min nederdel er lige nu på udsalg HER og HER.

Har I haft en god weekend?

I came home this morning at 4.30 after several hours of dancing at the local club Boogies. I spent all day yesterday at my friends’ bachelorette party. It was so much fun! The outfit is from my short trip to Sweden. The weather was not good so I had on a nice knit. Both knit and skirt is on sale right here and here.

bloglovin

6 kommentarer

 • Sofie

  Det er langt “farligere” end man tror, det med at champagnesabler. Jeg kender folk, der næsten har skåret pulsåren over, fordi at den lige skrider en centimeter. Og ofte er man jo pænt fuld, når man gør det, så det er virkelig ikke en god ide med mindre man har lært det ordentlig. En af min venner er sluppet med et stort virkelig nedern ar, som ligner at hun er en cutter, fordi den netop ramte dybt ved pulsåren.

  Dåååååårlig ide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh puha det lyder virkelig ikke rart! Det var slet ikke mig som sablede (jeg havde nemlig ikke lyst til at prøve), men en vildfaren prop som simpelthen fløj bagud. Det var så uheldigt som noget kunne have været. Heldigvis skete der ikke mere end det, men jeg har lært at have mere respekt for den slags 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Lækkert outfit! Hvordan er strikken i størrelsen? Synes det er svært at bedømme når de hedder XS/S, S/M og M/L…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Det var så uheldigt. Synes ellers vi var så forsigtige. Det var før vi drak og med en champagne sabel, som man lige netop ikke kan skære sig på. Men du tog det så cool og roligt. Heldigt der var to læger til stede

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var SÅ uheldigt! Jeg synes også, at vi tog os alle forholdsregler.
   Og det var da så lidt 😉 Hehe ja rimlig heldigt at bruden er læge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte naturlige negle med MICROnail