Swedish countryside: Eskilstuna

Outfit of the day #365

Outfit of the day #365Outfit of the day #365Outfit of the day #365Outfit of the day #365
Adlinks:
&Other Stories dress – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – Paperself bracelet tattoos (HERE) – ZARA shoes (similar here)

Jeg har simpelthen det luksusproblem, at jeg har så mange outfits, som jeg endnu ikke har fået på bloggen, at jeg efterhånde drukner i dem. Jeg må bare holde hovedet koldt og tage dem en ad gangen… der er ikke andet for! Dette er fra Samos – faktisk fra en af de første dage dernede (I kan se alle billederne fra ferien HER). Vi var taget ned til byen Pythagorion for at spise (hvilket vi gjorde de fleste aftener). Kjolen købte jeg næsten lige inden vi tog afsted, men jeg kan desværre ikke se den online, så I må en tur forbi butikken på Strøget. Der er også rigtig mange andre styles i samme stof. Desværre var kjolen en af de få, som ikke var nedsat, da jeg købte den. Men til 349 kr, så går det nok. Den er virkelig rar og ret flatterende – jeg føler mig godt tilpas hver gang jeg er i den.

På ferien legede jeg også lidt med midlertidige tattoos (eller, “fake tatoveringer”, som jeg kaldte det som teenager). Det er ret sjovt og en hyggelig måde at tilsætte lidt ekstra. Jeg tror dog stadig aldrig, at jeg får en ægte af slagsen. Jeg kan bare ikke finde det rette motiv, som jeg synes er tidløst nok til at sidde på min krop forevigt. Og jeg vil ikke bare få en for the sake of getting one. Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at hvis jeg nogensinde skulle have en, så skulle det være i området omkring/på håndledet. Det er der noget ret fint over, synes jeg. Tim hader faktisk tatoveringer – både på piger og drenge (ikke at hans mening alene gør nogen forskel, men det adder til grundene til ikke at få en). Men Bella og jeg havde begge sjov ud af at lege med dem på Samos. Jeg havde en vifte og hun havde en bamse (se billedet nederst) – det er da lidt cute? 😉
Hvis I også vil lege med den slags, som kan vaske af igen, så kan de fås HER til ingen penge.

This outfit and then one more – then I don’t have any more Samos outfits to show you 😉 I bought this dress in &Other Stories just before we went on holiday. It’s very comfy and also very flattering. And perfect in a warm climate!

Outfit of the day #365Mor-og-datter-tatoveringer 😉

bloglovin

2 kommentarer

 • Sandra D.

  Sikke en fin kjole til dig 🙂

  Har det på samme måde med tatoveringer, har også overvejet det flere gange, men jeg er bange for at komme til at fortryde det, da jeg hurtigt bliver træt af at glo på det samme hele tiden hvad end det er tøj, boligindretning, tatoveringer osv.
  Så jeg synes det er en super fin ide det med midlertidige tatoveringer 🙂 Det tror jeg jeg skal prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Min kjole er fra sidste år fra &Other Stories (I kan også se den på HER). […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swedish countryside: Eskilstuna