New shoes: leoparder fra ASOS

Outfit of the day #366

Outfit of the day #366Outfit of the day #366Outfit of the day #366Outfit of the day #366Outfit of the day #366Adlinks:
Vero Moda dress (HERE) – Love Moschino bag (HERE, in black HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Soludos shoes (HERE)

Så er dette det sidste outfit fra Samos, som jeg har tilbage! Det er vist også fra vores sidste aften dernede – jeg havde gemt den hvide kjole til sidst, da jeg så ville være mest mulig brun, når jeg skulle i den 😉 Rigtig mange af jer har spurgt indtil kjolen lige siden jeg købte den. Den er både rar og man føler sig ret fin i den! Selve kjolen er ret normal i størrelsen – dog en anelse stram over brystet. Lige der kunne jeg godt have brugt et par centimeter mere. Tasken er også ny, men den skrev jeg allerede om her.
Det var det for denne gang fra Grækenland, men der går faktisk kun en måned, så er jeg tilbage på græsk jord igen. Men helt uden kæreste og barn, og i stedet i selskab med nogle søde damer. Mere om det når vi nærmer os 😉

Bella kom i øvrigt ind midt i at vi tog billeder og tog mig i hånden med beskeden “Kom moaar, hoppe Bella!”. Og så skulle vi altså hoppe… haha (se billedet nederst).

Og et sidste tip: det er sidste dag at Boozt kører udsalg, så alle priserne er nu helt i bund. I finder udsalget lige HER.

One last outfit from Samos! I bought this pretty white dress from Vero Moda just before I left. It’s perfect for a greek holiday! And just a tip: it’s the last day of sale at Boozt, so it’s all low prices. Check it out HERE.
 Outfit of the day #366

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New shoes: leoparder fra ASOS