Dem skal du følge på Instagram

Outfit of the day #367

Outfit of the day #367Outfit of the day #367Outfit of the day #367Outfit of the day #367Outfit of the day #367Outfit of the day #367Adlinks:
Gestuz dress (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Line&jo “Miss Neason” necklace (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Mmmm jeg elsker slow morgener. Bella og jeg snuede under dynen indtil den ene af os vågnede af sig selv (Bella, not me). Tim var smuttet på arbejdet, så vi hyggede med morgenmad, frugt og tegnefilm på Netflix. Jeg fik tildelt kys og blev flere gange spurgt “åh henne?” til de øreringe, som ikke var i mit øre. Hun er simpelthen så sjov og sød. Nu er Bella blevet cyklet i vuggestue, jeg er igang med at lave mig en omgang lowcarb morgenmadsfrokost (æg, squash, chili, løg og kylling) og så har jeg et par ting, som jeg skal have ordnet, inden alle igen er hjemme. Den står på opvask (heldigvis ved bare at fylde og tømme en maskine), tøjvask, blogging, freelanceopgave og så skal Bellas garderobe opdateres lidt. Hun er vokset ud af flere ting her på det sidste, det lange hyl. Jeg er sikker på, at hun skal have denne her.

Er kjolen her ikke smuk? Det er denne fra Gestuz, som jeg købte en gang i juni, men bare ikke har fået brugt før nu. Helt ærligt, så var jeg i starten i tvivl, om jeg skulle beholde den, da den kostede en del (nu er den selvfølgelig sat ned her -typisk!), men den blev og det er jeg virkelig glad for. Den er så usandsynlig lækker i silke. Den er også ret nem at dresse op og ned. Smid en cardigan eller blazer henover, og så har man et fedt sæt til job. Det var mit outfit til middag med venner for et par uger siden.

Kjolen er som sagt nedsat HER og skoene findes HER

I was wearing this a few weeks back when I was invited for dinner with some friends. The dress is made of silk and so lovely to wear. It’s from Gestuz and on sale right here.

bloglovin

22 kommentarer

 • Kjolen er simpelthen bare så flot, har også længe kigget på den! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg lurede også et stykke tid før jeg endelig hoppede på den – og det er jeg glad for at jeg gjorde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej. Hvor er kjolen fin. Hvilken størrelse har du den i

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Min er en str 40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Nøøøøøøj hvor er den kjole fin til dig. Farven er lige dig. Synes faktisk at du bærer den meget bedre end modellen på siden.
  Og så de sko… Wauw!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Wauw! Den kjole klæder dig bare rigtig godt. Du ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Rød er simpelthen så flot til dit hår Jeanett, ikke alle kan bære den smukke farve så fint som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er du altså fin i rød! Det klæder dig virkelig godt 🙂 Tror i øvrigt lige jeg laver en copycat med din frisure i dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! Og gør endelig det – det er mega nemt! God dag i det russiske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Sikke en smuk kjole.. 🙂 Du bærer den så smukt
  Min saved items liste på asos er ved at være aaaalt for lang. Denne kjole røg også lige på…..

  Jeg håber snart på en rabatkode 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh rabatkode gad jeg også godt snart! Det er faktisk længe siden nu?
   Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvor er du lækker i de sko!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte lerke

  Hej Jeanette. Jeg har total forelsket mig i din taske. Kan du hjælpe mig med hvad det er for en model du har. Synes jeg har set 2 forskellige links til den på din blog. Kan du hjælpe mig med hvor jeg finder din model. Vil rigtig gerne ønske mig den til min fødselsdag. Hvor er du altså bare smuk. Jeg bliver virkelig inspireret af dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er virkelig også lækker! Jeg har købt min i Magasin, men de har desværre ikke DKNY på deres hjemmeside. Præcis samme taske som min er denne her. Og ellers har Zalando rigtig meget fra samme serie HER

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej
  Synes kjolen sidder super flot på dig! Men hvordan har du sat den, den sidder jo helt anderledes på modellen på asos?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er bare kæmpe stor til modellen 😉 jeg har bare taget den på, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dem skal du følge på Instagram