Nye efterårskjoler fra Ganni

Outfit of the day #371

Outfit of the day #371Outfit of the day #371Outfit of the day #371Outfit of the day #371Outfit of the day #371Adlinks:
Ganni shirt – Ganni skirt (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – Ottoman Hands bracelet
Marc by Marc Jacobs bracelet – Ottoman Hands ring (HERE) – ZARA shoes

Da Ganni sidste år kom med dette sæt, så lurede jeg på det længe, men endte med at droppe det. Jeg vidste ikke, om jeg ville få det brugt og tænkte også, at sættet måske var lidt til den kedelige side. Alligevel endte jeg med at nappe skjorten, da den kom på januarudsalg hos Boozt, og for få uger siden dukkede nederdelen op, stærkt nedsat, her hos ASOS. Så nu er jeg alligevel endt med hele sættet og hvor er jeg glad for det! Skjorten har jeg kun haft på få gange siden jeg købte den, men siden nederdelens ankomst har jeg haft hele sættet på 4-5 gange. Og det er vel og mærke på under en måned! Jeg synes tit, at jeg har svært ved at bedømme om noget bliver et hit hos mig, og jeg fejlbedømte jo egentlig også dette til at starte med. Det var godt det endte her alligevel 😉
Nederdelen er stadig lige HER hos ASOS (og stadig sat ned). Den er ret normal i størrelsen.

Outfittet er fra da jeg var i borgmester Anker Boyes sommerhus for et par uger siden. Dem af jer, som har fuldt med længe, ved at det er vi hver sommer. Det er en så hyggelig tradition. Vi hygger, går tur ved stranden, hører om folks sommerferier, griller og nyder den vilde udsigt fra grunden (udover vandet og med tilhørende solnedgang 😉 ).
I dag skal jeg lige have pakket en taske, fordi i morgen går turen til København, hvor jeg er hele weekenden. Det glæder jeg mig til!

This shirt and skirt (both from Ganni) is from the autum collection last year, but I managed to find both items on sale now. The skirt is still available here on ASOS. These pictures are from a few weeks back, when I spent a day in the mayors summerhouse.

 

bloglovin

12 kommentarer

 • Sara V

  Det sæt er virkelig flot til dig!! Og hvor ser det lækkert ud at der lige titter lidt lårmuskel frem 🙂 Synes det kan være SÅ flot så længe det ikke er meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lucie

  Det er virkelig sjældent at jeg kommenterer, da jeg læser med fra iPhone og ærligt er lidt doven, da det synes lidt besværligt.. MEN for fanden hvor ser du skarp ud! Flot sæt der komplimenterer dine former så godt Godt at du nappede begge dele alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du burde kommentere oftere, fordi jeg er vild med din kommentar!! Tusind tak <30

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Lucie

   Dejligt – det vil jeg så øve mig på 😉 God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser så fin ud! Og den taske. …..åhhh! Hvilken størrelse er din, og er den ligeså perfekt som den ser ud? Jeg har siddet og sukket efter den hver gang du har flashet den i den seneste tid. ….Kh S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser så fin ud! Og den taske. …..åhhh! Hvilken størrelse er din (14×20 eller 19×27)? -Og er den ligeså perfekt som den ser ud? Jeg har siddet og sukket efter den hver gang du har flashet den i den seneste tid. ….Kh S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi to har samme kropsform more or Less, så det er genialt at se tøj på dig for inspiration. Det er VIRKELIG pænt, når du fremhæver dine former. Ind i taljen – det vil jeg klart tænke over. Fandt selvsamme nederdel i Bahne i provinsen til 314,- alletiders!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du rocker sættet helt 100%, meget bedre end jeg havde kunnet gøre. De røde læber og solbrillerne er bare spot on! 😉

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak, hvor er det sødt sagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  For dælen, hvor er du bare smækker! Det hele spiller og du ser så fin og sommerlig ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye efterårskjoler fra Ganni