I gang igen: Ny træning og nyt center!

Swedish countryside: Eskilstuna

Swedish countryside: EskilstunaSwedish countryside: EskilstunaDet lille fine hus, som vi boede i

Swedish countryside: EskilstunaVejret var utrolig dårligt imens vi var der, men det var faktisk noget så hyggeligt, at sidde i regnen på verandaen med et tæppe, en kop god vanilje te og min bog (Ken Follets “Verdens vinter”). Strikken er herfra (på udsalg)

Swedish countryside: EskilstunaJeg elsker mit fine bogmærke fra Tom Dixon! Det kan fås HER og der er masser af inspiration til andre bogmærker HER

Swedish countryside: EskilstunaSwedish countryside: Eskilstuna
Swedish countryside: EskilstunaFå minutter fra huset var der heste, og Bella var i den 7. himmel! Der blev klappet og plukket grønt til hestene

Åh det var nogle dejlige dage, som vi havde i Sverige! Selvom vejret ikke rigtig var med os, så fik vi det bedste ud af det og det var virkelig afslappende. Vi var først to dage på landet – lige omkring Eskilstuna og derefter tog vi til Stockholm. Hovedstaden gemmer jeg til et separat indlæg 😉 I Eskilstuna boede vi private hos nogle bekendte. Det var virkelig autentisk og super svensk. Stedet lå midt i skoven og ned til en af de største søer i Sverige (jeg mener, at dem vi boede hos fortalte, at det er den 3. største?). Skoven var fyldt med vilde blåbær og smukke blomster overalt. Jeg har aldrig set så mange blåbær i mit liv! Det resulterede også i et par lækre blåbærtærte. Holy moly, det var godt! Der blev desuden klappet heste, kastet sten i søen og da der var fem andre børn i alderen 1,5 til 12 år, så var Bella in heaven.

Nu vil jeg lade mig noget morgenmad og så vil jeg hoppe ud i solen med min bog (den er vildt god og kan varmt anbefales!).

Some pictures from the few days we spent on the Swedish countryside: in Eskilstuna. The weather wasn’t the best, but we made the most out of it and enjoyed petting horses, eating wild blueberries and reading books.

bloglovin

15 kommentarer

 • Ej hvor lyder det som et rart break fra hverdagen! Og egentlig også fra solen. Jeg har ofte dårlig samvittighed over ikke at være ude eller lave et eller andet udendørs, når solen viser sig om sommeren, men når det regner er det lidt mere legitimt at slappe af med en bog og bagværk. Det ser i hvert fald virkelig hyggeligt ud! Og det først billede af Bella er godt nok fint 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var sådan en rar tur! Jeg får det på samme måde – fx nu hvor jeg lige sidder og blogger lidt. Tænker straks at jeg burde være ude i haven i stedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom i øvrigt til at tænke på, hvordan Bella kommunikerer med de andre svenske børn? 🙂 Jeg synes simpelthen det er så fedt at børn bare kan hoppe ind i en leg når de møder nye børn, men det undrer mig nogle gange hvordan de kommunikerer sammen :joy: Nok også fordi jeg selv er lidt er en hat til svensk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De ævlede bare løs alle sammen. Det var faktisk et sjovt mix, fordi der var Bella som var dansk, så var der to børn som talte svensk og så tre børn som talte engelsk (deres far er englænder og hele familien bor til hverdag i England). Men de snakkede alle bare løs, brugte fagter og kropssprog – og de hyggede sig! Vildt at de bare fandt ud af at kommunikere med hinanden alligevel.

   Ps. Jeg er selv en hat til svensk. Fatter ikke en meter. Jeg var så glad over at ham englænderen var der, fordi det gjorde, at vi talte engelsk det meste af tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Dejlige billeder! Og hvor er Bella altså bare kær på det første billede (især) – helt fokuseret og undersøgende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Anna! Ja, hun er simpelthen noget af det sødeste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh, hvor ser det idyllisk ud <3 Og hvor er det bare cute, at hun sådan har fået en "rigtig" frisure – glæder mig, til min datters hår kan klippes i noget lidt mindre tjavset/babyet 🙂 (hun nærmer sig de to:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det dog idyllisk ud. Vi har også en veranda i vores nye kolonihavehus, og jeg forudser den bliver så hyggelig at sidde på på en regnvejrsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Årh, den bog der! Har læst trilogien og ville ønske jeg stadig havde den til gode! Er SÅ misundelig på dem der er i gang med at læse den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg gruer også for den dag jeg er færdig 😉 Heldigvis har jeg den sidste bog til gode endnu og cirka 1/4 tilbage af Verdens Vinter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det bare nogle fine billeder!! Synes lige frem man kan fornemme glæden og kærligheden helt herud på den anden side af skærmen. Kram fra jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var jeg på et par dages ferie i Sverige. De første tre dage blev brugt i en lille by, som hedder Eskilstuna. I kan læse om dagene der HER. Derefter tog vi til Stockholm, hvor vi havde 24 timer. Derfor […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg nød et par rigtig stille dage på landet langt oppe i Sverige. Se flere billeder og læs mere om ferien HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I gang igen: Ny træning og nyt center!